הצילו!!! נמחק לי כל התוכן במערכת!!!
-
@shz
מצטרף !!! קרה לי היום, ועדין מחכה לשרות לקוחות נגרם לי הפסד ועגמ"נ !! אבל לא העזתי לעשות שחזור הגדרות בגלל מה שכתבת מאות שלוחות מתוחכמות. -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
אפשר לישון רגוע?
יש מצב שמשחזרים לי?
יתכן שחלק אבד? -
@shz אין לנו ברירה אלא ... כבר כתבו למעלה בשרשור זה "מנסיון זה לא נמחק זה נמצא בסל מיחזור בתקיה ivr אני בכל אופן מוכן לסבול את העגמ"נ בתקוה שהשרות לקוחות יעזרו יותר מאשר הנזק שעלול לרדת לטמיון כל העבודה על השלוחות ומי שמבין יודע מה מדובר
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
אני מצליח לשחזר...
דבר איתי -
@shz אצלי לע"ע התוכן עדין קיים אני ממתין לשרות לקוחות שיפתחו את הקו מחדש עם המערכת החדשה בלי למחוק או שהם יטפלו בזה.
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
ב"ה ובס"ד הצלחתי לשחזר הכל, והקו חזר לעבוד -
@shz @עמוד-הימני-פטיש-החזק איך נמחק לכם? כששחזרתי את המערכת שלי אמרו לי בימות המשיח שאולי מדובר בבאג.
-
@shz איך פתאום קרה? עשית משהו? מפחיד...
אשמח אם תפרטו פה איך קרה פתאום, בוקר אחד אנשים מתקשרים ואין קו????
@עמוד-הימני-פטיש-החזק -
@עץ-השדה @mhl
א. לי זה קרה באתר החדש. מעניין האם גם לאחרים זה קרה במהלך העלאת קובץ באתר החדש.
ב. הרבה פעמים כשאני מעלה קבצים דרך האתר החדש (שם זה הרבה יותר נוח ומהיר), המערכת מתריעה שקיים כבר קובץ כזה. זה סוג של באג, כי אין, וגם המערכת בכ"ז מעלה את הקובץ והכל בסדר.
ג. במקרה דנן, העליתי חומר בצורה לא נכונה! ז"א שבמקום לפתוח תיקייה (שלוחה ללא נתונים ב exe), ולתוכה להעלות קבצים, ניסיתי להעלות תיקייה כמו שהיא מהמחשב.
ד. כאן המערכת התריעה שיש קובץ באותו שם. (ואני יודע שאין) וכאן התווספה השאלה האם לדרוס? עניתי כן....
ה. לא חלפו 10 שניות בכדי לקבל טלפון מה קרה למערכת?, כמובן שחשכו עיני... אבל..
ו. השחזור כ"כ פשוט, ואין צורך להמתין לשרות לקוחות. אצלי בתוך כחצי שעה הכל עבד רגיל.
ז. נשאר לי ס"ה איזה 4 תיקיות במערכת, והכל ריק!!! אחת התיקיות זהסל מחזור
, בתוכו תיקיה בשםdelete
, ובתוכו תיקייהivr
. פשוט מאוד ולא מפחיד, את כל החומר משם (גם תיקיות וגם קבצים) לעשות העתק הדבק אחד אחד משם לשלוחה ראשית, לא נאבד כלום!!
ח. במקרה שיש תיקייה שהיא מאוד כבדה צריך להעביר אותה בחלקים (כמובן מי שיש לו FTP אין לו את הבעיה הזו). ז"א לפתוח תיקייה באותו שם בשלוחה הראשית, ולהעביר את התוכן של זה לזה...
ט. חשוב מאוד, להמשיך להשתמש גם באתר החדש כדי לדווח מיידית על הבאגים שלו, האתר הוא אתר בגירסת בטא, וזה אומר שהוא ניסיוני / בהקמה, עדיין לא יציב ועם באגים בלתי צפויים, אנו רואים ונראה בהמשך כל כמה זמן חידושים יפים וזה כמו ילד שגדל ורואים את ההתפתחות לנגד עינינו.
י. כל הכבוד ל @ימות-המשיח תמשיכו להצליח ולהביא לנו סביבת עבודה משוכללת ואמינה. יישר כח. -
@shz אמר בהצילו!!! נמחק לי כל התוכן במערכת!!!:
@עץ-השדה @mhl
א. לי זה קרה באתר החדש. מעניין האם גם לאחרים זה קרה במהלך העלאת קובץ באתר החדש.
ב. הרבה פעמים כשאני מעלה קבצים דרך האתר החדש (שם זה הרבה יותר נוח ומהיר), המערכת מתריעה שקיים כבר קובץ כזה. זה סוג של באג, כי אין, וגם המערכת בכ"ז מעלה את הקובץ והכל בסדר.
ג. במקרה דנן, העליתי חומר בצורה לא נכונה! ז"א שבמקום לפתוח תיקייה (שלוחה ללא נתונים ב exe), ולתוכה להעלות קבצים, ניסיתי להעלות תיקייה כמו שהיא מהמחשב.
ד. כאן המערכת התריעה שיש קובץ באותו שם. (ואני יודע שאין) וכאן התווספה השאלה האם לדרוס? עניתי כן....
ה. לא חלפו 10 שניות בכדי לקבל טלפון מה קרה למערכת?, כמובן שחשכו עיני... אבל..
ו. השחזור כ"כ פשוט, ואין צורך להמתין לשרות לקוחות. אצלי בתוך כחצי שעה הכל עבד רגיל.
ז. נשאר לי ס"ה איזה 4 תיקיות במערכת, והכל ריק!!! אחת התיקיות זהסל מחזור
, בתוכו תיקיה בשםdelete
, ובתוכו תיקייהivr
. פשוט מאוד ולא מפחיד, את כל החומר משם (גם תיקיות וגם קבצים) לעשות העתק הדבק אחד אחד משם לשלוחה ראשית, לא נאבד כלום!!
ח. במקרה שיש תיקייה שהיא מאוד כבדה צריך להעביר אותה בחלקים (כמובן מי שיש לו FTP אין לו את הבעיה הזו). ז"א לפתוח תיקייה באותו שם בשלוחה הראשית, ולהעביר את התוכן של זה לזה...
ט. חשוב מאוד, להמשיך להשתמש גם באתר החדש כדי לדווח מיידית על הבאגים שלו, האתר הוא אתר בגירסת בטא, וזה אומר שהוא ניסיוני / בהקמה, עדיין לא יציב ועם באגים בלתי צפויים, אנו רואים ונראה בהמשך כל כמה זמן חידושים יפים וזה כמו ילד שגדל ורואים את ההתפתחות לנגד עינינו.
י. כל הכבוד ל @ימות-המשיח תמשיכו להצליח ולהביא לנו סביבת עבודה משוכללת ואמינה. יישר כח.גם אותך ימות המשיח תחקרו כמו בחקירת משטרה?
איך, מה, איפה ומתי, בקיצור כל התהליך?
אם לא אז פנה אליהם הם רוצים לעלות על הבאגים. -
@mhl
אני מיוזמתי סיפרתי הכל, בתחילה הנציג נתן לי תחושה של 'מה אתה מתוודה אצלי? אני לא הכומר...' אבל בהמשך הוא אמר שרשם הכל והעביר למתכנתים (אני מקווה שזה באמת לא כמו במשטרה) -
@shz אמר בהצילו!!! נמחק לי כל התוכן במערכת!!!:
@mhl
אני מיוזמתי סיפרתי הכל, בתחילה הנציג נתן לי תחושה של 'מה אתה מתוודה אצלי? אני לא הכומר...' אבל בהמשך הוא אמר שרשם הכל והעביר למתכנתים (אני מקווה שזה באמת לא כמו במשטרה)שיתי העתק הבק וזה עושה לי כך.:
אולי לא הבנתי טוב להעתיק שלוחה שלוחה או את התקייה עצמה?
אשמח לתובה -
@מאיר-האלוף
התוצאה הסופית היא שהכל יהיה מועתק
בדרך כלל התוכן כבד מידי בשביל להעביר הכל בבת אחת, לכן נאלצים להעביר שלוחה שלוחה, ולפעמים יש שלוחה כבדה שגם אותה צריכים להעביר חלק חלק....
אם יש לך FTP זה הכי פשוט, מורידים את קובץ ivr מסל המחזור ומעלים אותו לשלוחה ראשית.