פוסט זועם ומתוסכל
-
אימאאאאאאאאאאאאאללללללללללללאאאאאאאאאאאא!!! הצילו!!!!
לא היתה לי כמה ימים גישה לאינטרנט, וכבר אני לא מבין מה קורה.
לכל אלו שהגיבו לפני כמה ימים (ובפרט העמודים והפטישים ), על כך שאני בא בתלונות!
לפני ש"אתם" מתלוננים, אנא בדקו כמה שיבחתי והיללתי את ימות המשיח לפני ואחרי הבעת מחשבותיי.
לא היתה תלונה אחת (!!!) על ימות.
מה כן?!
ניסיתי להסביר בצורה קצת יותר ויזואלית את הבלבול השורר בפורום ולבקש עזרה בענין, וכמובן להירתם לכך.טענתם:
א. תשלם!
ניסיתי. ימות ביקשו ממני להסתדר לבד מכיון שזה היה בפרוץ הקורונה, ומכיון שאני די טכנולוגי עשיתי זאת.ב. מוטלה וחבריו יעזרו לך!
למה שמראש לא ישקיעו עוד רבע שעה של עריכה ומוטל'ה יוכל לשבת בנחת ולעזור לדברים הבאמת דחופים.
יותר מזאת, כל כוונתי הייתה לנסות לרתום את עצמי ולנסות לתרום לעריכת הפורום.ג. מי שמשקיע מבין/מי שבאמת משקיע מבין!
בתוך עמי אנוכי יושבת. על כל 3 שהבינו, יש 30 שלא הבינו ו/או שפרשו לחברות אחרות, או שהתייאשו. (יש כאלו שהחליטו לשלם, אבל אותם אשמיט כי הם הורסים לי ת'טיעון ).אז לסיכום, רק רציתי לעורר את הקהילה שכל אחד יקח על עצמו חלק קטן, ותוך זמן קצר יצא משהו מושלם.
ועכשיו לאטום
(כשנפל לי הרעיון, לא הצלחתי לישון מרוב התרגשות. אז אנא אל תפילו אותו בשניה).
בואו אנחנו נתחיל ליצור...
חכו... זה מגיע....
סירטונים!!!
גאוני, לא?!
כל יום אתה נכנס לנושא קטן, יוצר שלוחה ומסריט את עצמך, מוסיף הגדרות ומצלם.
יש לך זמן. אתה מוסיף הגדרות בנושא ושולח.אני (אין לי נסיון בענין) ועוד מי שיסכים מוסיף קצת כתוביות. והרי לכם תוצאה כפולה עם חצי זמן עבודה.
מה דעתכם?
(איזה פחד...)אין ולא הייתה שום כוונה לפגוע באף אחד, אנא סילחו לי אם בכל זאת זה קרה
ביייייייייי -
@יש-שדה סליחה על ההערה,
אבל מה שכתבת:כל יום אתה נכנס לנושא קטן, יוצר שלוחה ומסריט את עצמך, מוסיף הגדרות ומצלם.
יש לך זמן. אתה מוסיף הגדרות בנושא ושולח.
מה יש להסריט בזה?
איך אני עושה "העתק" "הדבק"?
מה יש לראות פה?
לכל מודול יש הגדרות שצריך לשים בשלוחה, אחרי שרואים סרטון אחד של ימות איך יוצרים שלוחה ושמים בה הגדרות, למה צריך לעשות הסרטה לכל מודול?
לא נראה לי שיש פה אנשים עד כדי כך חסרי הבנה (או שאני טועה ) -
@מאיר-האלוף אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
@brochabar אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
@מאיר-האלוף לבע"ה במקום ב"ה
החלפתיהפורום-למתחילים-5.pdf
אם זה עדיין רלוונטי, אז כדאי וצריך לעשות הרבה טאבים, כלומר לחלק לפי מספרים או לעשות נקודה בתחילת כל אפשרות חדשה
-
@dudu אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
@יש-שדה סליחה על ההערה,
אבל מה שכתבת:כל יום אתה נכנס לנושא קטן, יוצר שלוחה ומסריט את עצמך, מוסיף הגדרות ומצלם.
יש לך זמן. אתה מוסיף הגדרות בנושא ושולח.
מה יש להסריט בזה?
איך אני עושה "העתק" "הדבק"?
מה יש לראות פה?
לכל מודול יש הגדרות שצריך לשים בשלוחה, אחרי שרואים סרטון אחד של ימות איך יוצרים שלוחה ושמים בה הגדרות, למה צריך לעשות הסרטה לכל מודול?
לא נראה לי שיש פה אנשים עד כדי כך חסרי הבנה (או שאני טועה )עובדה שהציבור (לא כולם לא כולם) מתקשה.
אני לא מדבר על נושאים פשוטים.
אבל נגיד , אני רוצה להפוך את הקו שלי, שכל מתקשר יזוהה לפי המספר זהות שלו שיש לי, ולשייך אותו לכיתה וכן הלאה. התייאשתי. לא נעים לי גם לבקש עזרה כשאני יודע שאצטרך לשאול שוב ושוב.
תאר לך סירטון שמתאר כיצד עושים זאת, סרטון שני לאפשרות החליפית וההבנה הייתה עולה פי 2
בסרטון גם לא צריך לדעת להתנסח פשוט עושים מה שצריך ואוטומטית זה מובן.טריויה
לא נראה לך שווה סירטון?!סקר
לא נראה לך שווה סירטון?!צינתוקים חינם (אין לי מושג מה זה הלוואי ואדע)
לא נראה לך שווה סירטון?!שלוחת ניהול טריויה
לנלש"ס?! -
וכן כן...
כנס ליוטיוב כנס להדרכות של חברות.
אתה חושב שזה "העתבק", אבל הצופה מבין ורואה פרטים שאתה עושה בלי להבחין ומיישם אותם (לא דיברתי על לגרד באף) -
@יש-שדה
דיברת על צינתוק חינמי אז כנס בבקשה להסברים למתחילים בדף הבית ותבדוק אם אחרי שהשקעתי שם קרוב לחצי שעה בהסברים יש משהו שלא מובן לך וא''כ אני אולי יתמוך בתאוריה שלך לגבי סירטונים -
- בשביל מה צינתוקים, אם לא שומעים כלום?
- איך אני יוצר רשימת תפוצה (שמות אנשים)? האם אני יכול לקבוע מראש רשימת תפוצה (אנשים שיקבלו את הצינתוק)?
יש לי עוד שאלות, אבל זה מספיק כדי שתתמוך בי?
-
הפניית כל מאזין לשלוחה אחרת
גם הנושא הזה בתוך הדרכה למתחילים.
והוא מופנה יותר למתחילים להתייאש...
אז אני (ומקוה שעוד אנשים)יעשה מה שאני יוכל לאחר ההסרטה.
ואתם, האליטה, המבינים, (אני ציני לגמרי. אההה.... ומקנא) תתרמו את שלכם -
וכמובן, כל דבר, אם אעיין בו יותר, אנסה ואחוה אותו, אני יבין.
אבל תחשוב כעת על המצב, אני מקבל הוראה מהמנהל שיוצאים ללמידה מרחוק כבר מחר, כי יש מאומת.
אני מנסה ליצור שלוחה, ומתקשה.
מתקשר ל @צמח כי הוא עזר עוזר ובעז"ה יעזור, אבל הוא עמוס, אני תקוע.
נכנס לפורום ו............................................................. -
@יש-שדה אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
- בשביל מה צינתוקים, אם לא שומעים כלום?
- איך אני יוצר רשימת תפוצה (שמות אנשים)? האם אני יכול לקבוע מראש רשימת תפוצה (אנשים שיקבלו את הצינתוק)?
יש לי עוד שאלות, אבל זה מספיק כדי שתתמוך בי?
תסלח לי על מה שאני הולך לכתוב
אבל תגיד לי בנוגע לא' בשביל מה יש צינתוק, בא נחשוב אם השארת הודעה ואתה רוצה שיתקשרו לקו לשמוע אותה איך לדעתך תגרום להם לעשות את זה??
בנוגע לב' תגיד אתה לא יודע לקרוא כתוב שם מפורש איך יוצרים רשימה, וכמה שורות אח''ז כתוב שאין לך בתור מנהל שליטה על רשימת הצינתוקים.
תכתוב את שאר השאלות כי בינתיים לא נראה שאני ושאר חברי הפורום הולכים לתמוך ברעיון שלך -
ברור שאזור התעשייה יכול להיות יותר ברור.
אינני מדבר על ימי הראשונים שיותר לא הבנתי מאשר הבנתי.
עד היום אני קורא על מודולים שונים, ואני ב"ה בחור עם הבנה טובה, אני נשאר עם הרבה אי הבנות, חלקם אני פותר בנסיונות, וחלקם בדילוג.... וחבל.פעם שמעתי מאחד מגדולי מעצבי הסוּפרים בארץ הגדרה מאד פשוטה: אם יותר מידי אנשים שואלים על פריט מסויים היכן הוא, זה הסימן שהוא לא נמצא במקומו הטבעי...
בוא ותראה כמה אנשים שואלים שוב ושוב על צינטוקים בחינם...
כמה לא מבינים שיש לזה שלוחת הרשמה ושלוחת הפעלה...כמה אנשים שואלים על איך מפעילים חדר ועידה?
כמה מהם לא מבינים שמנהל חדר ועידה זה לא מנהל הקו?ועוד, ועוד.
כמובן שככל שאתה ותיק יותר ומשופשף יותר אתה כבר קורא את זה בקודים. אבל זה לא אומר שהכל כתוב בצורה ברורה...
אם הייתי יכול לערוך את ההסברים, כל היום הייתי מתקן שם שגיאות כתיב, סדר בדברים, ואחרי השימוש במודול כשאני כבר מבין מה קורה פה גם הייתי מוסיף תובנות...
-
@shz אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
ברור שאזור התעשייה יכול להיות יותר ברור.
אינני מדבר על ימי הראשונים שיותר לא הבנתי מאשר הבנתי.
עד היום אני קורא על מודולים שונים, ואני ב"ה בחור עם הבנה טובה, אני נשאר עם הרבה אי הבנות, חלקם אני פותר בנסיונות, וחלקם בדילוג.... וחבל.פעם שמעתי מאחד מגדולי מעצבי הסוּפרים בארץ הגדרה מאד פשוטה: אם יותר מידי אנשים שואלים על פריט מסויים היכן הוא, זה הסימן שהוא לא נמצא במקומו הטבעי...
בוא ותראה כמה אנשים שואלים שוב ושוב על צינטוקים בחינם...
כמה לא מבינים שיש לזה שלוחת הרשמה ושלוחת הפעלה...כמה אנשים שואלים על איך מפעילים חדר ועידה?
כמה מהם לא מבינים שמנהל חדר ועידה זה לא מנהל הקו?כי אולי הם מתעצלים לחפש אנשים היום זה דור של חיפושים או רשתות חברתיות ולכן אי אפשר להיכנס בצורה נורמלית
-
גם הנושא הזה בתוך הדרכה למתחילים.
והוא מופנה יותר למתחילים להתייאש...
אז אני (ומקוה שעוד אנשים)יעשה מה שאני יוכל לאחר ההסרטה.
ואתם, האליטה, המבינים, (אני ציני לגמרי. אההה.... ומקנא) תתרמו את שלכםאני חושב שאם תפרט בדיוק מה אתה צריך יעזרו לך בשמחה (הכונה לשאול שאלות פרקטיות כגון איך עושים
וכו' וכד')
הפרום נועד בשיל עזרה עדדית וזה מה שרוב חברי הפרום עושים בהשקעה ובהצלחה מרובה
ובהזדמנות זו נראה לי המקום להודות לכל חברי הפרום על כל ההשקעה והזמן -
אבל נגיד , אני רוצה להפוך את הקו שלי, שכל מתקשר יזוהה לפי המספר זהות שלו שיש לי, ולשייך אותו לכיתה וכן הלאה. התייאשתי. לא נעים לי גם לבקש עזרה כשאני יודע שאצטרך לשאול שוב ושוב.
תאר לך סירטון שמתאר כיצד עושים זאת,יש לך סרטון כזה! תראה כאן.
-
הויקי היה יכול להיות נהדר אם הוא רק היה מעוצב נכון יותר.
תחשבו על זה שקשה לקרוא שורות ברוחב מסך מחשב בגודל 12 px בפונט 'sans-serif', אי אפשר למרכז טקסט, לצבוע, להכניס טבלאות ותמונות בצורה נורמלית,
הלזת יקרא ויקי ?
לא אכפת לי לתרום קצת מהידע שלי ב-CSS לטובת העניין -
-
@שואל-ברצינות כעת אני עובד על הכנסת 'העורך החזותי', שאיתו העריכה יותר קלה גם מהעריכה בפורום.
אחר כך אטפל בעיצוב בעז"ה. -
@Men770 אמר בפוסט זועם ומתוסכל:
@שואל-ברצינות כעת אני עובד על הכנסת 'העורך החזותי', שאיתו העריכה יותר קלה גם מהעריכה בפורום.
אחר כך אטפל בעיצוב בעז"ה.מה נקרא העורך החזותי??
-
@מאיר-האלוף אני באמצע להתקין.
ככה זה נראה:
-