כמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה
-
@33064325 @עץ-השדה @מאיר-האלוף תודה רבה
-
@ישעיה אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
@33064325 @עץ-השדה @מאיר-האלוף תודה רבה
בבקשה
(תשלם לנו אחוזים...)
-
פוסט זה נמחק! -
@עץ-השדה אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
מתחיל אולי כן, אבל זה לא הוגן שמתחיל יחשבן את השעות עבודה של הלמידה שלו, לכן צריך להעריך כמה זמן היה לוקח לו לבנות כשיודע, אבל 30-40 זה מדי קצת לטעמי...
למה לא? הנה ציטוט מ'שמואל' ממתמחים
|-אם עשיתי עבודה בחצי שעה זה בגלל שעבדתי שנים ללמוד איך לעשות אותה בחצי שעה. אתה חייב לי על השנים, לא על הדקות. (מוקדש לכל הישראלים שחושבים שהידע הוא בחינם) -
@שאול אני מסכים עם כל מילה
-
@שאול אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
מתחיל אולי כן, אבל זה לא הוגן שמתחיל יחשבן את השעות עבודה של הלמידה שלו, לכן צריך להעריך כמה זמן היה לוקח לו לבנות כשיודע, אבל 30-40 זה מדי קצת לטעמי...
|-אם עשיתי עבודה בחצי שעה זה בגלל שעבדתי שנים ללמוד איך לעשות אותה בחצי שעה. אתה חייב לי על השנים, לא על הדקות. (מוקדש לכל הישראלים שחושבים שהידע הוא בחינם)לכן מומחה לוקח הרבה יותר משכר מינימום על העבודה שלו
אבל לקחת סכומים גבוהים על שעות הלמידה
זה כבר לא קשור.למעשה הכל עניין של ביקוש והיצע
אם אין מישהו שמוכן לעשות את זה בפחות מאלף
אין מה לעשות זה כוחות השוק.
מצד שני אם היה מחסור בשוק של בוני מערכות
המחיר היה עולה ל200 ש"ח לשעה.
לכן צריך לעשות הרבה בירורים לפני
לראות תיק עבודות וכו'.למשל אם תמצא מישהו שמשתמש בכלי בהובא לעיל
הוא יכול לעדות לך מחיר הכי זול ועדיין יצא לו 150 לשעה.נ.ב. אני ממזמן לא נוגע בהגדרת מערכות פשוטות
פשוט עדיף לי לעבוד בתכנות ששם הביקוש הרבה יותר גבוה. -
1200 שקל על העתק-הדבק נראה לי קצת מוגזם
-
@שואל-ברצינות אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
1200 שקל על העתק-הדבק נראה לי קצת מוגזם
זה לא כזה קלל
יש המוון בעיות -
@מאיר-האלוף אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
1500
לא נראה לי כזה המווןןן
ממש לא אמון אני עצמי מעיד שלא
אני פעם הייתי דחוף צריך מערכת כשרה (עוד לפני שהוקם שלוחה 11 בימות)
מדובר במערכת שקיום אני עושה בשעה הלכתי לחברת XXX ושאלתי מה אם מציעים לי אם שאלו איך המערכת בנויה פרטתי להם (אם אתה רוצה אני יעלה לכאן את האיתכתבות המלאה אם אנו לי
שלום רב,העלות התחלתית של הקמת המערכת המפורטת ששלחת היא כ5000 שח + מעמ ובעלות חודשית של 239 שח..
במידה ורלוונטי נוכל לקם את ההתקשרות.
זה סכום על מערכת פחות מורכבת ממה ש @ישעיה פירט
אומנם אני לא מתכוון שהוא יגווה כזה סכום אבל זה הסכומים בשוק אין מה לעשות -
-
@מאיר-האלוף נכון לכן הסברתי שאני לא מתכוון שיקחו כל כך הרבה אבל זה בהחלט בסדר לקחת סכומים כמו 1500 בעיקר אם מדובר במוסד שאז בדרך כלל לא חסר להם כסף בשביל לשלם את זה
ובעיקר אם מדובר באחד אם הרבה ניסיון -
@brochabar זה לא המחירים בשוק!!!
זה מחירים של מפקיעים!!!! או של מערכות לבנקים... -
מי שיקח על מערכת כזו 5000 ש"ח זה לא נעים לומר זה מזכיר ...
-
אני לא יודעה איפה אתם אוחזים בכל הדיבורים והעצות אני אומר את דעתי ומבקש לא לקבל תגובות בכלל
כמה אני הייתי לוקח על כל שלוחההשמעת קבצים-10 שקל
הקלטות-15 שקל
שידור חי -20שקל
זה פחות או יותר השלוחות שאתה צריך נכון?כל שלוחת תפריט -20 שקל ועל כל שלוחה שאתה מוסיף בתפריט הזה שקל 1 חוץ ממחיר שלוחה רגיל
תחזוק יום יומי
50 ש"ח לכל כיתה מינימום
שלוחת הודעות ועידכונים 20 שקלתודה ומקווה שעזרתי
-
@יעקוב @שואל-ברצינות @שאול @sbb0799 @brochabar @33064325
תודה רבה עזרתם לי מאוד -
@ישעיה סתם מעניין כמה לקחת בסוף?
-
@שאול אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
|-אם עשיתי עבודה בחצי שעה זה בגלל שעבדתי שנים ללמוד איך לעשות אותה בחצי שעה. אתה חייב לי על השנים, לא על הדקות. (מוקדש לכל הישראלים שחושבים שהידע הוא בחינם)סורי על הדיליי, רק עכשיו אני רואה את זה...
צודק! אבל לא בתחום שיש בו היצע. אם תמצא מישהו שישלם לך על הלימוד, סבבה.
לכן אני אומר שבמקום שיחשבן 20-30 או אפי׳ 40 לשעה שהיא שעת לימוד (רוב הזמן) שיחשבן כמה זמן היום לוקח לו לבנות ויקח לפי 80 ש״ח לשעה.(ולגבי הציטוט של שמואל. זה כ״כ נכון, אבל לא חושב רק לגבי ישראלים. א״כ זה אומר שהישראלים נחמדים כי מרגילים את החברים לתת ולתת מה שסותר את הסטיגמא...)
-
אני לא יודעה איפה אתם אוחזים בכל הדיבורים והעצות אני אומר את דעתי ומבקש לא לקבל תגובות בכלל
כמה אני הייתי לוקח על כל שלוחההשמעת קבצים-10 שקל
הקלטות-15 שקל
שידור חי -20שקל
זה פחות או יותר השלוחות שאתה צריך נכון?כל שלוחת תפריט -20 שקל ועל כל שלוחה שאתה מוסיף בתפריט הזה שקל 1 חוץ ממחיר שלוחה רגיל
תחזוק יום יומי
50 ש"ח לכל כיתה מינימום
שלוחת הודעות ועידכונים 20 שקלתודה ומקווה שעזרתי
-
@יעקוב מישהו הגיב לך?
-
@ישעיה אמר בכמה אמור לעלות הקמת מערכת והתחזוק שלה:
@איש-יהודי-טוב @רבי-יצחק
בניתי למישהו מערכת של 13 שלוחו בערך בתפריט ראשי בכל שלוחה בין3 ל6 שלוחות שבתוכם חלקם מתחלקים לעוד שלוחות השלוחות הם של השמעת קבצים חדרי ועידה שידור מדומה ועוד שלוחות של צינטוקים רשימות נפרדות ורשימות תפוצה ובמקביל את כל השלוחות בניהול גם את כל ההודעות מערכתלפחות 80 לשעה, מערכת כמו שבנית מינימום 1500 ש״ח
הזוי, אם התמחור הוא 80 לשעה ואפילו 150 לשעה שזה הרבה בכל קנה מידה, מי שנקרא מומחה ומגיע לו את הסכום הזה, עושה מערכת כזו בשעה מקסימום! אז מאיפה הקרצת 1500?