חדש!! ממשק הועידה המתקדם לו ציפיתם יוצא לדרך
-
@111 ממש תודה רבה!
(אגב שחכת לציין שהמאזין מצביע על ידי הקשה על הסיפרה 1)
לגבי הוספת תלמידים מרובים, ראיתי שיש אפשרות לטעון קובץ אקסל עם כל הרשומות, ניסיתי לטעון קובץ וזה כשל, אתה יודע לומר לי למה, צריך לסדר את השמות ברשימה מסוימת כדי שזה יטען?
אשמח מאוד לדעת איך לטעון שמות, פשוט יש לי כמה מאות שמות וזה לא שייך להכניס אותם אחד אחד...
תודה רבה על כל השידרוגים!! -
תודה רבה רבה
יש לכם שירות נהדר!!!!!!!!!!!
כל הזמן משתדרג.....
ממליץ לכולם
-
@berman דוקא אני גם המלצתי עליהם אבל עוד לא ענו לי למייל ששלחתי לפני שבוע
-
@111 ממש תודה רבה על העזרה במייל ועל הנכונות התמידית לשפר את המערכת כל הזמן
ממליץ מאוד -
@אנוכי תשלח שוב
-
עידכון: יום ג' פרשת חיי שרה
שלוםקצת באיחור אבל כמו שהבטחנו אני מעלה כאן דוגמא של ממשק הועידה המתקדם של טלטק כך שכל אחד יוכל לבדוק לבד האם זה מתאים לו
והיות שיש לנו עומס פניות אנו מבקשים לא ליצור איתנו קשר בנושא הועידה לפני ההתרשמות מהדוגמא.
http://167.86.93.180/teletechconference/login.php
שם המשתמש - demo
סיסמה - adminמספר מערכת של חשבון זה: 0777272313
וכן באפשרותכם להגדיר את ההגדרות הבאות בשלוחה מסוימת במערכת בה אתם רוצים להשתמש בועידה כדי שתוכלו להתנסות על ידי המערכת שלכם ע"י ההגדרות של השלוחה אותם אתם צריכים להעתיק לשלוחות שאתם רוצים להגדיר כחדר ועידה
למערכת שיושבת על שרת רגיל בימות (לא על פריווט) ההגדרות הן
type=api api_link=https://map.ml1010.com/go_to/general.php api_add_0=folder=/demo/
לשרת private למוסדות ההגדרות הן
type=api api_link=https://map.ml1010.com/go_to/Private.php api_add_0=folder=/demo/
-
פוסט זה נמחק! -
ממליץ בחום על החברה הזאת
אין עליכם -
@111 תודה רבה על הממשק המתקדם בהחלט
אבל קצת קשה להבין איך משתמשים
ואני לדוגמא לא הצלחתי להבין מאיפה מפעילים את השידור החי (למרות שהוספתי מורים) ולכן אני חושב שכדאי מאוד שבמקום שכל אחד ישאל אתכם מחדש תעלו כאן מדריך לטובת כל המשתמשים החדשים -
@נץ-החמה אמר בחדש!! ממשק הועידה המתקדם לו ציפיתם יוצא לדרך:
ואני לדוגמא לא הצלחתי להבין מאיפה מפעילים את השידור החי (למרות שהוספתי מורים) ולכן אני חושב שכדאי מאוד שבמקום שכל אחד ישאל אתכם מחדש תעלו כאן מדריך לטובת כל המשתמשים החדשים
המורה נכנס לשלוחה כמו כולם, אך המערכת מזהה אותו לפי מה שכתבת באתר,
זה מאוד פשוט, אין מה לכתוב במדריך.
אני ממליץ בחום
-
@יהודי-פשוט-וטוב תתפלא אבל יש כאלו שצריכים הסבר גם לדברים האלו, בפרט אם הם מעל גיל 40 ולא תמיד בענין של הטכנולוגיה.
אגב אשמח לדעת מאלו שמשתמשים במערכת האם המאזינים חווים ניתוקים כל רבע שעה מהשידור?
תודה. -
@יהודי-פשוט-וטוב תודה רבה
באמת הייתה תקלה טכנית וב"ה העניין הסתדר -
דחוף!
חברים יקרים - אני לא מצליח להפעיל ולאתר הקלטות בשלוחת הוועידה המדהימה הזו.
איך זה עובד - מישהו יודע? -
@אייזיק יש לך כפתור בצד "התחל הקלטה" את ההקלטות שומעים כשנכנסים לשלוחה ולוחצים 2. אתה יכול לראות אותן בסרגל בצד בכפתור "הקלטות" למה הכוונה?
-
@נץ-החמה
הממשק שקיבלתי לא היה מעודכן. השירות לקוחות טיפל בזה כבר..
תודה לכולם! -
@111 עולה כסף?
ובמה זה יותר טוב מהממשק של ימות -
@yonatan לא. עשו את זה לפני הממשק של ימות.
-
@נץ-החמה כן. אבל זה נראה מעולה, ושאלתי אם יש לזה יתרונות על הממשק של ימות
ואם זה עולה כסף -
@yonatan לא עולה כסף.
בכללי אין, למרות שהממשק יותר יפה ויותר פשוט (אני השתמשתי בו והוא מצויין), המוזיקה בהמתנה לשידור יותר יפה, אבל אין בו דו"חות מפורטים כמו בימות. -
@111 אמר בחדש!! ממשק הועידה המתקדם לו ציפיתם יוצא לדרך:
5 - במקרה שכולם יכולים לדבר המורה יוכל לראות בממשק מי הוא זה שמדבר עכשיו – אצל מי שומעים קול מסוים.
@נץ-החמה אגב זה באמת מי מדבר? כלומר מאיפה שומעים רעש ולא רק מי לא מושתק