שאלה | האם ניתן להוסיף הגדרה בשלוחת השמעת קבצים שלפני ההודעה יושמע מתי הוקלטה ההודעה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@יאיר-32 אכפת לך ה* או התפריט הזה?
-
@נץ-החמה אמר בשאלה | האם ניתן להוסיף הגדרה בשלוחת השמעת קבצים שלפני ההודעה יושמע מתי הוקלטה ההודעה:
@יאיר-32 אכפת לך ה* או התפריט הזה?
התפריט הזה!
זה מדי ארוך כל הסיפור -
@יאיר-32 תקיש * וזהו.
-
@נץ-החמה אמר בשאלה | האם ניתן להוסיף הגדרה בשלוחת השמעת קבצים שלפני ההודעה יושמע מתי הוקלטה ההודעה:
@יאיר-32 תקיש * וזהו.
המאזינים לא יודעים א"ז
אני רוצה שיגיד הוקלט ביום... שעה... וההודעה -
@יאיר-32 זה מה שהגדרת?
type=playfile say_details_message_first=yes say_details_message=date,time,phone after_tfr_details_message_next=yesאם כן תשתיק את הודעת M1481.
הם יחכו קצת, וישמעו את ההודעה. -
@יאיר-32 זה מה שהגדרת?
after_tfr_details_message_next=yesמה זה אומר?
אין אפשרות לדלג על מה שהוא אומר כוכבית? -
@יאיר-32 אמר בשאלה | האם ניתן להוסיף הגדרה בשלוחת השמעת קבצים שלפני ההודעה יושמע מתי הוקלטה ההודעה:
אין אפשרות לדלג על מה שהוא אומר כוכבית?
@שמואל @ימות-המשיח @dudu
אין אפשרות לדלג על מה שהוא אומר אחרי הפרטים דהינו אחרי שהוא אומר את הפרטים הוא אומר לשמיעה חוזרת נא להקיש 1 ו... * ? -
פוסט זה נמחק! -
@יאיר-32 אמר בשאלה | האם ניתן להוסיף הגדרה בשלוחת השמעת קבצים שלפני ההודעה יושמע מתי הוקלטה ההודעה:
אין אפשרות לדלג על מה שהוא אומר כוכבית?
@שמואל @ימות-המשיח @dudu
אין אפשרות לדלג על מה שהוא אומר אחרי הפרטים דהינו אחרי שהוא אומר את הפרטים הוא אומר לשמיעה חוזרת נא להקיש 1 ו... * ??
אם מחכים כמה שניות עובר להודעות, לא?
-
אני לא רוצה שיחכו
-
אני לא רוצה שיחכו
זה האפשרות היחדה שאני יודע.
אם אתה רוצה אפשר לבקש לפתח בapi. -
יש אפשרות להקיש לדוגמא 4 כדי לעבור ישירות להודעה?
בלי לשמוע את פרטי ההודעה -
יש אפשרות להקיש לדוגמא 4 כדי לעבור ישירות להודעה?
בלי לשמוע את פרטי ההודעהאו לחילופין להגדיר שידבר את הפרטים מהר?
-
@33064325 כתב בשאלה | האם ניתן להוסיף הגדרה בשלוחת השמעת קבצים שלפני ההודעה יושמע מתי הוקלטה ההודעה:
זה כבר לא זמין הקישור הזה
תכל'ס זה אפשרי דרך המערכת?
(וכן אני יודע שזה אפשרי דרךAPI)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות