איך להתחבר לגוגל וואויס Google Voice ?
-
@9121800 מה השאלה להתקשר למספר אמרקאי ?
למה לא . עובד מצוין -
@9121800
לשיחות וודאי לא אפשרי לדברים האחרים אפשרי אולי באם יש להם api -
@אהרן-שובקס לכאורה אפשר להתחבר גם ל- Twilio
(לאלו שלא מכירים זו חברה בינלאומית שעובדת באותה המתכונת של ימות רק בסדר גודל כזה שאין מקום להשוואה בינם לבין ימות) -
@שולי מה זה קשור? לפי מה שאני הבנתי הוא רוצה להצליח להוציא שיחות לחול דרך המערכת איך בדיוק זה יעזור לו?
ו -
@אהרן-שובקס טוויליו מאפשרת להגדיר כמעט הכל
כך שהוא פשוט יכול לקחת מהם מספר ישראלי ולהגדיר אותו בצורה כזו שתאפשר לו להוציא שיחות לכל מספר בעולם.
ואז מצד ימות זו הפניייה למספר ישראלי בלבד
לחלופין אולי אפשר לעשות הפניית SIP/IAX/IP לטוויליו ואז להוציא שיחה לכל מקום בעולם (אני לא יודע אם קיים ואין לי נסיון בזה אך אני מאמין שזה אפשרי מכייון שטוויליו מאפשרת כמעט את כל הוויראציות האפשריות להוצאת שיחה) -
@שולי אמר באיך להתחבר לגוגל וואויס Google Voice ?:
@אהרן-שובקס לכאורה אפשר להתחבר גם ל- Twilio
(לאלו שלא מכירים זו חברה בינלאומית שעובדת באותה המתכונת של ימות רק בסדר גודל כזה שאין מקום להשוואה בינם לבין ימות)נשמע טוב, אבל עוד לא בדקתי (יש לי ב''ה סינון אינטרנט - רשימה לבנה - יקח עד יום עד שיפתחו לי)
אולי כדאי להסביר לנו (לכולם) מה זה Twilio ? האם בחינם ? "באותה המתכונת של ימות" ממש כך, אפשר פשוט לקחת הגדרות מפה, ולשתול אותם שם?אולי כדאי לפתוח נושא חדש על זה?
(חפשתי בכל הפורום ולא הוזכר עדיין Twilio אבל זה נשמע כמו עולם חדש) -
-
@מאיר-האלוף אמר באיך להתחבר לגוגל וואויס Google Voice ?:
@9121800 אמר באיך להתחבר לגוגל וואויס Google Voice ?:
Twilio
מה זה?
תאמין לי, אני לא יודע,
אבל זה נשמע טוב,אני מחכה לפרטים
-
@9121800 לטוויליו אין קשר לימות
בעת פתיחת חשבון אתה קונה/מקבל מספר ועליו יש לך יכולת לכתוב או להטמיע קודים בתכנות כך שזה לא אקטואלי כ"כ למי שאינו מבין בתכנות..... -
@שולי אמר באיך להתחבר לגוגל וואויס Google Voice ?:
לחלופין אולי אפשר לעשות הפניית SIP/IAX/IP לטוויליו ואז להוציא שיחה לכל מקום בעולם (אני לא יודע אם קיים ואין לי נסיון בזה אך אני מאמין שזה אפשרי מכייון שטוויליו מאפשרת כמעט את כל הוויראציות האפשריות להוצאת שיחה)
קצת נסיון יש לך אם Twilio ? (בדקתי את האתר, נראה מעניין, אפציות פתוחות, אני מאמין שאם אני ירצה, אני אוכל ללמוד את הענין)
לא היה לי זמן עדיין -