Did_Go_To, איך זה הגיע לי לכל השלוחות?
-
תופעה,
פתאום באחת מהמערכות שלי (אלפי שלוחות), בכל שלוחה נכנס לי קובץ Did_Go_To, לא יודע למה ומאיפה.
מישהו יודע איך זה קורה?
והאם זה מפריע למשהו? (בגלל שבימים האחרונים כמה וכמה דברים השתבשו לי במערכת הזו, אולי יש קשר בין הדברים) -
זה כנראה כי הגדרת בקובץ ivr.ini
את ההגדרה did go to -
@יוסל-ה
שלילי
אין לי שם את ההגדרה הזו.
אבל ישבתי עכשיו שעות לעבור על יותר מ 2500 שלוחות למחוק את הקובץ הנ"ל, ושמתי לב שהוא לא נמצא בכולם רק בעשרות רבות (מעריך 200-300), ושמתי לב שהם הותקנו כולם ביום שישי האחרון בין השעות 1 בצהריים ל 2:30.
בזמן הזה עסקתי בעיקר בהגבלת אורך שיחה, ובבדיקות של מה זה גורם למערכת.
יתכן שהשלוחות האלה זה שלוחות שנפתחו / פעלו באותו זמן ע"י מאזינים...
זה תאוריה, ואם יש כיוון יותר טוב חשוב לברר.
מה שבטוח זה הנתונים של מתי שוכפלו לי הקבצים ומה אני עשיתי בפועל באותו הזמן. -
-
@33064325
אכן, פניתי לשרות לקוחות, העניין בבדיקה.אבל ברצוני לתקן אותך, שהוא חייב להיות אפילו ריק בשלוחה ראשית.
בנוסף בכל שלוחה שרוצים להפעילו, אפשר או צריך (לא בדקתי) להכניס אותו עם ההגדרות לאותה שלוחה. (לפעמים זה פשוט סותר, וחייבים להכניס לשלוחות. לא בדקתי מה קורה אם אין סתירה, האם מספיק שהוא רק בשלוחה ראשית) -
@shz למה זה מפריע לך?
מה גם שכל העבודה שלך למחוק את זה הייתה לשווא כי זה יחזור (אלא אם כן שינית את ההגדרות) -
@eliyahu
מיום שישי היו לי ים תקלות בקו ומחקתי בתור ניסוי שאולי זה עושה את הבעיה.למעשה, עלינו על משהו יחד עם מתכנת של החברה לגבי התקלות. אבל, איך זה הגיע? אין לי מושג ואין סיבה נראית לעין שזה אמור לקרות. לכן, העליתי פה שאולי מישהו ידע לפענח את התקרית
-
-
@33064325
נו, באמת, עד כדי כך אתה חושב שאני לא יודע כלום?
א. אני משתמש בזה בכמה שלוחות.
ב. אם יש משהו שאני לא יודע, אני מחפש אותו בפורום... זה מאד פשוט..השאלה היא איך קורה שקובץ משתלט לך על מאות שלוחות?
מי העתיק אותו לשם? -
אסכם בקצרה:
לפעמים קורה שהמערכת מחפשת ערך (או הגדרה) בקובץ מסוים ואם הקובץ לא קיים אז היא יוצרת אותו. לא צריך להתרגש מזה.
אני חושב שאפשר לנעול את הדיון