הגבלת כניסות לשלוחה - תקלה
-
@dudu
אני לא יודע האם זה אותה תקלה, אבל יש לי תקלה כזו בהגדרה אחרת.
הגדרתי שלוחה כזו: (ההגדרות מכאן)type=toplay_time title=מנחה toplay_time_1=g.15:45-16:30.sun-thu.*.*.*.23:59:59.1.10h toplay_time_log_save=yes toplay_time_end_goto=/
עד 15:45 הכל עבד כשורה, ב 15:45 כל מי ששמע את הקובץ אמור לעבור הלאה לכמה סינונים והודעות וכו', כאשר אחד מהם זה (ההגדרות)
type=template_filter template_filter=8 template_filter_active_go_to=/ template_filter_none_go_to=/ template_filter_blocked_go_to=/
וכאן כולם נתקעו, לא משנה לאיזה פילטר הם שייכים.
כולם זה אומר גם באותה שיחה וגם מי שניתק וחייג שוב, כולם קיבלו שקט...
בדקתי באתר בטא באיזה שלוחה הם נמצאים, כולם נתקעו כאן....מה זה קשור? למה זה קורה? גם בשרות לקוחות עוד לא נתנו תשובה....
-
@dudu גם לי יש תקלה במודול הזה.
במכסה מליאה, משום מה, גם לאחר שניתק ופינוי המכסה, עדיין המערכת אינו מזהה שיש כבר פחות מהמותר וניתו להעביר עוד. -
@קופת-הקהל אצלי, אפילו אם המכסה לא הייתה מלאה אף פעם, למשל הגבלה של 100, נתן רק ל-2 לעבור...
-
@dudu העברתי לבאגים...
אולי זה יעזור. -
@קופת-הקהל זה לא אמור להתאפס כשהשיחה מתנתקת במודול הזה
בשביל זה יש את המודול הזה
https://f2.freeivr.co.il/post/59
ויש גם את זה
https://f2.freeivr.co.il/post/14278 -
@33064325 @קופת-הקהל
ההגדרה ש @dudu הביא זה לא מה שאתם מביאים....
אתם מביאים הגדרות למעבר לשלוחה כאשר יש מעל או מתחת לכמות מאזינים בשלוחה...
דהיינו שאותו מאזין יכול לחייג פעם אחת ולהכנס, פעם אחרת ולא להיכנס ואח"כ שוב לחייג ולהיכנס, הכל תלוי בכמות מאזינים.ההגדרה ש @dudu הביא זה משהו אחר, זה הגדה 'שאמורה' לתת לסך 150 מאזינים להיכנס לשלוחה וזהו.
אחרי 150 השלוחה נסגרת לחלוטין. (אא"כ יעשו איפוס וכד').@dudu לגבי הבאג שהבאת. עובדים על תיקון הבאג. במידה ויהיה חדש אני יודיע כאן.
-
@dudu
ב"ה סודר ואמור להיות תקין.
נא בדקתך, אשמח למשוב. -
@shz אמר בהגבלת כניסות לשלוחה - תקלה:
@33064325 @קופת-הקהל
ההגדרה ש @dudu הביא זה לא מה שאתם מביאים....
אתם מביאים הגדרות למעבר לשלוחה כאשר יש מעל או מתחת לכמות מאזינים בשלוחה...
דהיינו שאותו מאזין יכול לחייג פעם אחת ולהכנס, פעם אחרת ולא להיכנס ואח"כ שוב לחייג ולהיכנס, הכל תלוי בכמות מאזינים.ההגדרה ש @dudu הביא זה משהו אחר, זה הגדה 'שאמורה' לתת לסך 150 מאזינים להיכנס לשלוחה וזהו.
עם שמת לב עניתי ל@קופת-הקהל
@קופת-הקהל אמר בהגבלת כניסות לשלוחה - תקלה:
@dudu גם לי יש תקלה במודול הזה.
במכסה מליאה, משום מה, גם לאחר שניתק ופינוי המכסה, עדיין המערכת אינו מזהה שיש כבר פחות מהמותר וניתו להעביר עוד. -
תודה לכל העונים.
האמת שלא שידרנו על אותו גל אני דיברתי על באג במודול מעבר לשלוחות שונות - לפי כמות מאזינים
תודה ל@33064325 על ההפניה למודול המגביל. -
@shz יש לי 2 שלוחות פעילות כרגע עם ההגבלה, בינתיים נותן להיכנס, נקווה שהבעיה אכן טופלה, תודה רבה!!