חדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!
-
@אבגדה
זה לא משנהתכתוב members
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@אבגדה
זה לא משנהתכתוב members
ובמקום מספר טלפון אני פשוט כותבת את הת.ז.?
-
@אבגדה
נכון.וכמובן להגדיר בשלוחה כניסה לפי מס' זהות
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@אבגדה
נכון.וכמובן להגדיר בשלוחה כניסה לפי מס' זהות
התלמידים לא הצטרכו להקיש שוב, נכון?
-
@שמואל אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
חדש בממשק,
לשונית "ניהול" על התלמידים בשיעור - קובץ members.ini.
מי שזה לא מופיע לו לבצע ריענון קשיח - מחיקת מטמון.
תודה על כל ההוספות!
איך אפשר לערוך/למחוק אורחים? (ממשיכים להופיע בכל הדוחות) -
משום מה כשאני נכנס מטאבלט לניהול חדרי ועידה, לא רואים את השידור הפעיל, רק את סקירה ודוחות. ניסיתי למחוק קוקיס, וניסיתי מכמה מכשירים.
נשמח לפתרון זה מאוד נחוץ כרגע -
מהפכה: להעביר שיעור מרחוק ולהרגיש בתוך הכיתה
13:26 כ׳ בטבת תשפ״א 04.01.2021 ארי טננבוים
סגר שלישי? המערכת ההיברידית החדשה מבית 'ימות המשיח' מאפשרת למסור שיעורים מרחוק ולהרגיש הכי קרוב שאפשר | כל הפרטים
https://www.93fm.co.il/radio/658714/ -
@33064325 אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@שמואל כל הכבוד מדהים!!!
2. באופציה של יציאה מחדר הועידה לשלוחה מסויימת, זה תמיד מעביר לאותה שלוחה דביינו גם אם המנהל מוציא או שמסיים את השיעור וגם אם התלמיד הקיש 8*
הבעיה בזה היא כאשר רוצים להעביר את התלמידים בסוף השיעור להוספת ניקוד... (ולא רוצים להגביל את כמות הפעמים שאפשר לקבל נקודות ביום כי לפעמים יש כמה שיעורים.)תמיד השתמשתי ב חדר ועידה ללא תפריט למאזין ביכלל.
אבל הבעיה ששם אין גם אפשרות להצביע
נשמח אם תוכל להוסיף הגדרה אולי לאן יוצאים ב8* או לבטל את מקש 8*
תודה רבהקיים.
conf_bridge_exit=yes confbridge_end_goto=/8/8
-
@איציק-הצדיק אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
משום מה כשאני נכנס מטאבלט לניהול חדרי ועידה, לא רואים את השידור הפעיל, רק את סקירה ודוחות. ניסיתי למחוק קוקיס, וניסיתי מכמה מכשירים.
נשמח לפתרון זה מאוד נחוץ כרגע@שמואל יש אפשרות לסדר את זה?
-
@6262 אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@שולי אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
@6262 קובץ users משמש להגדרה מי המורים לצורך סינון ע"פ מורה
זה בדיוק אני רוצה להבין איך זה עובד, איך המערכת מזהה את המורה, בקובץ USERS הכנסתי שם של מורה, מאיפה המערכת תדע לזהות שהוא המורה בשיעור מסוים, הכניסה אצלי היא לפי ת.ז. בקובץ USERS יש שם ותיאור אין שום מספר מזהה.
עדכון: ניסיתי בקובץ USERS להכניס במקום שם משתמש, את המזהה של המשתמש (טלפון או ת.ז. וכדומה) וגיליתי שהמערכת יודעת לזהות את המשתמש הזה כמורה לפי המזהה שהוגדר.
@שמואל חושבני שכדאי לערוך את ההסבר לגבי הקובץ הזה, זה כמו קובץ ממברס רק למורים.
-
@6262 אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
עדכון: ניסיתי בקובץ USERS להכניס במקום שם משתמש, את המזהה של המשתמש (טלפון או ת.ז. וכדומה) וגיליתי שהמערכת יודעת לזהות את המשתמש הזה כמורה לפי המזהה שהוגדר.
איפה לרשום את המספר מזהה (טלפון)? אחרי הפסיק הראשון/השני?
בדקתי בסקירה ודוחות>תלמידים> וזה לא מופיע ב'מורה'. -
@קו-בית-יעקב הראשון.
-
@קו-בית-יעקב במקום שם המשתמש, כביכול שם המשתמש זה מה שמשמש לזיהוי, אם נכנסים על פי טלפון אז מספר הטלפון ואם על פי תעודת זהות אז מספר תעודת זהות
-
ממש תודה רבה זה מאוד מאוד יעיל
-
אגב, בלי קשר להודעות הקודמות,
הסתבכתי איך להשתיק את כל המשתתפים, עד שנזכרתי שאפשר פשוט בטלפון בכוכבית אפס.
מקווה שעזרתי
-
@אלחנן1 אמר בחדש!! ממשק ניהול חדרי הועידה האיטרנטי!:
קיים.
conf_bridge_exit=yes confbridge_end_goto=/8/8
אני ביקשתי שיהיה שונה מיציאה בסיום החדר כדי שאני יוכל להעביר אותם לקבלת ניקוד בלי אפשרות שלהם ללחוץ *8 ולצאת ומצד שני שיהיה אפשרות להצביע
-
-
@שמואל א. נשמח אם תתוקן הבעיה שלא מאפשרת לראות את ניהול שידור פעיל חדרי הועידה בטאבלט, לא רואים בכלל את המשתמשים, כשמחשב באותה שלוחה רואים.
ב. נשמח עם יוסיפו בקובץ members יהיה אפשר לעשות 2 זיהויים על אותו תלמיד, לדוג' אצלי במערכת כל תלמיד יכול להזדהות בapi גם ע"י מס' זהות וגם ע"י קוד, מקוה שהובנתי.
תודה מראש -
בנוסף אני חושב שכדאי ממש עכשיו לפני הסגר הקרוב להוציא את כל הפיתוחים לחדרי הועידה גם אם הם לא מושלמים, כי עכשיו אפשר לנסות את זה בחי ולתקן באגים...
-
תוספת נצרכת ''עריכה'' גם בסקירה ודוחות, שאני יוכל למחוק שיעור למשל, אם עשיתי ניסוי או היתה השתתפות נמוכה וביטלתי את השיעור וכדו'