תגובות|שלוחת 'מאזינים למאזינים' מתוחכמת עם בקרת מנהל- לא מושלם!!
-
עשתי את כל התהליך וזה לא עושה לי את מה שצריך הוא מפנה אותי לשלוחה אחרת לגמרי
-
@מאיר-האלוף אז תבדוק את ההגדרות ששמת ותבדוק מה צריך לתקן (תבדוק שגם הרשימת תפוצה היא אותה רשימת תפוצה שאתה צריך)
-
@איש-יהודי-טוב אמר בתגובות|שלוחת 'מאזינים למאזינים' מתוחכמת עם בקרת מנהל- לא מושלם!!:
@מאיר-האלוף אז תבדוק את ההגדרות ששמת ותבדוק מה צריך לתקן (תבדוק שגם הרשימת תפוצה היא אותה רשימת תפוצה שאתה צריך)
לא הבנתי אולי אני יתן לך את הקוו והסיסמה ואתה תעשה לי אבל לא לחפור
-
-
@מאיר-האלוף אמר בתגובות|שלוחת 'מאזינים למאזינים' מתוחכמת עם בקרת מנהל- לא מושלם!!:
לא הבנתי אולי אני יתן לך את הקוו והסיסמה ואתה תעשה לי אבל לא לחפור
תפנה אלי מחר במייל S0583241117@gmail.com ואנסה לעזור לך
-
@מתעניין אמר בתגובות|שלוחת 'מאזינים למאזינים' מתוחכמת עם בקרת מנהל- לא מושלם!!:
@מאיר-האלוף מה הקשר לכאן !
אתה מתחיל להטריד!
מספיק!אתה מוזמן לא להיכנס לנושא הזה
-
@איש-יהודי-טוב אמר בתגובות|שלוחת 'מאזינים למאזינים' מתוחכמת עם בקרת מנהל- לא מושלם!!:
@מתעניין אמר בתגובות|שלוחת 'מאזינים למאזינים' מתוחכמת עם בקרת מנהל- לא מושלם!!:
@מאיר-האלוף מה הקשר לכאן !
אתה מתחיל להטריד!
מספיק!אתה מוזמן לא להיכנס לנושא הזה
שלחתי מייל
-
פוסט זה נמחק! -
@oror053 עשיתי ככל אשר ציוויתני, וזה לא עובד!
זה לא מפנה את המאזינים אשר אינם רשומים ברש"ית לשלוחה 3 - הקלטת מאזינים לשלוחה 0! -
@קופת-הקהל @oror053
האם אפשר לקבל הסבר מה הוא כל שורה בהגדרה
תודהשלוחה 0 היא שלוחה אליה מגיעים הודעות הראויות לסינון, והמנהל חורץ את גורלן לשבט או לחסד בקלות. בלחיצה על 1 הוא מעביר את ההקלטה > לשלוחה 1, ובלחיצה על 2 הוא ימחק אותן. השלוחה תיפתח אוטומטית אך ורק למנהלים. כל האחרים לא יוכלו להיכנס.
יש להגדיר בשלוחה:type=playfile white_list=yes white_list_type=template_number white_list_template_number=10 admin_options_open=yes file_move_open=yes admin_options_file_delete_and_change_only=yes delete_message_only=yes control_play1=file_move playfile_control_play_file_move=1 control_play2=admin_options
הסבר:
בהתחלה הגדרנו שרק המנהלים שברשימת התפוצה 10 יוכלו להיכנס לשלוחה (רשימה לבנה).
אח"כ הגדרנו אפשרות ניהול של מחיקת קבצים מהשלוחה (הגדרנו מחיקה בלבד כדי לא להטריח עם תפריט ניהול). הקצנו לזה את מקש 2.
כמו כן הגדרנו אפשרות העברת קבצים לשלוחה 1. הקצנו לזה את מקש 1.