הודעות אישיות - עזרה
-
הגדרתי הודעות אישיות כמבואר כאן
למעשה יש בעיה רצינית, כשמישהו נכנס לשמיעת ההודעות, ובטעות מקיש מספר של מישהו, במקום להקיש 1,אז הוא יכול להקשיב לכל ההודעות האישיות של המספר ההוא, האם יש דרך להתגבר על זה, ועוד משהו שמתי לב, כשמשאירים הודעה אישית לנמען ואז נכנסים לשמיעת הודעות אישיות, גם שומעים את ההודעות אישיות של המספר ששלחתי לו את ההודעה האישית, כי זה נשאר באותו ID, נשמח לעזרה
@קופת-הקהל @HMJE22 -
@רבי-יצחק הדרך להתגבר על זה היא מאד פשוטה, במקום לעשות זיהוי של כניסה לפי טלפון או הקשת מס' טלפון עושים זיהוי לפי טלפון, ואז לא נותן אפשרות להיכנס עם זיהוי של מישהו אחר, ורק בשלוחת ההקלטות צריך לשנות את ההגדרה לאיפה ההקלטה תעבור ל:
folder_move=for_idסוג הזיהוי עם אות גדולה בהתחלה/השלוחה הנוכחית בלי סלש בהתחלה
בהצלחה!!
-
-
@dudu אם אני מגדיר זיהוי לפי טלפון, אז הפסדתי את החלק של הוספת הנמען אוטומטית לרשימה לבנה. ואז הוא לא ישמע "יש לך הודעה חדשה".
-
@רבי-יצחק אפשר להוסיף אותו לרשימה לא בצורה אוטומטית...
דרך אגב, לגבי מה שכתבת:
@רבי-יצחק אמר בהודעות אישיות - עזרה:
ועוד משהו שמתי לב, כשמשאירים הודעה אישית לנמען ואז נכנסים לשמיעת הודעות אישיות, גם שומעים את ההודעות אישיות של המספר ששלחתי לו את ההודעה האישית, כי זה נשאר באותו ID
אפשר פשוט להגדיר בשלוחה שאחרי השארת ההודעה (והוספת הנמען לרשימה הלבנה) שיועברו לשלוחת ניתוק, ואז זה יפתור את הבעיה...
-
@dudu זה מה שעשיתי בסוף, זה לא נעים, העליתי את השאלה כדי לקבל ממך משהו מקורי כרגיל
-
@רבי-יצחק אני באמת עשיתי את זה פעם בצורה אחרת לגמרי, אבל זה רק בקו שאתה יודע מראש מי המספרים שישאירו לבם הודעות, למשל בקו שאמור לחקות ווצאפון וכדו', שאז אפשר לפתוח מראש לכל אחד שלוחות מתאימות ועוד, אבל זה קצת הרבה עבודה,
אני עשיתי את זה בעזרת אקסס וכדו', נראה לי שפעם העליתי לפה את כל ההגדרות של זה, אבל צריך באמת להבין טוב במערכת כדי לעשות את זה להרבה שלוחות... -
פוסט זה נמחק!