עזרה בהגדרת שלוחה לצינתוקים+שליחת הודעת קמפיין לאילה ששילמו על כך
-
שלום רב.
אני רוצה להגדיר במערכת שלי ששלוחה 2 למשל תהיה הקלטות לשלוחה 1 ואחרי ההקלטה ישלח צינתוק וגם ישלח את ההודעה שהקליטו עכשיו לאלה ששילמו מראש.
אז מה שאני צריך:
1.ששלוחה 2 תהיה הקלטה לשלוחה 1.
2.שאחרי ההקלטה ישלח צינתוק וגם ישלח את ההודעה המוקלטת כהודעת קמפיין וכל זה ללא צורך בעוד הקשות ואישורים-רק הקלטה ואח"כ אישור ההקלטה וזהו.
3.שישלח את זה כהודעת קמפיין רק לאלה ששילמו עבור קניית יחידות ולשאר שישלח רק צינתוק.
4.אם אפשר שיהיה חישוב נפרד של יחידות עבור כל אחד=אם מישהו שילם עבור מאה יחידות, אז כשקיבל הודעות שעלו למערכת מאה יחידות אז שיפסיק לקבל הודעות או שישמע שהיחידות שברשותו נגמרות אבל השני ששילם עבור מאתיים יחידות ימשיך לקבל הודעות רגיל.
5.אם אפשר שמי שרשום לקבלת הודעות קמפיין שלא יהיה רשום לצינתוקים (-אני יודע שאני יכול להגדיר שני רשימות צינתוקים ומי שיהיה רשום לקמפיין לא יהיה רשום לרשימה 1 למשל אבל אני רוצה לדעת אם יש עוד דרך שלא אצטרך לעקוב ולשנות דברים).
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי כאן קצת, ואפילו רק בחלק!
תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי כאן!!! -
יש למישהו פיתרון בשבילי???
@רבי-יצחק? -
הסתרדתי כבר ברוב ההגדרות, רק נרארו לי כמה שאלות:
1.אם אפשר שיהיה חישוב נפרד של יחידות עבור כל אחד=אם מישהו שילם עבור מאה יחידות, אז כשקיבל הודעות שעלו למערכת מאה יחידות אז שיפסיק לקבל הודעות או שישמע שהיחידות שברשותו נגמרות אבל השני ששילם עבור מאתיים יחידות ימשיך לקבל הודעות רגיל.
אם אפשר שמי שרשום לקבלת הודעות קמפיין שלא יהיה רשום לצינתוקים (-אני יודע שאני יכול להגדיר שני רשימות צינתוקים ומי שיהיה רשום לקמפיין לא יהיה רשום לרשימה 1 למשל אבל אני רוצה לדעת אם יש עוד דרך שלא אצטרך לעקוב ולשנות דברים).
3.אם אפשר לעשות שמיד כשמסיים להקליט ישלח את הקמפיין ולא יצטרך לעבור לשלוחה אחרת, פשוט אני רוצה להגדיר שיהיה כמו בצינתוקים שגם אם מנתק ישלח ההודעה, השאלה איך עושים את זה גם בשליחת קמפיינים?
-
פוסט זה נמחק! -
@eliyahu ראיתי את הודעתך ואת זה כבר הגדרתי לפני זה אבל נשארו לי שלוש השאלות שכתבתי ואשמח לשמוע אם הם אפשריים ומה מהם כן ומה מהם לא