כניסה לניהול
-
@HMJE22 יש כאלו שעובדים עם האתר החדש?
שיחכימו אותי בבקשה. אי אפשר להתנהל שם כמעט. לדעתי. הרבה דברים שונים ולא עובדים -
@שמעון-לאופר למה? רוב הדברים באתר החדש עובדים, למעט הענין של השיחות, שיחות נכנסות וכו'.
האתר החדש דוקא מאוד נוח לשימוש. -
@שמעון-לאופר אמר בכניסה למיהול:
@HMJE22 יש כאלו שעובדים עם האתר החדש?
שיחכימו אותי בבקשה. אי אפשר להתנהל שם כמעט. לדעתי. הרבה דברים שונים ולא עובדיםלמה אני מסתדר אבל בכול זאת אולי יסבירו לי בבקשה אולי בכ''ז צריך להגדיר בשלוחת ניהול משהו?
תודה -
@SHAYG אני לא מבין מה הבעיה ההסבר של @oror053 ממש נפלא אבל בכל זאות אני יכתוב שוב
יש לך שלוחה ניהול נניח שלוחה 0 אתה מכניס לשם את ההגדרות שכתב oror053 ואתה משנה שם את השורה שכתוב בה את הספרה חמש לשלוחה של הרשימת תפוצה (אם אין לך תפתח בשלוחות החדשות שלוחה של רשימת תפוצה, אגב אני פתחתי במערכת שלוחות של שתי ספרות ומאז יש לי מלא שלוחות ואני מסודר אתה יכול להגדיר את המערכת שלך לשתי שלוחות)
לאחמ''כ אתה חוזר לתפריט הראשי מוסיף שלוחה חדשה שהגדרות שלה יהיו של ניהול ורושם את המספר של שלוחת הניהול החדשה בשתי השורות הבאות של ההגדרה שהובא למעלה כאשר במקום האות A אתה רושם את מספר שלוחת הניהול החדשה
עד כאן ברור
כעת אתה מתקשר למערכת נכנס לשלוחה של הרשימת תפוצה נרשם
מומלץ מאוד לשים קוד לשלוחה של רשימת התפוצה אלא א''כ אתה רוצה שיהיה הרבה מאוד מנהלים -
איך אני פותח עוד רשימת תפוצה?
איפה רושמים את מספרי רשימות התפוצה? -
@mhl
פתיחת רשימת תפוצה, בלשונית שיגור הודעות
הוספת מספרים, בוחרים עריכה, ואח"כ לשונית רשימת תפוצה יש שם אפשרות הוסף. -
אבל איפה רושמים את מספר רשימת התפוצה?
-
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק תודה רבה!!!
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
הגדרתי במערכת את כל ההודעות, ופשוט נהיה לי אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו: כל המאזינים מתהלכים בשלוחת הניהול כבשלהם, בדקתי בהגדרות והכל נראה לי תקין, לע"ע הסרתי את האופציה הזאת אבל מה הלאה?????? -
@mhl מה הגדרת שם???
באיזה רשימת תפוצה שמת את המספרים של המנהלים, לאיזה שלוחה הפנתה את שאר המתקשרים? -
@mhl אמר בכניסה לניהול:
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
הגדרתי במערכת את כל ההודעות, ופשוט נהיה לי אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו: כל המאזינים מתהלכים בשלוחת הניהול כבשלהם, בדקתי בהגדרות והכל נראה לי תקין, לע"ע הסרתי את האפציה הזאת אבל מה הלאה??????אם נצמדת להדרכה זה לא יכול להיות!
-
הנה ההגדרות בשלוחת הניהול המקורית (0):
type=admin_login
;; DUP type=admin_login
admin_login_no_password=yes
check_template_filter=9/7/4
check_template_filter_none_go_to=/9/7/3
check_template_filter_blocked_go_to=/9/7/3 -
ההגדרה הזאת נמצאת בשלוחת הצטרפות לרשימת התפוצה איך אני יכול לדעת איזה מפר רשימה זה?
type=template_add_number
title= -
@mhl לא הבנתי איך זה קשור להדרכה שלי
-
הנה:
כניסת מנהלים ללא סיסמה - נצרך בכל מערכת
oror053oror053 לפני 23 ימים
הגדרה פשוטה אבל מאוד נצרכת לכל מנהל שנוהג להיכנס כמה וכמה פעמים ביום לשלוחת הניהול הטלפוני, ואין לו כח להקיש את סיסמת הניהול בכל פעם מחדש.אז כיצד נגדיר בדרך הכי פשוטה שרק המנהלים יכנסו לשלוחת הניהול (0) ללא סיסמה?
פשוט פותחים רשימת תפוצה חדשה, נניח רשימה מס' 5, ומכניסים לתוכה את המספרים של המנהלים.
לאחר מכן יוצרים שלוחה חדשה של 'כניסה לניהול', לדוגמא שלוחה A.
לסיום - יש להגדיר בשלוחת הניהול המקורית, זו שאנו רוצים שיכנסו דרכה ללא סיסמה (בד"כ שלוחה 0), את ההגדרות הללו:
type=admin_login
admin_login_no_password=yes
check_template_filter=5
check_template_filter_none_go_to=/A
check_template_filter_blocked_go_to=/A
מעכשיו המנהלים יכנסו לשלוחת הניהול הטלפוני ללא סיסמה, וכל השאר יצטרכו להקיש אותה, וחסכנו לנו זמן יקר!אם רוצים 'לפטר' מנהל, ניתן לחסום אותו מהרשימה ואין צורך למחוק את מספרו לחלוטין.
מקווה שהועלתי.
-
קודם כל תמחק אצלך את השורה השניה. היא מיותרת לגמרי.
אחר כך בשורה השלישית אתה אמור לכתוב את מספר רשימת התפוצה ולא שם של שלוחה. -
מה המספר של רשימה ברירת מחדל?
-
@mhl באיזו רשימה הכנסת את המנהלים? 1,2,3,4,5?
-
רשימה 1 דהיינו ברירת מחדל