איך מבצעים שיחות טלפון קווי. באמצעות SIP? (בעלות יחידות שיחה)
-
אתה מנחש כנראה נכון, זה בפיתוח נראה לי
-
-
@33064325
אם יאפשרו שיחות דרך SIP, אז נשלם על השיחות. אני כמובן כרגע הצלחתי לעשות את זה דרך Twilio. אז זה פחות דחוף. אבל מעדיף דרך ימות המשיח. -
-
@ag אמר באיך מבצעים שיחות טלפון קווי. באמצעות SIP? (בעלות יחידות שיחה):
אבל מעדיף דרך ימות המשיח.
שים לב להבדל במחירים בימות המשיח יעלה לך כל דקת שיחה יחידה לדוגמא אתה קונה חבילה של 1000 יחידות יעלה לך כל דקה 0.22 אגורות וב twilio יעלה לך 0.0040 לכל דקת שיחה
בכל מקרה ממה שאני ראיתי זה טוב רק לשיחות יוצאות ב twilio יעלה לך גם שיחות נכנסות בחברות אחרות יש לך שיחות נכנסות בחינם -
@33064325
אם יאפשרו שיחות דרך SIP, אז נשלם על השיחות. אני כמובן כרגע הצלחתי לעשות את זה דרך Twilio. אז זה פחות דחוף. אבל מעדיף דרך ימות המשיח.אשמח אם תוכל להסביר לי איך עשית את זה דרך טווילו אני ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי
-
@אהרן-שובקס אמר באיך מבצעים שיחות טלפון קווי. באמצעות SIP? (בעלות יחידות שיחה):
אבל מעדיף דרך ימות המשיח.
שים לב להבדל במחירים בימות המשיח יעלה לך כל דקת שיחה יחידה לדוגמא אתה קונה חבילה של 1000 יחידות יעלה לך כל דקה 0.22 אגורות וב twilio יעלה לך 0.0040 לכל דקת שיחה
בכל מקרה ממה שאני ראיתי זה טוב רק לשיחות יוצאות ב twilio יעלה לך גם שיחות נכנסות בחברות אחרות יש לך שיחות נכנסות בחינםאם הוא עושה את זה בשביל עצמו אתה צודק.
אבל באם עושים כזה דבר ללקוח זה יותר נוח שהכל עובד עם חשבון אחד של יחידות, ולא 2 חשבונות בשתי חברות. -
@איש-ימיני
לא הצלחתי להבין למה שתי חברות?
אתה צריך לשלם רק לטווילו -
@אהרן-שובקס
בלקוח שיש לו קו פעיל עם יחידות וכו', הכי קל שזה יהיה על חשבון היחידות של הקו, גם אם זה יקר יותר. -
שלום לכולם. הצלחתי לקבל במערכת שיחות דרך routing_ip למערכת שלי. עכשיו אני צריך משהו הפוך. להוציא מהשרתים שלי שיחת טלפון למספרי טלפון קווי. דרך SIP.
איך עושים זאת? מול איזה שרתים אני צריך להתחבר? מה ההגדרות? (IP + הרשאות שצריך להכניס)?ערכת את הפוסט, וכל התגובות לא מובנות
תוכל לפתוח נושא חדש