קו של צלילים למערכת
-
@anti-malware אמר בקו של צלילים למערכת:
בסייעתא דשמיא:
הגדרומט נפתח בחזרה.שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!!
אגב, המספר הוא 0795035922 -
@חדר-1 כתבו את זה בפוסט ה:
@yonatan אמר בקו של צלילים למערכת:
@מאיר-רוזנטל יש בהגדרומט 0795035922 שלוחה 4 נראה לי
-
@נץ-החמה אמר בקו של צלילים למערכת:
@חדר-1 כתבו את זה בפוסט ה:
@yonatan אמר בקו של צלילים למערכת:
@מאיר-רוזנטל יש בהגדרומט 0795035922 שלוחה 4 נראה לי
כן אבל זה לדפדף רחוק, כמו כן כתבתי באגביות כך שהפוסט לא נכתב רק בשביל זה
-
@נץ-החמה אמר בקו של צלילים למערכת:
@איש-יהודי-טוב אמר בקו של צלילים למערכת:
לא עלילה
נראה לך שהוא יודה כאן בפומבי שהם הפרו את התקנון?לא בטוח שהם הפרו את התקנון, יכול להיות שחסמו את הקו בגלל סיבות אחרות.
שימו לב מה שכתוב כאן זה הערה קטנה שדרושה תיקון דחוף : הכל עליליה מכוערת ודווקא כאן ימות המשיח לא חקרו , לא בדקו . מדוע ??? מדוע ??? . מדוע שמדובר בגניבת יחידות ע"י גורם כלשהו מימות המשיח . ימות המשיח חוקרים טוב טוב את כל השותפים את כל המהלכים וכו' אבל שמדובר במשתמש בימות אין קול ואין עונה אח"כ מדברים על אהבת ישראל וכו'
-
@שמואל-כהן
יש מושג של אחריות. ככה זה בכל דבר בעולם. מי שאחראי על הדבר צריך גם לשאת בתוצאות.
בפתיחת מערכת, הלקוח מתחייב לשאת באחריות של כל מה שקורה בקו. (גם אם הוא לא עשה את זה בעצמו) -
@eliyahu אמר בקו של צלילים למערכת:
@שמואל-כהן
יש מושג של אחריות. ככה זה בכל דבר בעולם. מי שאחראי על הדבר צריך גם לשאת בתוצאות.
בפתיחת מערכת, הלקוח מתחייב לשאת באחריות של כל מה שקורה בקו. (גם אם הוא לא עשה את זה בעצמו)אתה יודע יש מושג בעולם של אמון אם כל הכבוד והתואר שאדם פותח מערכת מחברה האדם סומך על החברה ונותן את האמון שלו בחברה שאם יהיה איזה אי נעימות החברה תברר לפחות תודיע למנהל של המערכת אבל כאן כלום !!! תראה זה לא נורמלי ככה ביום מן הימים סתם כך המערכת נחסמת אז לאדם אבד האמון ואם הוא ירצה לפתוח עוד מערכת אז הוא לא יפתח את המערכת דרך החברה !!!! ורק תדע שהמערכות שלי הם רציניות אם הרבה דקות !!! אני קיוויתי שיהיה איזה נציג מהניהול שיבין את המצב
-
@יוסף-ח הבדרומט חזר לעבוד
-
-
-
@eliyahu אמר בקו של צלילים למערכת:
@שמואל-כהן
בפתיחת מערכת, הלקוח מתחייב לשאת באחריות של כל מה שקורה בקו. (גם אם הוא לא עשה את זה בעצמו)מצד אחד כבודו צודק, שהרי אדם שפותח מערכת צריך ומחויב לקחת אחריות על כל מה שנעשה במערכת שלו.
אבל מצד שני הייתי שמח אם לפחות כשחוסמים מערכת ( וכבר כתבתי שאני מצדד שזו זכותה המלאה של ימות המשיח! ) לפחות יגידו מה הסיבה.
כי ייתכן שהמנהל המערכת חושב שהוא עשה את הכל על הצד הטוב ביותר.
ובאמירה כזו יידע המנהל המערכת לשפר את המעשים שלו. -
אני חושב ששמואל צודק