פעם רק מי שאושר יכול היה להיכנס לכתוב בפורום, אולי הגיע הזמן להחזיר את זה?
-
-
@מנסה
גם אני מצטרף, זה מאוד יעזור -
@מנסה על איזה וועדת אישור אתה מדבר? מתי זה היה?
-
כשאני נרשמתי לפני 5 שנים בערך לפורום הישן לקח נראה לי יומיים לפחות עד שנרשמתי, אולי מאילוצי מערכת, עכ"פ לא היה רישום אוטומטי מיידי שלוקח שתי שניות להרים ניק ועוד שתיים לכתוב שטויות
-
@מנסה אמר בפעם רק מי שאושר יכול היה להיכנס לכתוב בפורום, אולי הגיע הזמן להחזיר את זה?:
לפורום הישן
כאן אין את זה
-
@yonatan לכן הוא כתב 'בפורום הישן' והוא ביקש שיוסיפו את זה כאן.
-
@נץ-החמה אמר בפעם רק מי שאושר יכול היה להיכנס לכתוב בפורום, אולי הגיע הזמן להחזיר את זה?:
@yonatan לכן הוא כתב 'בפורום הישן' והוא ביקש שיוסיפו את זה כאן.
לא נראה לי הם יכולים לפתח מה שהם רוצים בפורום, אבל ניתן לשמואל לבדוק את זה
-
@yonatan
וודאי שזה אפשרי השאלה אם ירצו לעשות את זה פה -
@שמואל נראה לי שלא, גם אלה שכתבו שטויות לא כתבו דברים כאלה נוראים, וגם אם יפתחו (ופותחים) כמה משתמשים רובם המוחלט וכולם בסוף אחרי שיחסמו ויפתחו וחזר חלילה יחשבו פעמים לפני שכותבים שטויות כי לכל משתמש צריך גם מייל
-
פוסט זה נמחק! -
@חמוץ-מתוק כן אבל זה היה מקרה נדיר ו
גם אלה שכתבו שטויות לא כתבו דברים כאלה נוראים,
@חמוץ-מתוק אמר בפעם רק מי שאושר יכול היה להיכנס לכתוב בפורום, אולי הגיע הזמן להחזיר את זה?:
@אנוכי אמר בפעם רק מי שאושר יכול היה להיכנס לכתוב בפורום, אולי הגיע הזמן להחזיר את זה?:
@שמואל נראה לי שלא, גם אלה שכתבו שטויות לא כתבו דברים כאלה נוראים, וגם אם יפתחו (ופותחים) כמה משתמשים רובם המוחלט וכולם בסוף אחרי שיחסמו ויפתחו וחזר חלילה יחשבו פעמים לפני שכותבים שטויות כי לכל משתמש צריך גם מייל
זה לא כזה נכון מה שאתה אומר כי היה פא לא מזמן אחד שהיה לו פא לפחות ארבע חשבונות
וגם לו לא לעולם חוסן
-
@חמוץ-מתוק אמר בפעם רק מי שאושר יכול היה להיכנס לכתוב בפורום, אולי הגיע הזמן להחזיר את זה?:
נראה לי שלא, גם אלה שכתבו שטויות לא כתבו דברים כאלה נוראים, וגם אם יפתחו (ופותחים) כמה משתמשים רובם המוחלט וכולם בסוף אחרי שיחסמו ויפתחו וחזר חלילה יחשבו פעמים לפני שכותבים שטויות כי לכל משתמש צריך גם מייל
זה לא כזה נכון מה שאתה אומר כי היה *פא לא מזמן אחד שהיה לו *פא לפחות ארבע חשבונות
*פה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@חמוץ-מתוק
למה ההודעה שכתב היא בלי קשר -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@חמוץ-מתוק
אתה שאלת שאלה מה הוא בא להגיד בזה שהוא תיקן אותו והוא ענה לך מה הבעיה