מספר הודעת מערכת - הקלטת המשך במודול הקלטות
-
@מ-מ-פליישער אמר במספר הודעת מערכת - הקלטת המשך במודול הקלטות:
@יהודה-הוצלר-0 אמר במספר הודעת מערכת - הקלטת המשך במודול הקלטות:
@מ-מ-פליישער
בשלוחה של ההמשך להקלטה או בתפריט אישור ההקלטהבמודול הקלטות ב מקש 5 בתפריט לפני אישור הקלטה
מה שהוא אומר בתפריט:"להקלטת המשך להקלטה הקישו 5" וב5 הוא אומר "הנכם מועברים להקלטת המשך להקלטה בסיום הקישו סולמית"
-
מה מספר הודעת מערכת "הקלטת המשך להקלטה" במודול הקלטות? לא מצאתי כל תיעוד בפורום.
תודה
למה התככונת
אולי התכוונת ללשמיעת ההקלטה הקישו 1 לאישו ההקלטה הקישו 2 להקלטה מחדש הקישו 3 למחיקת ההקלטה הקישו 4 להקלטת המשך להקלטה הקישו 5
כי אם כן הקוד הוא1009 -
@נר-יצחק אמר במספר הודעת מערכת - הקלטת המשך במודול הקלטות:
מה מספר הודעת מערכת "הקלטת המשך להקלטה" במודול הקלטות? לא מצאתי כל תיעוד בפורום.
תודה
למה התככונת
אולי התכוונת ללשמיעת ההקלטה הקישו 1 לאישו ההקלטה הקישו 2 להקלטה מחדש הקישו 3 למחיקת ההקלטה הקישו 4 להקלטת המשך להקלטה הקישו 5
כי אם כן הקוד הוא1109הוא מתכוון למה שאחרי ההקלטה יש נראה לי 5 להקליט המשך להקלטה
-
@yonatan אמר במספר הודעת מערכת - הקלטת המשך במודול הקלטות:
תודה
למה התככונת
כי אם כן הקוד הוא1109הוא מתכוון למה שאחרי ההקלטה יש נראה לי 5 להקליט המשך להקלטה
מצאתי. 2196 פשוט זה לא מאוזכר באף מקום.
כדאי שיוסיפו את זה. -
@מ-מ-פליישער
איך מצאת -
@יהודה-הוצלר-0 אמר במספר הודעת מערכת - הקלטת המשך במודול הקלטות:
@מ-מ-פליישער
איך מצאתפשוט לא היה לי ברירה כי אף אחד לא ידע ונכנסתי לניהול הטלפוני ובדקתי איזה 2 הודעות מערכת דרך ההקשה של מספר ההודעה ומצאתי ומיד עדכנתי אותכם.
-
@מ-מ-פליישער ישר כוח

למצוא מס' הודעת מערכת דרך הטלפון זה יכול לקחת שעות -
@מ-מ-פליישער ישר כוח

למצוא מס' הודעת מערכת דרך הטלפון זה יכול לקחת שעותנכון אבל היה לי זיכרון עמום שזה מספר ההודעה מערכת ורק לקחת לי 2 פעמים עד שהגעתי להודעת מערכת הרצוייה
-
@מ-מ-פליישער
נבדק, עודכן בשרשור המודול
אולי התכוונת ל
לשמיעת ההקלטה הקישו 1 לאישו ההקלטה הקישו 2 להקלטה מחדש הקישו 3 למחיקת ההקלטה הקישו 4 להקלטת המשך להקלטה הקישו 5
כי אם כן הקוד הוא1109הקוד הוא
M1009ולא M1109 -
@מ-מ-פליישער
סליחה טעיתי
תודה על התיקון -
@נר-יצחק
תתקן -
@יהודה-הוצלר-0 תוקן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות