הגדרת פילטר
-
כשאני מנסה להכנס לשלוחה עם ההגדרות האלו, מתקבלת הודעה שהשלוחה לא מוגדרת כראוי, אנא פנה למנהל המערכת.
מה לא טוב כאן?
type=access_filter access_filter_1=g.*.*.*.*.*.*.*.*.5s
בתודה מראש
-
@795693929 תכתוב לאן ילך
access_filter_yes_goto=/ access_filter_no_goto=/
-
אכן הוספתי וזה עובד.
שאלה נוספת:
לפי ההגדרה הנ"ל, זה צריך להגביל את משך הזמן ל 5 שניות. אבל בפועל אני מצליח להכנס ללא הגבלת זמן. האם צריך להוסיף משהו בהגדרות?
זה מה שכתוב בקובץ AccessFilterLogTime.ini
access_filter1-0548469157(2022-07-14-20-25-12)=6 OpenToTime1-0548469157=Yes
-
זה לא מגביל את הזמן בשלוחה
אלא את הפעמים שאתה יכול להכנס לשלוחה בזיהוי זה בתוך זמן זהאגב, נראה לי שלא שמת בערך הנכון
אתה שמת בערך העשירי שפרושו 5 שניות ניתן להכנס ואח"כ לעולם לא ייתן להכנס שוב -
@מנסה, אני רוצה להגדיר שיוכלו לשהות בשלוחה נגיד 60 דקות, כאשר בכל כניסה לשלוחה יורד מהזמן של ה 60 דקות [יכול להיות גם כמה כניסות], כך שכשמגיעים למקסימום המשתמש נחסם.
אני לא משתמש במודול הנכון? אולי אין כזו אפשרות בכלל?
-
@795693929 תשתמש במודול טיימר בדיוק לזה.
-
@שרות-פלוס-ivr , תודה על המידע.
אני מנסה להשתמש במודול הזה כתוספת למודול ניהול תורים, כך שהשיחה עם הנציג תוגבל בזמן, אבל המערכת לא נותנת לי, יש איזו הודעת שגיאה.
יש לזה פתרון, או שאכן אין אפשרות להכניס את שניהם יחד, והמודול הזה עובד רק על השמעת קבצים?
-
@795693929 אמור לעבוד לך
תשלח את ההגדרות -
זה לא עבד טוב עם המודול של טיימר. אבל נראה לי שאני לא צריך את המודול של טיימר, אלא את המודול של פילטר.
אלו ההגדרות:
type=access_filter access_filter_1=g.*.*.*.*.*.*.*.*.5s access_filter_yes_goto=/2 access_filter_no_goto=/3
והשאלה שלי היא, שלפי ההגדרות האלו אני יכול להכנס רק 5 שניות לשלוחה, ולאחר מכן לעולם לא.
אבל אני מצליח להכנס גם יותר מ 5 שניות. למה??
-
@795693929 אמר בהגדרת פילטר:
אלו ההגדרות:
המודול של פילטר הוא רק מעביר לשלוחה אם עדיין לא עברו X זמן מהמעבר הקודם בשלוחה ולא מגביל את משך הזמן של השהות בשלוחה.
נראה לי שבאמת אין אפשרות להגביל את הזמן של השהייה בשלוחה של תורים, אבל תפנה לשירות לקוחות לבדוק את זה