הקלטה איכותית בטלפון
-
אשמח לשמוע מבעלי הניסיון איך מעבירים שידור איכותי מהטלפון, איזה דיבורית טובה יש בשביל זה? (אולי אפשר לחבר משהו למחשב?)
תודה מראש! -
@שלמה-צובל המיקרפון של הפלפון היא מאוד איכותית לכשעצמה (כמובן תלוי בטיב הפלפון) ולא צריכים משהו אמצעי בין הפלפון להקלטה, לא אוזניות ובטח שלא בלוטוס'. (לפעמים שומעים בפלפון יותר ברור וחד מאשר אפי' במקליט טוב, כי המיקרפון של הפלפון מיועד לדיבור בשונה ממקליט שבנוי גם להקלטת מוזיקה וכו', כך שבפלפון משקיעים רק באיכות דיבור וזה מה שאתה בעצם צריך, כמובן וכאמור שזה תלוי בטיב המכשיר...)
אפשרי לעשות את הפלפון ברמקול כך שישמעו גם מרחוק ולא יצטרכו להחזיקו צמוד לפה כל הזמן.
זה אם אתה רוצה איכות הכי טובה, אך כמובן שאוזניות וגם בלוטוס וכו' גם טובים. -
@חנון-המרבה צודק בהחלט. וראינו כשלמדו בבית דרך הטלפון והיו תלנות שכל אחד שומע את כל הרקע הרבה יותר מאשר כשלומדים בבית מדרש הומה אדם.
שיש ויסות לאוזן לשמוע את מה שהיא חפצה, בדוק ומנוסה -
רק להוסיף לגבי ההקלטה שלא לקרב את המכשיר לתוך הפה אלא במרחק סביר כ- 5 ס"מ. כמו בכל מיקרופון.
-
אני תמיד מאד ממליץ על נוקיה C2
-
טלפון ביתי מאוד מומלץ.
-
@קופת-הקהל אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
אני תמיד מאד ממליץ על נוקיה C2
כמובן, זה הפלפון הכי טוב. (ומומלץ להגדיר צלילות קול מופעל)
@רבי-יצחק אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
טלפון ביתי מאוד מומלץ.
פשוט...
-
@חנון-המרבה אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
אפשרי לעשות את הפלפון ברמקול כך שישמעו גם מרחוק ולא יצטרכו להחזיקו צמוד לפה כל הזמן.
אתה בטוח לגבי זה? למיטב זכרוני המיקרפון עובד אותו דבר במצב רמקול, וזה יכול רק לקלקל, במידה ויש מישהו נוסף על הקו, שזה יוצר רעש מיותר בהקלטה.
-
@כלומר אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
אתה בטוח לגבי זה? למיטב זכרוני המיקרפון עובד אותו דבר במצב רמקול, וזה יכול רק לקלקל, במידה ויש מישהו נוסף על הקו, שזה יוצר רעש מיותר בהקלטה.
בהקלטת הודעות למערכת לא אמור להיות מישהו על הקו.
ברור שברמקול המיקרפון קולט מיותר מרחק. (ויש הבדל גדול בין פומית לדיבורית, נסה והווכח, אני ניסיתי) -
לא יודע למה אבל ההודעות שאני מקליט דרך הטלפון אף פעם לא נשמעות איכותיות כמו שנשמע לדוגמא ב"קו הסקופים" או קו הקורונה... איך הם עושים את זה? כנראה שדרך האתר.
-
@שלמה-צובל כנראה זה תלוי גם בקריין
-
אני ניסתי להקליט כמה פעמים דרך האתר, עם רמקול מחשב וההקלטות לא יצאו משהו משהו מיוחד.
מנסיון הכי טוב זה דרך הטלפון, והכי נוח באוזניות.בהצלחה !
-
@עתיקין אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
אני ניסתי להקליט כמה פעמים דרך האתר, עם רמקול מחשב וההקלטות לא יצאו משהו משהו מיוחד.
מנסיון הכי טוב זה דרך הטלפון, והכי נוח באוזניות.
בהצלחה !אם אתה כבר מקליט מהמחשב תקליט בתכנה זו Audacity עם מיקרפון טוב
מנסיון זה ברור ויש לך עריכה מידית לחתוך מה שלא צריך וכו' וכו' -
צודק,
אני הקלטתי דרך המערכות של ימות המשיח, וזה בכלל מערכת הקלטה דפוקה מאוד [סליחה על הביטוי]
אבל אני שואל אותך @ימהר-0 האם אתה מקליט דרך המחשב כי זה יותר קל לך, או כי זה יוצא באיכות יותר טובה מהקלטה טלפונית. -
@עתיקין אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
צודק,
אני הקלטתי דרך המערכות של ימות המשיח, וזה בכלל מערכת הקלטה דפוקה מאוד [סליחה על הביטוי]
אבל אני שואל אותך @ימהר-0 האם אתה מקליט דרך המחשב כי זה יותר קל לך, או כי זה יוצא באיכות יותר טובה מהקלטה טלפונית.שנייהם גם שזה יותר ברור וגם שזה יותר נוח וקל כי אני יכול לדבר ולהפסיק דקה ואח''כ מוחק וחוזר על מילה אם לא יצא טוב בפרט בהקלטות ארוכות שאם עושים דרך הטלפון ובסוף אתה נתקע אתה צריך להתחיל מהתחלה
אבל צריכים שיהיה מקרפון טוב
עולה 30 35 ש"ח עובדים עם זה וזה ברור וקל -
האם אפשר לדעת היכן קנית רמקול ב 35 ש"ח
-
במרכז המחשב או בכל חנות מחשבים
וכאן יש לך את זה ב 16 שח אבל תצטרך לחכות חודש עד שיגיע אילך
-
לי יש מכשיר כשר סטנדרטי, ותמיד כשאני מקליט הודעות בפלאפון עצמו, שומעים רעשי רקע, למשל לחיצה בסיום ההקלטה. לכן אני מקליט עם אוזניות, הרבה יותר ברור ולא שומעים את הלחיצות.
-
@דף-היומי כנראה שהאוזניות עולות יותר מהפלפון עצמו....
-
@חנון-המרבה אמר בהקלטה איכותית בטלפון:
@דף-היומי כנראה שהאוזניות עולות יותר מהפלפון עצמו....
סליחה אם לא הסברתי את עצמי, מדובר באוזניות של סמסונג שעולות כ-30 ש"ח.
נ. ב. קניתי אותם לפני כמה שנים, ומאז הם החליפו את הדגמים, מה לעשות שהדגמים החדשים לא נותנים את אותה בהירות של הישן...
בינתיים אני סוחב את הישן, מתפלל שלא ילך סופית.