יש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?
-
@אהרן-שובקס אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
אין צורך לבדוק את ה Header כי הוא כבר התחבר והוא יודע לבד לאיזה שרת הוא התחבר.
איך בדיוק הוא יכול לדעת איזה שרת המערכת? או אפשר לדעת פריווט או רגיל - אבל לא ממש איזה שרת זה.
בנוגע לשאלה האם אפשר לדעת לפני ההתחברות - התשובה היא חד משמעית שלא. אין שום דרך לאחזר שום מידע על מערכת ללא ביצוע התחברות מלאה למערכת.
-
@שמואל אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
או אפשר לדעת פריווט או רגיל -
זה גם טוב לי אם אפשרי לפני התחברות
-
@mgm-ivr אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
שוב,
למה נראה לך שתקבל מידע על מערכת כזה או אחר ללא ביצוע התחברות? מי אתה שניתן לך מידע על מערכות? -
שוב,
למה נראה לך שתקבל מידע על מערכת כזה או אחר ללא ביצוע התחברות? מי אתה שניתן לך מידע על מערכות?רק מידע אם בפרייווט או רגיל
זה פיתוח שיועיל לכל המפתחים בAPI -
רק מידע אם בפרייווט או רגיל
זה פיתוח שיועיל לכל המפתחים בAPIשוב: לא משנה איזה מידע, אפילו הקטן ביותר - לא ימסר ללא סיסמת ניהול.
זה הכי הגיוני שבעולם וזה על מנת לשמור על פרטיות הלקוחות. -
-
@nyh אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
אולי אפשרי לתת רק את הקידומות ששיכות לפריווט?
אין שם קידומות מוגדרות.
כל מספר יכול להיות בכל אתר. -
@mgm-ivr תכל'ס מה הבעיה שלך? למה זה נצרך? אפשר להסתדר גם בלי זה..
-
@mfmf אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
@mgm-ivr תכל'ס מה הבעיה שלך? למה זה נצרך? אפשר להסתדר גם בלי זה..
זה רק מבזבז לי מה4 פעמים שאפשר לנסות בחצי שעה..
-
@mgm-ivr לא הבנתי, אם המערכת שלך אז אין לך שום בעיה לדעת באיזה שרת זה, ואם זה לא שלך תבקש ממי שזה שלו שיוסיף משתנה שמכיל את המידע אם זה פרייבט או רגיל..
-
@mfmf אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
@mgm-ivr לא הבנתי, אם המערכת שלך אז אין לך שום בעיה לדעת באיזה שרת זה, ואם זה לא שלך תבקש ממי שזה שלו שיוסיף משתנה שמכיל את המידע אם זה פרייבט או רגיל..
אני רוצה לחסוך את זה מהלקוח
ולנסות להתחבר פעמיים -
לא משנה איזה מידע, אפילו הקטן ביותר - לא ימסר ללא סיסמת ניהול
זה לא לגמרי נכון כי השרת כן יודע להגיד מה הסיסמת ניהול
אולי אפשר רק להגדיר שזה לא יחסום את השרת במקרה שזה לא מאותו שרת -
@613 אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
זה לא לגמרי נכון כי השרת כן יודע להגיד מה הסיסמת ניהול
מה??
לא הבנתי איך זה שיש אימות בשרת האם הסיסמה נכונה גורם למשפט:@שמואל אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
לא משנה איזה מידע, אפילו הקטן ביותר - לא ימסר ללא סיסמת ניהול.
להיות לא נכון?
-
@שמואל כי זה כן שולח את הסיסמא רק שהשרת של ימות הוא לא השרת המתאים אז בעצם לו יצוייר שיהיה אפשר לפתור את זה זה לא יהיה תשובה לסתם לקוח שמבקש לדעת איזה שרת זה
-
במילים אחרות, הרעיון או הרצון זה שיהיה מסך login אחד ללא צורך לבחור האם רגיל או פרייבט.
הערכה שלי - לא יקרה! -
מה שצריך זה שכשמקישים שם משתמש וסיסמה הוא יבדוק בשרת הרגיל אם יש כזה שם וסיסמא ויכניס לאתר ואם אין הוא יבדוק בפרייבט ויכניס לשם ואפ בשניהם אין הוא יחזיר שם משתמש או סיסמה שגויים.
זה הכל ,
יחסוך לכולנו הרבה כאב ראש לפעמים
-
@מנסה אבל שוב בפעם האלף: השרתים הם נפרדים והשרת הרגיל באמת לא מודע לזה שיש מערכת בפרווט!
-
נכון,
אבל ניתן לשלב דף מקדים בשרת כל שהוא שיברר בשני השרתיםואם התשובה שלילית הוא יפנה לשרת השני
-
@מנסה אמר ביש פונקציה המחזירה איזה שרת זה?:
נכון,
אבל ניתן לשלב דף מקדים בשרת כל שהוא שיברר בשני השרתיםואם התשובה שלילית הוא יפנה לשרת השני
זה קיים, בין שרתים פנימיים, למשל ymt&yemot אבל לא בין פריווט לרגיל כדי לא ליצור קשר בינהם - ובכוונה על מנת לייעל את השרידות.
-
אבל אם זה בשרת נפרד מקדים זה לא אמור לגרום כלל לעומס או לקשר, רק זה מחליף את הלינק של הפניית ההמשך מרגיל לפרייבט והלאה.
אולי אני לא מבין אבל על פניו זה משהו חיצוני שלא מכביד בכלל על השרתים וגם לא גורם להם קשר אחד אם השני בכלל