תזמון השמעת קבצים - מודול playfile
-
-
הסבר כללי
בברירת מחדל בשלוחה מסוג השמעת קבצים המערכת משמיעה את כל הקבצים שנמצאים בשלוחה.
באפשרות זו ניתן להגדיר "תזמון השמעה" לכל קובץ. כלומר המערכת תשמיע את הקובץ החל מזמן מסוים. במידה ועוד לא הגיע הזמן של הקובץ, המערכת לא תשמיע אותו.
שימושי עבור מנהלי מערכת המעוניינים להעלות/להקליט קבצים בזמן מסוים ושהמערכת תשמיע את הקבצים בזמן אחר.את זמן ההפעלה של הקובץ המערכת לוקחת מתוך שם הקובץ. (ראה להלן דוגמאות)
2 הספרות הראשונות של הקובץ מציינות את השנה.
2 הספרות הבאות מציינות את החודש
2 הספרות הבאות מציינות את היום
2 הספרות הבאות מציינות את השעה
2 הספרות הבאות מציינות את הדקהלדוגמה
אם רוצים שהקובץ יפעל החל מ-1 באוקטובר 2022 בשעה 15:00 יש לקרוא לקובץ כך
2210011500
22 מציין את השנה (2022), 10 מציין את החודש (אוקטובר), 01 מציין את היום בחודש, 15 מציין את השעה, 00 מציין את הדקה.דוגמה נוספת
אם רוצים שהקובץ יפעל החל מ-15 לינואר 2022 בשעה 07:12 יש לקרוא לקובץ כך
2201150712
22 מציין את השנה (2022), 01 מציין את החודש (ינואר), 15 מציין את היום בחודש, 07 מציין את השעה, 12 מציין את הדקה.
בפוסטים הבאים יבואר איך מגדירים את זה בשלוחה ואיך אפשר לסדר את שם הקובץ בשלוחה כך שהוא יפעל בזמן המתאים.
ש. יש לי שלוחה קיימת עם המון קבצים האם אני יכול להשתמש עם זה בשלוחה הזאת, או שההגדרה פועלת רק בשלוחות חדשות?
ת. אפשר להשתמש עם האפשרות הזאת גם בשלוחות קיימות.
ש. האם אני צריך לשנות את השמות של הקבצים הקיימים?
ת. לא
-
-
-
צד ניהול טלפוני
ניתן להגדיר שלוחה להקלטת קבצים כשלפני ההקלטה ניתן לציין את זמן הפעלת הקובץ בצורה נוחה
ההגדרה היא
type=playdir_time playdir_time_type=admin playdir_time_dir_toplay=כאן יש לרשום את השלוחה אליה יועברו ההקלטות
(מדובר בעצם במודול הזה. כל ההגדרות והודעות המערכת שקשורות לכאן מופיעות שם)
-
צד ניהול טלפוני מקוצר
ניתן להקליט גם באמצעות מודול record כשלפני ההקלטה המערכת תבקש להקיש את שם הקובץ הרצוי
ההגדרות הן
type=record folder_move=כאן יש לרשום את השלוחה אליה יועברו ההקלטות set_record_name=yes
(כמובן שניתן להגדיר את כל ההגדרות של מודול record)
הודעות מערכת קשורות
M2991
אנא הקישו את מספר ההקלטה כפי שברצונכם שתשמר, ובסיום הקישו סולמית
M2990
שם הקובץ שהוקש, כבר קיים בשלוחה, אנא הקישו שם קובץ אחר. אם ברצונכם שהקובץ הקיים יוחלף בקובץ החדש, הקישו שוב את מספר הקובץ הקיים. -
-
-