צינתוק בעת קבלת SMS
-
האם יש אפשרות להגדיר קבלת צינתוק למס' האישי בעת קבלת SMS במספר הוירטואלי ?
-
@אברימי-צור אמר בצינתוק בעת קבלת SMS:
האם יש אפשרות להגדיר קבלת צינתוק למס' האישי בעת קבלת SMS במספר הוירטואלי ?
כן אם המס' וירטואל + שלך מקבל SMS יש לך אפשרות להגדיר בשלוחה 4 בשלוחת SMS אם לקבל צינתוק או לא
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים אני לא יודע מה, אבל השירות הזה של וירטואל פלוס של קבלת SMS פשוט מזעזע, אני לא מקבל אסמסים והרבה פעמים זה לא מצנתק בכלל וגם אם זה הודעה ארוכה זה פשוט לא אומר מה יש בה. - יש לימות המשיח המון מה לשפר בזה, ובפרט שיש כאלו דברים כמו וירטואל מייל שזה ממש עובד בצורה ממש מדהימה. אני חושב שימות צריכים פשוט לעשות את אותו ממשק, כלומר, את אותו רעיון שוירטואל מייל עובד ולעשות את זה באסמס.
אני מקווה שזה לא נשמע מדאי ביקורתי, פשוט זה יביא תועלת להמון אנשים.ביחד עם כל הביקורת הזו, אין מה לאמר אבל ימות המשיח זה החברה המובילה היום בתחום, לדעתי.
-
@שמואל-מאיר המספר וירטואל פלוס שלך טומך בקבלת SMS?
-
@שמואל-מאיר אמר בצינתוק בעת קבלת SMS:
@גוטליב-סוכן-פלאפונים אני לא יודע מה, אבל השירות הזה של וירטואל פלוס של קבלת SMS פשוט מזעזע, אני לא מקבל אסמסים והרבה פעמים זה לא מצנתק בכלל וגם אם זה הודעה ארוכה זה פשוט לא אומר מה יש בה. - יש לימות המשיח המון מה לשפר בזה, ובפרט שיש כאלו דברים כמו וירטואל מייל שזה ממש עובד בצורה ממש מדהימה. אני חושב שימות צריכים פשוט לעשות את אותו ממשק, כלומר, את אותו רעיון שוירטואל מייל עובד ולעשות את זה באסמס.
אני מקווה שזה לא נשמע מדאי ביקורתי, פשוט זה יביא תועלת להמון אנשים.ביחד עם כל הביקורת הזו, אין מה לאמר אבל ימות המשיח זה החברה המובילה היום בתחום, לדעתי.
מסכים איתך בכל מילה ימות המשיח יש להם שירות יוצא מין הכלל אין מילים על הפיתוחים הרבים שהם מפתחים מידי יום ויום תודה רבה רבה רבה
אבל את השירות שליחה וקבלת SMS הם צריחים לשפר למשל את האפשרות הקשת מספר לשליחת הודעה אין אפשרות לשנות את המספרוחוץ מזה שירות וירטואל מייל לא של ימות זה של מישהו פרטי
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים בודאי שהוא תומך קבלת ושליחת SMS, אבל כל הממשק הזה של הSMS ממש לא נוח.