יצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API
-
אני צריך לפתוח רשימות צינתוקים חינמיים דרך API, כדי שאוכל לאחר מכן להעביר את המשתמש להרשמה עצמית לרשימה.
בדוקס של ימות כתוב רק על רשימות תפוצה, שזה לכה"פ עשירית יחידה.
ואי אפשר להעביר את המשתמש להרשמה לרשימה, אם לא יצרו קודם את הרשימה...
מדובר על יצירת רשימת צינתוקים כל פעם לפי המספר המחייג, ככה שלא מעשי ליצור את הרשימה ידנית מראש.
כאן @HMJE22 פרסם משהו שלכאורה עושה את זה, אבל לא פרסם את הקוד מקור...
@שמואל יש כזו אופציה ב-API (בין הAPI שעל ידי שרת חיצוני, ובין הAPI של ימות, שאפשר תיאורטית להפעיל גם דרך cron)? -
-
@צדיק-תמים אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
אני צריך לפתוח רשימות צינתוקים חינמיים דרך API
אי אפשר והמשך ההודעה לא רלוונטי.
אתה יכול ליצור רשימת תפוצה רגילה בחיוב של יחידות - 0.1 למספר. -
אין צורך לפתוח ממש מראש
אתה יכול להעביר את המאזין לשלוחה שתכתוב גם אותה רגע קודם ובה יופיע הרשמה לצינתוק ומספר הרשימה יהיה מספר הטלפון שלו [בניכוי ה0 כמובן]
הקוד לזה הוא משהו כמו
<?php //בניתוק צא, חשוב שלא יבצע פעמיים את הפקודה if (isset($_GET['hangup'])) {exit();} //מספר מערכת $mahahrechet = $_GET['ApiDID']; //סיסמה, תוכל להגדיר כערך קבוע בשלוחה $pas = $_GET['pas']; //השלוחה בה נמצא המאזין $ApiExtension = $_GET['ApiExtension']; //השלוחה אליה יועבר המאזין, להרשמה לצינתוקים מיוחד בשבילו $ApiExtensiongo = $ApiExtension +1; //מספר הטלפון של המאזין $av = $_GET['ApiPhone']; //כאן תכתוב לאן ילך בסיום הרישום [אחרי שהולך לשלוחת צינתוקים ונרשם] $go = 2/1; //מייצר שלוחת רישום לצינתוקים חינמיים $mahale = file_get_contents("https://call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?token=$mahahrechet:$pas&what=ivr2:/$ApiExtensiongo/ext.ini&contents=type=tzintuk%0alist_tzintuk=$av%0atzintuk_end=/$go"); //מעביר את המאזין לשלוחה הנ"ל ומקריא לו קודם כמה מילים [כדי שלא ייווצר מצב שהוא יעבור עוד לפני שהשלוחה נקלטה במערכת] echo "id_list_message=t-אנו מעבירים אותך לשלוחת הרישום.&go_to_folder=$ApiExtensiongo"; ?>
-
@מנסה צודק!
עכשיו אחזתי שצריך להגדיר רשימת צינתוקים, ולא שצריך לפתוח אותה..
בקיצור לא הבנתי נכון את הלוגיקה, זה אפשרי בהחלט. כמו שאמרת.@מנסה אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
[בניכוי ה0 כמובן]
למה?
@מנסה אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
הקוד לזה הוא משהו כמו
אני לא יודע PHP... זה אמור להיכתב בJS. אבל הבנתי את הרעיון... תודה
-
-
יש כמובן בעיה אחת בזה שאם 2 ינסו בו זמנית להירשם זה יכול להשתבש
אמנם ניתן לפתור ע"י כמה שלוחות כאלה עם הגבלת כניסה אליהם שלא ייתן ליותר מ1 בו זמנית להיכנסאו פיתרונות יותר רציניים [כמו שגם שם השלוחה שנפתחת יישתנה למספר הטלפון ואליו הוא יופנה להרשמה, ומשם יוחזר כרגיל]
-
כמו שגם שם השלוחה שנפתחת יישתנה למספר הטלפון ואליו הוא יופנה להרשמה, ומשם יוחזר כרגיל
זו התוכנית.
למה צריך להוריד את ה0? -
אני לא יודע האם רשימת צינתוקים מוגדרת כטקסט כל שהוא או דווקא מספרית
-
@מנסה לי יש בקו רשימת צינטוקים ששמה הוא המספר טלפון שלי - שכמובן מכיל 0 בהתחלה, והיא עובדת מעולה.
-
@שמואל אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
@צדיק-תמים אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
אני צריך לפתוח רשימות צינתוקים חינמיים דרך API
אי אפשר והמשך ההודעה לא רלוונטי.
אתה יכול ליצור רשימת תפוצה רגילה בחיוב של יחידות - 0.1 למספר.למה לא? הוא יכול לעשות יצירת שלוחה שתהיה מוגדרת כצינטוקים והרשימה תהיה XX (הוא יכול לעשות שמספר הרשימה יהיה כמספר הטלפון שלו, או מספר השלוח שיהיה כמו הטלפון שלו, בשביל למנוע התנגשויות)
ולאחר שיצר את השלוחה, שיש לו רשימת צינטוקים XX -
@avrham אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
למה לא? הוא יכול לעשות יצירת שלוחה שתהיה מוגדרת כצינטוקים והרשימה תהיה XX (הוא יכול לעשות שמספר הרשימה יהיה כמספר הטלפון שלו, או מספר השלוח שיהיה כמו הטלפון שלו, בשביל למנוע התנגשויות)
שוב, ליצור רשימת צינתוקים חינמיים דרך API אי אפשר.
לא יודע מה כתבת, התשובה שלי לא משתנת. -
@שמואל אמר ביצירת רשימת צינתוקים חינמיים דרך API:
שוב, ליצור רשימת צינתוקים חינמיים דרך API אי אפשר.
לא יודע מה כתבת, התשובה שלי לא משתנת.ליצור רשימה מתחלק ל2 חלקים,
א. ליצור שלוחת רישום
ב. להכניס לתוכה רשימות של טלפוניםהחלק השני איא אפשר כמובן, אבל החלק הראשון אפשר בהחלט [פשוט פותחים שלוחה בפקודה API ומגדירים אותה כצינתוק...]
-
החלק השני איא אפשר כמובן, אבל החלק הראשון אפשר בהחלט [פשוט פותחים שלוחה בפקודה API ומגדירים אותה כצינתוק...]
זה לא יוצר שום רשימה. זה יוצר שלוחה שמי שנכנס אליה יכול להירשם לרשימה.
-
כמובן אתה צודק...