לינק מיותר
-
בהקלטות,
;הקלטות type=record ;ניתוק שומר hangup_insert_file=yes ;שלא יווצר לינק בניתוק hangup_no_copy_record_link=yes ;סולמית מאשר מיד record_ok=# ;כל מקש מסיים record_stop_any_key=yes ;לא ישמע מספר קובץ say_record_number=no ;ללא להקלטה נוספת וכו say_record_menu=no ;אורך הקלטה option_record=7-- ;מיקום שמירה folder_move=/1 ;שליחה למייל email_send=yes email_address=aaa000@gmail.com email_name=הקלטה משלוחה 3 ;מעבר לאחר ההקלטה record_end_goto=/8/7 record_cancel_goto=/8/7 ;שליחת צינתוק list_tzintuk=123 record_end_run_tzintuk=yes hangup_send_tzintuk=yes ;מעבר אחרי שליחת צינתוק record_after_tzintuk_goto=/8/7
יוצר לי בשלוחה מלבד הקובץ גם לינק כזה:
איך אני גורם שזה לא יהיה??
תודה מראש.. -
@צצ
זה הקובץ עם כל ההגדרות של תאריך שעה וכדומה -
@קול-הקווים
ולמה זה נהיה רק בשלוחה זאת?
יש לי עוד שלוחת הקלטות שלא יוצרת כזה קובץ! (ההבדל בין השלוחות שזאת שולחת את ההקלטה למייל והשניה לא, האם זה מה שיוצר את ההבדל? ואיך זה מסתדר עם מה שאתה טוען? מה השליחה למייל צריכה ליצור קובץ הגדרות מיוחד?)
תודה רבה.. -
@צצ
כנראה שיש הבדל
ואתה רואה אותו... -
@קול-הקווים
א. מה אתה מקשקש?!
ב. זה לא קובץ הגדרות! אני לוחץ לו על הורדה, הוא מוריד לי קובץ mp3. -
@צצ ככה זה עובד בלינק, אין אפשרות לשנות
-
@שרות-פלוס-ivr
אז תעשו כאן סדר ומי שלא יודע שלא ידבר.
מה זה הלינק הזה?
האם שייך לעשות שהוא לא יהיה?
למה הוא בא רק בשלוחה ששולחת את ההקלטה למייל? -
@צצ אמר בלינק מיותר:
בהקלטות,
;הקלטות type=record ;ניתוק שומר hangup_insert_file=yes ;שלא יווצר לינק בניתוק hangup_no_copy_record_link=yes ;סולמית מאשר מיד record_ok=# ;כל מקש מסיים record_stop_any_key=yes ;לא ישמע מספר קובץ say_record_number=no ;ללא להקלטה נוספת וכו say_record_menu=no ;אורך הקלטה option_record=7-- ;מיקום שמירה folder_move=/1 ;שליחה למייל email_send=yes email_address=aaa000@gmail.com email_name=הקלטה משלוחה 3 ;מעבר לאחר ההקלטה record_end_goto=/8/7 record_cancel_goto=/8/7 ;שליחת צינתוק list_tzintuk=123 record_end_run_tzintuk=yes hangup_send_tzintuk=yes ;מעבר אחרי שליחת צינתוק record_after_tzintuk_goto=/8/7
יוצר לי בשלוחה מלבד הקובץ גם לינק כזה:
איך אני גורם שזה לא יהיה??
תודה מראש..מוגדר בשלוחה שישלח מייל ולכן מתבצע המרה לכל קובץ לפורמט mp3 שיתאים למיילים.