מדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם
-
@kavkosher אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@מיכאלוש אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
למעונינים העלתי כאן מדריך לשליחת מיילים בצורה יותר מאובטחת
אולי בהמשך העלה אותו גם לפורום פה אם יהיה ביקושאם תוכל להעלות כאן זה יעזור לי מאוד כי האתר הזה חסום לי
מתמחים טופ חסום לך??? איזה סינון אתה
-
אם אתה בנט פרי ייתכן וזה נחסם לך [הם לא מאפשרים פקודות מסוימות לשמירה]
-
@nyh אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@kavkosher אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
אולי בהמשך העלה אותו גם לפורום פה אם יהיה ביקושאם תוכל להעלות כאן זה יעזור לי מאוד כי האתר הזה חסום לי
אתמול מתמחים טופ היה סגור כמה שעות (לא מנט פרי אלא מגוגל בתור אתר לא מאובטח)
-
@אבו
גם לאתר לא מאובטח אפשר להיכנס... -
@אבו
גם לאתר לא מאובטח אפשר להיכנס...זהו שעשיתי מתקדם ו... זה לא התקדם...
-
נטפרי
-
@ישראל10 אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@liy בסופו של יום.
מכיוון שישנם אנשים שלא מעוניינים להעביר לשום גורם, [גם אמין] את הסיסמה שלהם לחשבון הג'ימיל שלהם.
הרעיון הכי פשוט הוא [לדעתי] הוא מה שכתבתי.@ישראל10 אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@liy אני חשבתי על רעיון כזה.
מצד אחד, זה נחוץ לי השליחת מיילים, מצד שני, בחיים אני לא יביא למישהו את הסיסמה של הג'ימיל שלי.
הרעיון הוא כך.
לפתוח חשבון חדש, ולהגדיר בהגדרות שישלח מיילים עם הכתובת הרגילה שלי.
הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי שכתובת ברירת המחדל תהיה הכתובת הרגילה שלי, זה שולח עם הכתובת הרגילה.
איך אפשר לסדר את זה?הבעיה היחידה היא שמשום מה למרות שברירת המחדל במייל שלי הוא המייל הראשי שלי, בכל זאת כשאני שולח דרך הפלאפון זה נשלח מהמייל המשני שלי.
יש אפשרות לשנות את זה?
[אולי צריך להגדיר כאןtype=api api_link=http://194.163.128.64/ymapi/email/ api_add_0=user=4444444@GMAIL.COM api_add_1=password=סיסמת-החשבון api_add_2=name=כינוי-השולח api_hangup_send=no
וכך הכול יבוא על מקומו בשלום...
עובד?
איך? -
@ישראל10
לבקשת כמה מהמשתמשים אני מצרף קישור לגיטהאב של הסקריפט שכתבתי למיילים לטלפון, כולל תרגום של המיילים שאינם בעברית ועם אופציה לשליחת מיילים מהטלפון.היתרון הגדול בקוד הזה, שהכל יושב אצל המשתמש בחשבון הגוגל הפרטי ובמערכת שלו עצמו, ללא תלות בממשקי API חיצוניים שלך תדע מי עומד מאחוריהם...
https://github.com/YOSSI263/mail-to-phone-v3.4
מצורף גם source code ניתן להשתמש בשמחה.
-
@Liy יש מצב לעשות אותו דבר לצ'אט?
-
@אביי-ורבא איך מבטלים את ההגדרה שהמערכת משמיעה כמה מיילים חדשים יש?
-
@TK אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
יש מצב לעשות אותו דבר לצ'אט?
כן, תגדיר בהגדרות של הצ׳אט שעל כל הודעה חדשה תקבל עדכון במייל...
-
@Liy ואז אני יקבל גם הודעה על צ'אט או שרק על הצ'אט ? אני מעוניין לקבל הודעה רק על הצ'אט אבל בכל מקרה אני רוצה אופציה להגיב לצ'אטים והשאלה אם זה אפשרי
-
@Liy ואז אני יקבל גם הודעה על צ'אט או שרק על הצ'אט ? אני מעוניין לקבל הודעה רק על הצ'אט אבל בכל מקרה אני רוצה אופציה להגיב לצ'אטים והשאלה אם זה אפשרי
כמדומני שלא...
-
@Liy יש מצב לעשות אותו דבר לצ'אט?
בהחלט.
כרגע עוד ניתןלהשתמש בצ'אט הישן של גוגל הנגאאוט שהוא מגיב לסקריפט בדיוק כמו להודעת מייל, פשוט תעשה להודעות צ'אט תווית וסקריפט נפרד ויעבוד לך מעולה, ככה זה אצלי.אמנם בקרוב ממש גוגל מורידים את הצ'אט הישן מהאוויר, אבל אני כבר עובד על התאמהשל הסקריפט לapi של גוגל צ'אט החדש שעובד שונה מהמייל, בעז"ה כשאסיים אעדכן.
-
-
אתה תוכל להאזין להודעות הצ'אט בדיוק כמו להודעות המייל, מי שלח ולמי (באם זה קבוצה) מתי, ומה בדיוק, והאם יש קבצים מצורפים ובאם זה באנגלית אז זה יתורגם וכו'.
אני רוצה אופציה להגיב לצ'אטים והשאלה אם זה אפשרי
לגבי זה, אני עובד על זה כעת, לא יכול להתחייב, אני חוזר כבר היום או מחר לישיבה, ולא אוכל לטפל בזה שוב עד בין הזמנים אבל אני מאמין שיש יסוד סביר להניח שזה יהיה אפשרי בקרוב מאוד.
-
@אביי-ורבא אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
אתה תוכל להאזין להודעות הצ'אט בדיוק כמו להודעות המייל, מי שלח ולמי (באם זה קבוצה) מתי, ומה בדיוק, והאם יש קבצים מצורפים ובאם זה באנגלית אז זה יתורגם וכו'.
אני רוצה אופציה להגיב לצ'אטים והשאלה אם זה אפשרי
לגבי זה, אני עובד על זה כעת, לא יכול להתחייב, אני חוזר כבר היום או מחר לישיבה, ולא אוכל לטפל בזה שוב עד בין הזמנים אבל אני מאמין שיש יסוד סביר להניח שזה יהיה אפשרי בקרוב מאוד.
מה עם להגיב (להשיב) במיילים
נראה לי יותר נצרך לציבור
זה לא סותר שאני אומר תודה על כל חידוש
-
עדכנתי את היישום עם כל מיני פיצ'רים חדשים
זה הקישור שוב, כולל התקנה אוטומטית של הסקריפט ושל המערכת הטלפונית! -
@אבו אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
זה בעיה, כי גוגל לא תמיד מוצאים את בגט-פורם את הכתובת המלאה של המייל השולח אלא את הכינוי שלו באנשי הקשר... אמנם אפשר להתגבר על זה עם פונקציית הריפלי של גוגל אבל יש לי עוד כמה דברים לעשות..
אבל אפשר לשלוח כרגיל, זה אמנם לוקח 2-3 דק' אבל לא באמת כזה מסובך כמו שזה נשמע...
זה מסובך לרשום אנש"ק בטלפון כשר? לא, אנחנו רגילים למקלדת כזו... -
@אביי-ורבא אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@אבו אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
זה בעיה, כי גוגל לא תמיד מוצאים את בגט-פורם את הכתובת המלאה של המייל השולח אלא את הכינוי שלו באנשי הקשר... אמנם אפשר להתגבר על זה עם פונקציית הריפלי של גוגל אבל יש לי עוד כמה דברים לעשות..
אבל אפשר לשלוח כרגיל, זה אמנם לוקח 2-3 דק' אבל לא באמת כזה מסובך כמו שזה נשמע...
זה מסובך לרשום אנש"ק בטלפון כשר? לא, אנחנו רגילים למקלדת כזו...הענין הוא לא בהקלדת המייל אלא שהשני יקבל את זה בתור תשובה ולא במייל חדש כל פעם