מדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם
-
@אבו זה קצת מורכב, זה אומר שאני צריך להוציא איידי לכל שרשור ולשמור אותו באיזה מקום זה להתחיל לנהל מסד נתונים.... אפשר אולי להתממשק עם גוגל שיטס, אבל לא נראה לי שווה את ההשקעה ,אחרי הכל בשביל מה יש מחשב?
-
@אביי-ורבא אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
אחרי הכל בשביל מה יש מחשב?
בשביל לפתח שיעבוד בטלפון ...
-
@אביי-ורבא משום מה בעדכון האחרון אני מקבל כל 5 דקות צינתוק לטלפון...
ואגב למה שמת בברירת מחדל את המילים בסוף ההודעה 'עד כאן החדשות כאן רשת ב'...
לא נראה לך הרבה יותר מתאים המילים 'סוף ההודעה'..!! -
@פישל אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@אביי-ורבא משום מה בעדכון האחרון אני מקבל כל 5 דקות צינתוק לטלפון...
זה מה שבגדרתי בטריגר, אתה יכול לשנות בעצמך בשורה 25
ScriptApp.newTrigger("MailToPhone").timeBased().everyMinutes(5).create();
את הערך everyMinutes(5) זה תומך ב1,5,10,15,30 (אם אני זוכר טוב)
-
@אביי-ורבא התכוונתי שאני מקבל צינתוק גם אם לא מתקבל מייל בפועל
ואגב יש מצב לשנות את אורך הצינתוק?
כמו כן אשמח אם תוכל לשנות את הענין של 'עד כאן סוף החדשות'... -
@אביי-ורבא התכוונתי שאני מקבל צינתוק גם אם לא מתקבל מייל בפועל
הבעיה היא אצלך. אתה בטוח שהגדרת הכל נכון? לא שיחקת בקוד?
-
@אביי-ורבא שיחקתי כדי להוריד את ה עד כאן סוף החדשות רשת ב...
-
לא עובד לי השליחת מיילים
וגם אם אני מתחבר לצינתוקים בשליחת מיילים הוא מצנתק לי כל 5 דקות -
@אביי-ורבא עשיתי אצלי את מה שהבאת, קודם כל עשיתי את זה אתמול בערב, ומאז קיבלתי כבר בערך 150 (!!!!) צינתוקים אפילו בזמנים שלא קיבלתי מיילים כלל!!!
וחוץ מזה, אצלי הגדרתי ככה
ומשום מה נהיה משהו מאוד מוזר! אני שומע ששלוחה 1 היא שלוחת ההשמעת קבצים (כשכתבתי ששלוחה 6 תהיה השמעת קבצים...) ולמעשה שם אין שום קובץ, וכל הקבצים נשלחים לשלוחה 2, וכשאני נכנס לשם אני שומע את הקלטת 050 כאילו זה של קבלת נתונים..., ובמקום ששלוחה 7 תהיה שלוחת שליחת המיילים נהיה שלוחה 2 שלוחת שמיעת המיילים... וכן גם שלוחה ארבע נהייתה לי שלוחת תפריט שבתוכה נכתב לי בהודעת התפריט יש לך ארבע הודעות חדשות, בקיצור הוא בכלל לא התייחס למה שכתבתי לו ועשה דברים שכלל וכלל לא ביקשתי לו!!!
מה אמור להיות שני הבעיות הנ"ל???? -
@אביי-ורבא יישר כח על ההשקעה העצומה והחשיבה מחוץ לקופסא כמו השימוש בgooglesheets
ובמיוחד אהבתי את הוספת השעה והתאריך שכל כך נזקקתי להאבל:1.נראה לי שאם המייל באנגלית ארוך זה תוקע את הסקריפט בלופ אינוספי של כשלים
הסיבה לכך כפי הנראה מכיוון שכאשר הוא מתרגם את המייל הוא מאכסן אותו בתא של googlesheet ועובר את מכסת 5000 האותיות
2.משום מה שליחת המיילים מעולם לא עבדה לי.
כשאני נכנס לשלוחה 2 אומרים "אין נתונים להשמעה"אגב, למה יש הפניה לשלוחה 5 בסיום שלוחה 2? אין לי בכלל שלוחה כזו!
3.שאלה קטנה:מדוע יש צורך לעשות שני טריגרים -אחת לפונקציה קבלת המיילים ואחת עבור שליחת המיילים?
האם יש קושי להפעיל את שני הסקריפטים בקובץ אחד מאוחד בעל טריגר אחד?
-
@אביי-ורבא תודה רבה על המודול הנפלא נשמח אם נוכל להשתמש בו גם בפריווט
-
@TK למה נראה לך שאי אפשר?
-
@צדיק-תמים כי הכתובת בסקריפט וב sheet היא לא לפריווט אלא לשרת הרגיל שזה כתובת אחרת
-
@TK אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@צדיק-תמים כי הכתובת בסקריפט וב sheet היא לא לפריווט אלא לשרת הרגיל שזה כתובת אחרת
אתה לא מעודכן
כבר 4 חודשים אפשר לשלוח לשרת הרגיל בקשות גם עבור הפרייוט, גם באתר הניהול וגם בAPI
https://f2.freeivr.co.il/topic/8465/גישה-למערכת-בשרת-הפריווט-דרך-call2all-co-il -
@צדיק-תמים אם כך אז באמת סליחה אני באמת לא מעודכן
-
@אבו
עדכון: הוספתי אופציה לעשות "השב" למיילים שמגיעים, אני יעדכן בעז"ה את הסקריפט והקובץ בימים הקרובים. -
@אביי-ורבא איך מבטלים את ההגדרה שהמערכת משמיעה כמה מיילים חדשים יש?
אשמח לדעת למה זה מציק לך..
-
@אביי-ורבא כי זה חוסם את האפשרות להשמיע תפריט אחר.
-
@אביי-ורבא ואווו כל הכבוד תוכל להסביר בקצרה בבקשה איך זה עובד.
איך הצלחת לעשות שיענה לthread ספיציפי או לכל ההודעה?
ומה לגבי כשיש מספר נמענים בהודעה האם זה משיב לכולם(לפעמים זה יגרום גם לשלוח מייל לעצמך)או למישהו ספיצפי?
-
העליתי כאן פוסט עם הסבר מפורט
https://tchumim.com/topic/13820/שליחת-וקבלת-מיילים-באמצעות-הטלפון-הכשר-בחינם-abaye-מדריך-מפורט-מתעדכןכמו"כ כמו שכבר כתבתי הוספתי אפשרות לשליחת תשובות באותה שיחה.