מדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם
-
@jack כמו שציינתי כבר פעם זה מצריך db שישמור את השיוך בין ההודעה שעלתה לימות להודעה במייל, ואז אני יכול למשוך את ההודעה הספציפית מהמייל שוב ולעשות לה ריפלי, עשיתי את זה ע"י שמירה של 2 ערכים בכל העלאה של הודעה למערכת, את הid של הודעת המייל בגימייל ואת מס' הקובץ בימות, ואז אני מאתר את הid ע"פ שם הקובץ בימות ומושך את ההודעה שוב ועשוה לה ריפלי, אני מקווה שזה לא יכביד על הקובץ באיזשהו שלב, כי אני שונא וכל אדם נורמלי שונא db שלא נמצאים איפה ואיך שהם צריכים להיות...
-
@אביי-ורבא אני רוצה להכניס את זה למערכת קיימת יש דרך להכניס את כל זה לשלוחה מסוימת?
-
@אביי-ורבא נראה לי ההגדרה היותר טובה ל*8 זה ההגדרה הזו
control_play_moreA8=file_location
אלא א"כ יש דרך שישמיע רק את המספר קובץ ולא את המיקום בנוסף
-
@פישל הואיל משה באר?
-
@אביי-ורבא מה בנוגע למה שכתבתי כאןזה אפשרי?
-
@הלי אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@אביי-ורבא אני רוצה להכניס את זה למערכת קיימת יש דרך להכניס את כל זה לשלוחה מסוימת?
פשוט תעתיק את השלוחות לשלוחות משנה ותשנה את הקוד בהתאם... אני יודע שזה אולי מסובך טיפה הרבה למשתמש הפשוט, אבל בדיוק בשביל זה נועד השימוש הפשוט, למשתמש הפשוט. השימוש המתקדם והמותאם אישית מיועד למי שמתקדם ויודע לעשות את זה בהתבסס על מה שניתן לו.
-
@אביי-ורבא לשנות בסקריפט עצמו?
-
@הלי כן. וכפי שכתבתי מי שיודע יודע, מי שלא שישתמש באופן ובמה שבנו למי שלא.
אבל אתה יכול ללמוד לעשות את זה בעצמך זה ממש לא כזה מסובך כמו שזה נראה... -
@אביי-ורבא אין מה להסתבך
פשוט תקצה מספר כל שהוא בעת שמיעת הקבצים שישמיע מיד רק את מספר הקובץ. -
@פישל אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@אביי-ורבא אין מה להסתבך
פשוט תקצה מספר כל שהוא בעת שמיעת הקבצים שישמיע מיד רק את מספר הקובץ.אולי זה לא נראה ככה, אבל אני לא מכיר את המערכות של ימות היטב בכלל, לפחות כמו שאני בקי בדברים אחרים, כוונתי היתה למ"מ שממנו לקחת את ההגדרה הזו ע"מ שאוכל ללמוד על הענין ולא להיות קוף או פישל שעובד אצל רוברט ואוכל אצל כבר שכחתי
-
@אביי-ורבא תודה על המחמאה...
-
@אביי-ורבא אפשר להוסיף כמה מספרים לגישה?
ועוד שאלה אם אני מגדיר את זה כשלוחה פנימית אז רק מי שיש לו הרשאת גישה יכול להיכנס לכל הקו? -
אפשר להוסיף כמה מספרים לגישה?
אתה יכול פשוט להכנס למערכת עצמה ושמה ברשימת תפוצה להכניס איזה מספר שאתה רוצה.
-
@פישל ההוספה בשיטס מוסיפה לרשימת תפוצה?
ואם כן אז זה לא ריאלי לעשות בקו פתוח (חוץ מלעשות סיסמא לשלוחה לא? -
@אביי-ורבא אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
@אבו
עדכון: הוספתי אופציה לעשות "השב" למיילים שמגיעים, אני יעדכן בעז"ה את הסקריפט והקובץ בימים הקרובים.אשמח לדעת אם כן מה המשתנה שמכיל את מייל השולח. (גם אני וגם מישהו במתמחים טופ מחפש את זה...)
-
@פישל ההוספה בשיטס מוסיפה לרשימת תפוצה?
כן. בדיוק.
-
@avrham אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
אשמח לדעת אם כן מה המשתנה שמכיל את מייל השולח. (גם אני וגם מישהו במתמחים טופ מחפש את זה...)
זה לא עובד ככה יש בגימייל פונקציית ריפלי, שמחזירה מייל לכתובת מייל התגובה אם מוגדרת או באם לא (מה שבד"כ) לשולח ההודעה.
ועדיין גימייל מחזירים בפורם וטו את שם איש הקשר או שם בעל החשבון בפרופיל ציבורי, ורק אם לא אז את כתובת המייל.. כך שאי אפשר להסתמך ע"ז, למרות שראיתי בסטאק אוברפלו מי שמוציא את הכתובות הללו מתוך אוביקט ההודעה בלי להשתמש בפונקציות המובנות לכך.
let messageId = SpreadsheetApp.getActiveSheet().getRange('reply!B2').getValue(); Logger.log(messageId); let messageById = GmailApp.getMessageById(messageId); Logger.log(messageById); Logger.log(messageById.getSubject()); let reply_send = messageById.reply(reply_body); Logger.log(reply_send);
-
@אביי-ורבא תודה רבה איןןןןןןןןן על הפיתוח הזה ובכלל על הפתוחים שלכם
-
@אביי-ורבא אמר במדריך | שליחת וקבלת מיילים בטלפון דרך חשבון הג׳ימייל האישי שלכם:
עדיין גימייל מחזירים בפורם וטו את שם איש הקשר או שם בעל החשבון בפרופיל ציבורי, ורק אם לא אז את כתובת המייל..
עדכון: זה לא נכון עיין כאן. בעז"ה בגירסא הבאה יהיה אפשר לשמוע את שם השולח ואת כתובת המייל שלו.
-
@Liy המודל של שליחת מייל לא עובד " אין מענה משרת "!