איך אני בודק אם קיים הקלטה בשלוחה מסויימת, ואיך אני משמיע אותו במידה וקיים בשרשור פקודת read?
-
אני בודק אם הלקוח קיים אצלי בDB, אם כן אני משמיע את שמו מתוך מה שרשום אצלי,
אם הוא עדיין לא מופיע אני רוצה לקבל ממנו הקלטה ולהשמיע לו את זה בכל חיבור.מה שחשבתי לעשות שבמידה וההקלטה לא קיימת בתיקייה (איך אני בודק אם קיים?) אז לקחת ממנו הקלטה של שמו מדוגמה שראיתי כאן בפורום:
$mn1=40/55;//שלוחה //$user==users phone number $mn2=$user;//שם הקובץ, אם שווה לכלום יעלה כקובץ החדש ביותר בשלוחה $mn1_record = $_GET['mn_record']; if ($mn1_record == NULL){ echo "read=t-אנא הקליטו את הודעתכם לאחר הצליל בסיום הקישו סולמית=mn_record,no,record,/$mn1,$mn2,,,"; exit(); }
השאלה השניה איך אני משמיע לו בread בכל כניסה את ההקלטה שהוא הקליט שיושב כרגע בשלוחה 40/50 (שם ההקלטה יהיה המספר טלפון שלו).
תודה -
@למדן-וידען אמר באיך אני בודק אם קיים הקלטה בשלוחה מסויימת, ואיך אני משמיע אותו במידה וקיים בשרשור פקודת read?:
אני בודק אם הלקוח קיים אצלי בDB, אם כן אני משמיע את שמו מתוך מה שרשום אצלי,
אם הוא עדיין לא מופיע אני רוצה לקבל ממנו הקלטה ולהשמיע לו את זה בכל חיבור.מה שחשבתי לעשות שבמידה וההקלטה לא קיימת בתיקייה (איך אני בודק אם קיים?) אז לקחת ממנו הקלטה של שמו מדוגמה שראיתי כאן בפורום:
$mn1=40/55;//שלוחה //$user==users phone number $mn2=$user;//שם הקובץ, אם שווה לכלום יעלה כקובץ החדש ביותר בשלוחה $mn1_record = $_GET['mn_record']; if ($mn1_record == NULL){ echo "read=t-אנא הקליטו את הודעתכם לאחר הצליל בסיום הקישו סולמית=mn_record,no,record,/$mn1,$mn2,,,"; exit(); }
השאלה השניה איך אני משמיע לו בread בכל כניסה את ההקלטה שהוא הקליט שיושב כרגע בשלוחה 40/50 (שם ההקלטה יהיה המספר טלפון שלו).
תודהלמה שלא תעשה כניסה לפי enter id ותבקש שם?
למה לקחת בapi? -
@mgm-ivr אשמח להכוונה, זה הכיוון?
בודק בכניסה שהוא לא קיים אצלי, במידה ולא קיים:- אני מעביר אותו לשלוחה של enter_id
-
- אם עדיין אין הקלטה הוא יבקש לו להקליט
-
- אם קיים הקלטה הוא ישמיע לו את ההקלטה? (רוצה עם טקטס נלווה..)
- בסיום אני מחזיר אותו לשלוחה של API להמשך הפעילות.
לזה התכוונת?
אפשר הפניה להכוונה על שלוחת enter_id?תודה!
-
@למדן-וידען
לא בדיוק! זה משאיר באותה שלוחה ופשוט נותן לו להקליט את שמו כשלא קיים, אם כבר קיים אז משמיע לו בכניסה לשלוחה את השם שהוא הקליט! -
@telepoint-ivr אמר באיך אני בודק אם קיים הקלטה בשלוחה מסויימת, ואיך אני משמיע אותו במידה וקיים בשרשור פקודת read?:
@למדן-וידען
לא בדיוק! זה משאיר באותה שלוחה ופשוט נותן לו להקליט את שמו כשלא קיים, אם כבר קיים אז משמיע לו בכניסה לשלוחה את השם שהוא הקליט!הבעיה שאם הוא קיים אצלי בDB אני לא רוצה לבקש לו הקלטה.
-
@למדן-וידען
מה זה DB אם יורשה לי לשאול, ואיך הגישה לשם? -
@למדן-וידען בשביל לבדוק אם הקובץ נמצא, תשתמש ב API הזה
ובשביל להשמיע לו אותו , מכיוון שאין API של העברת מאזין לקובץ,
(אולי @שמואל יסכים לפתח, זה ממש נצרך) תוכל להשתמש ב f ב id_list_message -
@למדן-וידען אמר באיך אני בודק אם קיים הקלטה בשלוחה מסויימת, ואיך אני משמיע אותו במידה וקיים בשרשור פקודת read?:
@telepoint-ivr אמר באיך אני בודק אם קיים הקלטה בשלוחה מסויימת, ואיך אני משמיע אותו במידה וקיים בשרשור פקודת read?:
@למדן-וידען
לא בדיוק! זה משאיר באותה שלוחה ופשוט נותן לו להקליט את שמו כשלא קיים, אם כבר קיים אז משמיע לו בכניסה לשלוחה את השם שהוא הקליט!הבעיה שאם הוא קיים אצלי בDB אני לא רוצה לבקש לו הקלטה.
אז תעשה כמו שכתבת
עם 2 שלוחות -
@למדן-וידען תקשיב, לגבי לבדוק אם הקובץ קיים יש API לבדיקה אם קובץ קיים, מה רע בזה?
ואז תוכל להשמיע לו את הקובץ עם f וזהו! מה מסובך?