מספרים יפים ב 17.20 שקל המדריך המלא!
-
@אבו יש ויש יש לי עם זה ניסיון מר
פרטנר והוט מובייל גובים כסף על מספרי זהב בלי להודיע מראש זה נגבה אוטומטית ולא תלוי בתמחור של הנציג -
@גמ-ח-קריינות
איך אפשר לדעת מהו מספר ששייך לבזק?
האם כל מספר נייח שאני חולם עליו והוא פנוי יש לבזק אפשרות להקצות ללקוח? -
@אמונה כל המספרים בקידומת גיאוגרפית של:
03
02
04
08
09
שאחריהם מופיע אחת מהספרות האלו:
5
6
7
8
9 -
@חיים100
תודה רבה! -
@גמ-ח-קריינות אמר במספרים יפים ב 17.20 שקל המדריך המלא!:
רציתם תמיד מספר יפה למערכת והעלויות בשמים?
יש דרך פשוטה איך להשיג זאת בפחות מ20 שקל!
1.מחפשים מספר בזק קליט לא מחובר(עדיפות למספר שהיה בשימוש בעבר ניתן לבדוק זאת בחיפוש גוגל פשוט, זה מקל על קבלת המספר היות וברוב המקרים לאחר ניתוקו הוא חוזר למאגר הרגיל...)
2.מתקשרים לבזק ושואלים אם המספר פנוי, במידה והתשובה חיובית ולא נאמרה לכם מילה וחצי מילה על כך שהמספר בעלות נוספת אתם מבקשים לעשות קו וירטואלי בשירות עקוב אחרי על אותו מספר מסוים. לתשומת לבכם אם נאמר לכם שהמספר עלול להיות בעלות נוספת אין לבצע את התקנת הקו באותה שיחה יש לנתק ולנסות בהזדמנות אחרת היות והדבר תלוי בשיקול דעתו של הנציג.היום ניסית פעמיים לבקש מספר ואמרו ליש א"א לבקש מספר אלא רק מה-3 שהמחשב מציע
מוכר למישהו? -
@אבו כן בהחלט צריך לפני שמבקשים הקמת קו וירטואלי רק לשאול אם המספר פנוי ואחרי זה לבקש את הקמת הקו
-
@גמ-ח-קריינות
איך ואיפה בודקים איזה מספר של בזק פנוי? -
@גמ-ח-קריינות ולאיפה אתה מתקשר?
לאיזה מס'?
כי כשאני מתקשר ל-1800-800-199 הם כל הזמן מעבירים אותי לשלוחה של פתיחת וירטואלי -
@אבו מתקשר ל 199
מקיש לצורך זיהוי את מספר הטלפון 037270000
מעבירים אותך לנציג אתה נותן ת"ז ומספר אשראי ומקים את הקו
כדי לבדוק מספר פנוי יש לחייג למספר ולבדוק אם הוא לא מחובר ואח"כ לשאול את בזק אם הוא מופיע כפנוי במערכותיהם -
@גמ-ח-קריינות אמר במספרים יפים ב 17.20 שקל המדריך המלא!:
כדי לבדוק מספר פנוי יש לחייג למספר ולבדוק אם הוא לא מחובר ואח"כ לשאול את בזק אם הוא מופיע כפנוי במערכותיהם
אני לא מבין, אני יכול לחייג למאות מספרים כדי לבדוק אם הם פנויים? ואם חלק מהם הם בקווים ביתיים או בוירטואלי למנהל עסק, אז אני מנדנד פה לאנשים והם יחזרו אלי וישאלו למה התקשרתי וכו', לא כך?
-
@בסייעתא-דשמיא-0 יש צדק בדבריך לכן הכי טוב בשבילך כשאתה בודק זה להתקשר מחסוי ולרווחת הנמענים צלצול אחד ובשעות סבירות וחוץ מזה בדרך כלל אחד מתוך 6 נסיונות פנוי
-
@גמ-ח-קריינות שתי נקודות מאוד חשובות להצלחת העניין
1.יש לבקש מספר זהב רק בקידומות של עיר למשל:
03672 : גבעתיים
03616: בני ברק
03618: בני ברק
03619: בני ברק
03570: בני ברק
02538: ירושלים
2.יש לבקש מספרים שהיו בשימוש בעבר ונותקו על ידי הלקוח ניתן לבדוק פשוט במי זה פון אם המספר היה בשימוש