עזרה במילוי קובץ אקסל תקין לצורך שיוך טלפוני למספרים שונים
-
אני מדבר על המודל הזה
https://f2.freeivr.co.il/topic/8204/הגדרות-הזיהוי-בכלל-המערכת/3?_=1653428923813
משום מה אני לא מצליח להכניס את הנתונים נכון
אם מישהו יוכל להעלות לי קובץ אקסל שבו יופיע למעלה לאן להכניס כל דבר אודה לו מאוד
אני צריך את זה כדי שבמודל נתונים כשעונים ממספר אחד זה יזהה גם את המספר השני שרשום על שם אותו שם משתמש ולא יתן לו לענות פעמים
תודה רבה מראש. -
@פישל
לא מבין מה הבעיה
שם משתמש |1|שם פרטי|משפחה|טלפון1|טלפון2| -
@שמחה-זו-הסיסמא מה זה אומר שם משתמש? זה יכול להיות השם הפרטי או המשפחה או שזה חייב להיות מספר כל שהוא?
אני בעיקרון צריך רק שם ושני מספרי טלפון שישייך אותם לאותו שם. -
@פישל זה יכול להיות כל מה שיש חוץ מ
,
ממליץ כן להשתמש במספר כך אפשר להקיש אותו בטלפון -
@שמחה-זו-הסיסמא מצוין הצלחתי
רציתי לדעת יש מצב שגם מי שלא נמצא ברשימה יוכל להכנס למערכת בדומה לכניסה דרך קובץ EnterIDValName?
עד היום הגדרתי בכניסה למערכת את ההגדרות האלוזיהוי הנכנסים בשמות enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר record_name=no say_name=no
ואז גם מי שלא היה מזוהה בקובץ היה נכנס אך לא מזוהה
שאלתי היא האם גם על בכניסה על ידי קובץ זה יועיל.
כלומר אני רוצה שגם מי שלא בקובץ EnterIDValName או list_all_information.ini יוכל להכנס למערכת, ואוכל להשתמש בקובץ list_all_information.ini לשלוחה מסוימת כדי להגדיר בה מענה על מודל קבלת נתונים למשל פר משתמש ולא פר מספר, כך שמשתמש שיש לו כמה מספרים יוכל לענות רק פעם אחת מכלל המספרים.
תודה רבה על העזרה המדהימה. -
@פישל תוכל להגדרי שכל המשתמשים יעברו בהתחלה בשלוחה שבה תתבצע התחברות ולהגדיר שמי שלא מופיע יחזור לתפריט הראשי