אני מעלה ב API כמה קבצים ביחד וחלק לא עולים ומתקבל השגיאה Invalid WS request
-
@תן-חיוך-1 באיזה API אתה משתמש? של העלאת קובץ? למה לא בהעלאת טקסט לקובץ?
כמו כן, האם יש עקביות? כלומר האם לדוגמה תמיד החלק הראשון/האחרון עולה/לא עולה וכדומה? -
פוסט זה נמחק! -
@תן-חיוך-1 אוקיי, זה לא היה מובן מהשאלה.... זה היה נשמע שאתה מעלה "קבצים"
ניסית להדפיס את פרטי הrequest במקרה שהוא נכשל?
כדאי להעלות את קטע הקוד הרלוונטי (כולל הקטע של הפיצול לחלקים, וקובץ טקסט גדול לדוגמה - אתה יכול לשים אותו בגיסט אם זה מידי כבד לפה) -
פוסט זה נמחק! -
@תן-חיוך-1 אמר באני מעלה ב API כמה קבצים ביחד וחלק לא עולים ומתקבל השגיאה Invalid WS request:
הדפסתי את התגובה וזה השגיאה שהבאתי למעלה
לא להדפיס את התגובה, להדפיס את פרטי הבקשה שהתבצעה
@תן-חיוך-1 אמר באני מעלה ב API כמה קבצים ביחד וחלק לא עולים ומתקבל השגיאה Invalid WS request:
והחלק השני הוא לולאה פשוטה שסופרת ומחלקת ואם חלק מן הקבצים עולים כלומר גם הראשונים וגם האחרונים אלא שלפעמים באמצע הוא לא מעלה את הכל סימן שלא זה הבעיה
לא הבנתי מה שייך לולאה לחלק את הקובץ
יכול להיות שהחילוק לא נעשה כמו שצריך
אתה לא חייב להעלות את הקוד כמובן, אבל אם כן אני לא חושב שאני יוכל לעזור לך... -
פוסט זה נמחק! -
@תן-חיוך-1 אתה יכול ליצור קשר כאן https://madrichim.ovh/contact
אבל יתכן שאני לא יגיב הלילה (או שזה כבר נקרא בוקר? ) -
פוסט זה נמחק! -
הוא כל שניה מקפיץ לי חלון כזה ולא נותן לי לכתוב כלום
תעשה ריענון עמוק (קונטרול + שיפט + R)
ואגב איך תענה??
בשביל זה יש שם שדה של כתובת מייל, שאני ידע לאן לענות
-
פוסט זה נמחק! -
אלא מקבלים את השגיאה Invalid WS request
בעיקרון התגובה הזו אומרת שפנית לWS לא קיים.
לכן דבר ראשון כדאי שתוודא שאתה אכן פונה כמו שצריך, יכול להיות שזה באג כל שהוא, אבל לא נראה לי. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@שמואל ואגב מה זה אומר ws לא קיים???
פקודת Api לא קיימת
-
ומשום כך אני לא רואה סיבה לעלות את הקוד לכאן
אני לא מכיר אותך, ולכאורה אתה לא מכיר אותי,
אנחנו שנינו בפורום ציבורי, והעניין בפורום כזה הוא להעלות בעיות ולנסות לפטור אותן.
פתחת נושא בעזרה הדדית למשתמשים מתקדמים, לא לבאגים במערכת.
לכאורה הבאג הוא לא בימות המשיח, אלא אצלך, ולכן המתבקש הוא להעלות קטע קוד רלוונטי שלא עובד לך פתאום, אתה לא חייב, אבל זה הדרך,
אם אתה רוצה להיעזר באנשים פה, אל תזלזל בהם שינחשו את הבעיות...
תן להם לקרוא קוד ולנסות לראות אם יש בו באג.
כל הפורום פה בנוי ככה, ואף אחד לא יגנוב לך, במיוחד שזה כולה קוד של להעלות טקסט לקובץ - פקודת API פשוטה שרצה בלולאה. -
פוסט זה נמחק! -
@תן-חיוך-1 שוב, ההימור שלי הוא שהבעיה היא בקוד שמחלק ולא בקוד שמעלה
-
@תן-חיוך-1
מסובך או לא..
אם מישהו מבין בתיכנות ורוצה לעזור אז גם פה יכולים להבין!! -
פוסט זה נמחק! -
@nyh
רק בשביל להשביע את ההתעקשות שאני יעלה את הקוד אפי' שהוא לא ברור ובלי תיעוד עדיין
אז בבקשה
ואשמח לעזרתכם$sum = mb_strlen($text, 'utf-8'); $ii=0; $iii=0; $mona=0; while( $iii <= $sum) { $iiii=$ii; $iii= $iiii+500; $array[]=$text_t= substr( $text , $ii, $iii); $ii=$iii; $mona++;
מצפה לעזרתכם
תודהממי אתה עושה צחוק?
לא כתוב פה בקוד כלום....
תעלה את כל הקוד ואולי נוכל לעזור לך במצב הנוכחי אין שום מצב לעזור לך