קריינות באידיש
-
@zxc נו נו קריינא דאגרתא...
-
@חנון-המרבה אמר בקריינות באידיש:
@zxc תחשוב טיפה ותראה כמה מסובך להקליט מספרים וכשזה מגיע למספרים הגבוהים.... אתה צריך לחשבן את כל האפשרויות וכו' וכו'
אין כל כך הרבה אפשרויות, יש בעיקר מספרים עד עשר, ועשרות עד מאה, [10 20 וכו', כל מה שבינתיים יסתדר לבד], ומאות עד אלף [100 200 וכו']. זהו. מקסימום תוסיף גם אלפים עד עשרת אלפים, [אלפיים, שלושת אלפים וכו'] אח"כ כבר לא צריך כי זה "אחת עשרה" "אלף" וכו'.
יצאנו ס"ה עם 30 עד 40 הודעות קצרות. נו... מאכסט א עסק... -
מה נשאר רוצים או לא רוצים להשתתף?
-
@כלומר אמר בקריינות באידיש:
@חנון-המרבה אמר בקריינות באידיש:
@zxc תחשוב טיפה ותראה כמה מסובך להקליט מספרים וכשזה מגיע למספרים הגבוהים.... אתה צריך לחשבן את כל האפשרויות וכו' וכו'
אין כל כך הרבה אפשרויות, יש בעיקר מספרים עד עשר, ועשרות עד מאה, [10 20 וכו', כל מה שבינתיים יסתדר לבד], ומאות עד אלף [100 200 וכו']. זהו. מקסימום תוסיף גם אלפים עד עשרת אלפים, [אלפיים, שלושת אלפים וכו'] אח"כ כבר לא צריך כי זה "אחת עשרה" "אלף" וכו'.
יצאנו ס"ה עם 30 עד 40 הודעות קצרות. נו... מאכסט א עסק...לא ממש כי המספרים עד מאה נאמרים אחרת מבעברית למשל 21 אומרים "איין און צוואנציג" ולא "צוואנציג און איינס" וזה כל המספרים עד מאה
למעלה ממאה זה אכן רק מאות -
איני יודע אם יש תקנה לזה, כי כך זה מוגדר ב'ימות'. לא יעזור שיקליטו איין און צוואנציג, כי זה צריך להיות ב-3 הקלטות.
אבל עלעוו צוועלעוו וכו' וודאי שצריך בנפרד, אז זה עוד 10. -
-
@שאול לא יודע אם זו בעיה גדולה לשנות רק את ה'פיפס' הזה...
-
@א-גוטער-איד למה זה פיפס?
-
כי איין און צוואנציג ועשרים ואחת זה בעצם אותו דבר רק בסדר אחר, אז לא יודע אם זה כזה בעיה לשנות רק את הסדר...
אבל אני לא בטוח במה שאני אומר (כותב) -
@א-גוטער-איד החלפת הודעות, ודאי קיים כבר עד היום. אתה רוצה רק לשנות סדר, שזה לא קיים כרגע. יכול להיות שזה לא בעיה, אבל לזה אתה צריך לדעת שזה לא בעיה.
-
@שאול אמר
לא ממש כי המספרים עד מאה נאמרים אחרת מבעברית למשל 21 אומרים "איין און צוואנציג" ולא "צוואנציג און איינס" וזה כל המספרים עד מאה
ממש לא, זה רק פעם אחת "איין אין", "צוויי אין" וכו', ומחברים את זה ל"צוואנציג" "דרייסיג" וכו'.
הבעיה היא רק שזה בסדר הפוך, וזה דורש התאמת ההגדרות של ימות לזה.
אבל אני מאמין שהם ישמחו לעזור, כי להערכתי זה שינוי קטן בהגדרות ולא דורש עבודה גדולה, ותכלס גם הם יהנו מהתוצאה.
אגב, אני מכיר מערכת [אין לי מושג באיזה חברה] שמקריינת גם מספרים באידיש. -
@כלומר אמר בקריינות באידיש:
אגב, אני מכיר מערכת [אין לי מושג באיזה חברה] שמקריינת גם מספרים באידיש.
גם ימות יש להם באידיש.
-
@דא-וואינט-א-איד מה צריכים לעשות כדי להשתתף?
-
@א-גוטן געלט-והכסף יענה את הכול.
-
-
@דא-וואינט-א-איד אמר בקריינות באידיש:
אני רוצה להקליט בתקופה הקרובה את כל הודעות המערכת באידיש עם קריין מעולה.
אני נמחפש רק כמה אנשים שישתתפו בעלותר איד די עולם ווארט צו הערן וואס טוהט זיך, וויפל דארף מען אויסלייגן, ברענג מער פרטים.
-
-
@דא-וואינט-א-איד אמר בקריינות באידיש:
@חנון-המרבה אכן כן את המספרים לא נוכל להחליף אבל את כל ההודעות כן.
ובכן מי רוצה להיצטרף למיזם.
יש לי קריין באידיש מעולה אידיש חסידית לא ירושלמית.אפשר לקבל פרטים?
[אפשרות להרבה עבודה בעזהשי"ת]
תודה רבה