שלוחת הקלדת טקסט והקראתו
-
לטובת כלל הציבור אני מעלה את כל ההגדרות שהגדרתי לשלוחה של הקלדת טקסט והקראתו ע"י רובוט:
type=key_to_tts key_to_tts_in_folder=/1/1 key_to_tts_record_save_in_folder=/1/1 key_to_tts_type=keyboard key_to_tts_record_option=10--- key_to_tts_record_ok=# key_to_tts_add_val_name=yes key_to_tts_end_goto=1/1
כמובן שבל מקום שכתבתי 1/ יש לשנות לשלוחה הרלוונטית במערכת שלכם.
אני מתנצל על האריכות אבל זה מה שהגדרתי. -
@0796069755 אמר בשלוחת הקלדת טקסט והקראתו:
לטובת כלל הציבור אני מעלה את כל ההגדרות שהגדרתי לשלוחה של הקלדת טקסט והקראתו ע"י רובוט:
;main=type type=key_to_tts key_to_tts_in_folder=/1/2 key_to_tts_record_save_in_folder=/1/2 key_to_tts_type=keyboard key_to_tts_record_option=10--- key_to_tts_record_ok=# key_to_tts_add_val_name=yes key_to_tts_end_goto=/1/2
אני מתנצל על האריכות אבל זה מה שהגדרתי.
מה הבעיה פה?
ולמה זה בעזרה הדדית? -
;main=type type=key_to_tts key_to_tts_in_folder=/1/2 key_to_tts_record_save_in_folder=/1/2 key_to_tts_type=keyboard key_to_tts_record_option=10--- key_to_tts_record_ok=# key_to_tts_add_val_name=yes key_to_tts_end_goto=/1/2
יש פה כמה הגדרות שלא קשורות להקלדת טקסט עצמה, אלא להקלטה שבמודל.
כמו זה key_to_tts_record_option
וזה key_to_tts_record_ok -
@nyh מלכתחילה הוא כתב שזה לא חלק....
ובכל מקרה, יש במודול הזה פלוס גדול, מכיוון שהוא משמיע את פרטי ההודעה והמקליד. [משא''כ בשאר המודולים] -
-
@nyh אמר בשלוחת הקלדת טקסט והקראתו:
@השפן-הקטן אמר בשלוחת הקלדת טקסט והקראתו:
משא''כ בשאר המודולים
אפשרי לעשות את זה גם בשאר המודלים.
איך?
-
@MGM-IVR אמר בשלוחת הקלדת טקסט והקראתו:
מה הבעיה פה?
ולמה זה בעזרה הדדית?לא אמרתי שיש פה בעיה
-
@nyh אמר בשלוחת הקלדת טקסט והקראתו:
@השפן-הקטן אמר בשלוחת הקלדת טקסט והקראתו:
משא''כ בשאר המודולים
אפשרי לעשות את זה גם בשאר המודלים.
איך?
דבר אם אלו שפיתחו את אותם מודלים, שיעשו קובץ txt מקביל עם פרטי ההקובץ
-
@nyh
עשה טובה, תכתוב יותר ברור. לא הבנו...נ.ב כתבתי בהודעה שלי בשביל שנינו. תעיין.