עיוות קול במודל חדר ועידה
-
תגובה: עיוות קול במודול הקלטות - record
רציתי לשאול אחרי הפיתוח הגאוני שעשיתם
האם יש מצב שיהיה כזו אפשרות במודל חדרי ועידה
מה שקורה כעת שאני מנהל חדרי ועידה רבי משתמשים ולפעמים חלק מהתלמידים לא משתתפים מכיון שמתביישים לשאול כדי שלא יזהו אותם
השאלה אם האם יש מצב לפתח מודל בחדרי ועידה שידע לזהות את מנהל הקו ואותו להשאיר בקול הרגיל ואילו את שאר המשתתפים בחדר ועידה לעוות להם את הקול
תודה רבה על הפיתוחים שלא מפסיקים לרגע. -
@פישל אמר בעיוות קול במודל חדר ועידה:
מה שקורה כעת שאני מנהל חדרי ועידה רבי משתמשים ולפעמים חלק מהתלמידים לא משתתפים מכיון שמתביישים לשאול כדי שלא יזהו אותם
השאלה אם האם יש מצב לפתח מודל בחדרי ועידה שידע לזהות את מנהל הקו ואותו להשאיר בקול הרגיל ואילו את שאר המשתתפים בחדר ועידה לעוות להם את הקול
תודה רבה על הפיתוחים שלא מפסיקים לרגע.קשה להאמין שזה אפשרי כי במודול הקלטות אחרי שאתה מסיים להקליט אז הוא מעבד את ההקלטה
לא נראה לי שטכני אפשרי לעבד תוך כדי הקלטה -
@אהרן-שובקס אמר בעיוות קול במודל חדר ועידה:
תודה רבה על הפיתוחים שלא מפסיקים לרגע.קשה להאמין שזה אפשרי כי במודול הקלטות אחרי שאתה מסיים להקליט אז הוא מעבד את ההקלטה
לא נראה לי שטכני אפשרי לעבד תוך כדי הקלטהיש דרך במחשב, השאלה היא אם היא אפשרית גם דרך הטלפון
-
@Liy שלחתי פניה לימות לבקשה לפיתוח וממחלקת עסקים אמרו לי שזה לא אושר, איני יודע האם זה מסיבה טכנית או אחרת...
-
אם מישהו יודע בכל אופן על אופציה של עיוות קול בחדר הועידה רק בצד של התלמיד ולא של המנהל או אפילו עיוות קול כללי כלומר גם של המנהל יעזור לי, אשמח מאוד אם יוכל ליצור איתי קשר.
-
@פישל ביקשתי מימות המשיח לפתח מודל עיוות לחדר ועידה ויש לזה עלות גדולה
מי שיש לו תועלת ממודל זה ומוכן להשתתף אפילו באופן חלקי
אשמח אם יצור איתי קשר במייל -
@פישל ביקשתי מימות המשיח לפתח מודל עיוות לחדר ועידה ויש לזה עלות גדולה
מי שיש לו תועלת ממודל זה ומוכן להשתתף אפילו באופן חלקי
אשמח אם יצור איתי קשר במייל A0534186862@GMAIL.COMפשוט תשלח פה הצעת מחיר מסודרת של ימות המשיח
כולל כל הפירוט של מה זה ייתן
ומי שרוצה ישתתף -
@MGM-IVR אין לי הצעת מחיר מסודרת כנראה יגיע מחר
אבל מה שדובר הוא כך
מודל שיהיה ניתן תוכך כדי הועידה לעוות את הקול של התלמידים והקול של המנהל ישאר בקול הרגיל
כמובן שיהיה ניתן לשנות את העיוות בדומה למה שקיים כעת במודל הקלטות
המחיר כולל מע"מ הוא 1755 ש"ח.