לא נפתר איך אני מגדיר לקבל נתונים מהמשתמש במהלך הרצת הקוד?
-
-
-
@צדיק-תמים אמר באיך אני מגדיר לקבל נתונים מהמשתמש במהלך הרצת הקוד?:
@שמואל-ש קבלת נתונים נעשית עם read
@שמואל-ש אמר באיך אני מגדיר לקבל נתונים מהמשתמש במהלך הרצת הקוד?:
ראיתי את כל השרשור על API אך לא יצאתי ברור...
-
@שמואל-ש אז מה אתה רוצה?
לא שאלת שאלה ממוקדת, מה אתה מצפה שיענו? -
@צדיק-תמים אמר באיך אני מגדיר לקבל נתונים מהמשתמש במהלך הרצת הקוד?:
@שמואל-ש אז מה אתה רוצה?
לא שאלת שאלה ממוקדת, מה אתה מצפה שיענו?סליחה-לא הבנתי שהשאלה אינה מובנת...
אני רוצה למשל לעשות אצלי מודול של הוספת זיהוי ספיישל בטלפון, אז אני צריך לקבל (בהקשות) את המספר שאותו אני רוצה להוסיף, ואח"כ באמצע-אחרי שנשלח שיחת האימות להקיש את ארבע הספרות האחרונות, ואז להמשיך עם הקוד לאימות הזיהוי וכו'.
אז על זה למשל שאלתי, איך אני עושה שיקח נתון א'=הטלפון להוספה, יריץ את הקוד לשליחת שיחת אימות, יקח נתון ב'=הקוד לאימות, ועם הספרות שהקשתי ימשיך הלאה-זאת אומרת שמה שהקשתי ישמש אותי להמשך הקוד.
הובנתי? -
@שמואל-ש אני משער שמדובר בPHP
בPHP כל קריאה מריצה את הקוד מתחילתו ואין שיתוף נתונים (בזכרון, לא בשמירת קובץ בדיסק/שמירה במסד) כלל בין ריצה אחת לשניה
השרת של ימות שולח בכל פעם את כל הערכים שהתקבלו בקריאות הקודמות
מקריאה של קטעי קוד פה ושם בפורום אני מבין שמה שעושים זה בצורה הבאה (הועתק מכאן, אני מדבר על החלק של שורות 4 - 18)<?php $serves= $_GET['serves']; if($serves == null){ echo "read=t-אנא בחרו את שרת המערכת שברצונכם להגדיר, למערכת בשרת הרגיל הקישו אחד, להגדרת מערכת בשרת הפרייוט הקישו שתים=serves,yes,1,1,7,No,yes,yes,*/,1.2,,,,";exit();} $did = $_GET['did']; if($did == null){ echo "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,";exit();} $password = $_GET['password']; if($password == null){ echo "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,";exit();} $path = $_GET['path']; if($path == null){ echo "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,";exit();} $path1 = $_GET['path1']; if($path1 == null){ echo "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה החדשה וסולמית בסיום=path1,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,";exit();} if($serves == 1){ $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=".$did.":".$password."&action=copy&what=ivr2:".$path."/ext.ini&target=ivr2:".$path1."/ext.ini"), true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { echo "id_list_message=t-ההגדרה עודכנה בהצלחה בשלוחה .d-".$path1.".t-משלוחה.d-".$path."&"; }else{ echo "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit(); }elseif($serves == 2){ $url = json_decode(file_get_contents("https://private.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=".$did.":".$password."&action=copy&what=ivr2:".$path."/ext.ini&target=ivr2:".$path1."/ext.ini"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ echo "id_list_message=t-ההגדרה עודכנה בהצלחה בשלוחה .d-".$path1.".t-משלוחה.d-".$path."&"; }else{ echo "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit(); } ?>
כלומר מנסים לקבל את הנתון מהפרמטרים שהשרת של ימות שלח, אם הנתון קיים - מצויין, עוברים לנתון הבא ומנסים "לקבל" אותו (מהפרמטרים שהשרת של ימות שלח, כמובן). אם לא קיים - מחזירים טקסט של read שמבקש את הנתון, המשתמש מקיש/מקליט את הנתון, ואז השרת של ימות פונה שוב לשרת, והפעם הנתון כבר יהיה קיים וכך הקוד ימשיך לרוץ הלאה אל התנאי הבא וכן הלאה.
-
@שמואל-ש אמר באיך אני מגדיר לקבל נתונים מהמשתמש במהלך הרצת הקוד?:
אני רוצה למשל לעשות אצלי מודול של הוספת זיהוי ספיישל בטלפון, אז אני צריך לקבל (בהקשות) את המספר שאותו אני רוצה להוסיף, ואח"כ באמצע-אחרי שנשלח שיחת האימות להקיש את ארבע הספרות האחרונות, ואז להמשיך עם הקוד לאימות הזיהוי וכו'.
אם אתה מדבר ספציפי על לבנות מודל של "הוספת זיהוי ספיישל".
שים לב שבתיעוד API של זה יש טעות
שים לב לכתוב את זה בלי ה q@שמואל @eliyahu
אולי זה באמת הזדמנות לבקש שיסדרו את זה לטובת המשתמשים -
@ד-ב אמר באיך אני מגדיר לקבל נתונים מהמשתמש במהלך הרצת הקוד?:
שים לב שבתיעוד API של זה יש טעות
לא רואה שם טעות.
בתגובה מקבלים reqId, שרוצים לאמת פונים עם reId.
זה ככה היה תמיד, הייתי משווה את זה, אבל לא רוצה לשבור דברים שכבר נבנו על זה, זה לא היה אמור להיות ככה, כבל ככה יצא.