הקלטה בודדת בכל שלוחה
-
-
@חיובי
זה לא בדיוק יעזור לו, בלינק ששלחת מדובר על מספר כניסות, והוא רוצה שרק לאחר הקלטה זה ייחסם.
מה תעשה אם הלקוח הראשון רק יבדוק את השלוחה וכו'.
באמצעות API יש פתרון פשוט, שבגמר הקלטה המערכת עוברת לשלוחת API שמשנה את השלוחה להשמעת קבצים בו תשמיע הודעה שא"א להשמיע עוד הודעות -
@מתכנת-בעתיד אמר בהקלטה בודדת בכל שלוחה:
@חיובי
זה לא בדיוק יעזור לו, בלינק ששלחת מדובר על מספר כניסות, והוא רוצה שרק לאחר הקלטה זה ייחסם.
מה תעשה אם הלקוח הראשון רק יבדוק את השלוחה וכו'.
באמצעות API יש פתרון פשוט, שבגמר הקלטה המערכת עוברת לשלוחת API שמשנה את השלוחה להשמעת קבצים בו תשמיע הודעה שא"א להשמיע עוד הודעותלמה צריך API בשביל זה???
@אריה-סגל אמר בהקלטה בודדת בכל שלוחה:איך אפשר לפתוח שלוחה שיהיה אפשרות רק למאזין הראשון להקליט הודעה ואחר כך השלוחה תגיד לבא בתור שכבר תפוס
@הלי אמר בהקלטה בודדת בכל שלוחה:
@אריה-סגל מצטרף לשאלה
(אני צריך שאני יוכל להגדיר כל פעם כמה הקלטות יהיה אפשר להכניס)תעשו שלוחה של הקלטות שבכניסה תעשו הפניה לפי רשימ"ת כלשהיא ובסיום מוצלח עובד להוספה לרשימ"ת ואז מעביר אותו לאיפה שתגדירו
@הלי לעשות כמה זה יותר מורכב אבל אפשרי לעשות שבסיום עובר לחשלוחה מסוימת שאין בה כלום (מעבר לשלוחה אחרת) עם הגבלת פעמים ואחרי הפעמים הללו עובר להוספה כנ"לוזה לא דווקא עם הוספה לרשימ"ת אלא אפשר גם רשימה שחורה וכדו'
-
@אבו
להבנתי הוא רצה שרק המאזין הראשון יוכל להקליט,
הפתרון שנתת יתן לכל מאזין להקליט מחדש פעם אחת. -
@מתכנת-בעתיד אמר בהקלטה בודדת בכל שלוחה:
@אבו
להבנתי הוא רצה שרק המאזין הראשון יוכל להקליט,
הפתרון שנתת יתן לכל מאזין להקליט מחדש פעם אחת.צודק, אז מה שצריך להגדיר בשלוחה אחרי ההקלטה זה ככה
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/שלוחה/ext add_id_to_list_key=white_list add_id_to_list_value=yes
ובשלוחה של ההקלטה להוסיף את הערך הזה
white_list_error_goto=/1
ולרשום במקום 1 לאיזה שלוחה לעבור
||ולבטל את הודעות מערכת
בשלוחת ההקלטות:
M3410
מספרכם אינו רשאי להירשם, לבירורים פנו לאחראי
ובשלוחה שאחרי ההקלטות:
M3411
הרישום בוצע בהצלחה. שלום ותודה -
@אבו נשמע שיש לך רעיון אבל לצערי לא הבנתי אותו אשמח שתסביר לי שוב.
-
@אבו נשמע שיש לך רעיון אבל לצערי לא הבנתי אותו אשמח שתסביר לחי שוב.
כרגע אין לי זמן, (לא יודע מתי יהיה)
אבל כמו שכתבתי אתה צריך להוסיף בשלוחה של ההקלטה את הערך הזהwhite_list_error_goto=/1
ולהגדיר שאח"כ יעבור לשלוחה אחרת שבה מוגדר
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/שלוחה/ext add_id_to_list_key=white_list add_id_to_list_value=yes
ולהגדיר שהיא מפנה לשלוחה אחת לפני השלוחה של ההקלטות
לא בדקתי את מה שכתבתי, אולי תבדוק אתה... -
@אבו ואייך זה ישפיע על כמות ההקלטות שאפשר להכניס??
-
@אבו ואייך זה ישפיע על כמות ההקלטות שאפשר להכניס??
פשוט אחרי פעם אחת זה חוסם את הכניסה לשלוחת ההקלטות
-
-
@אבו אני יסביר העניין הוא לא לתת לכל מאזין כמות של הקלטות רק כמות הקלטות לא משנה מאזינים שאחריהם השלוחה נסגרת להקלטות.