שינוי ערוץ השפה
-
@שמואל אמר בAPI - גישת מפתחים למערכות:
שינוי השפה בערוץ:
אם יש לי שלוחת API ואני רוצה שיהיה אפשרות למאזינים לבחור בין שפות האם יש אפשרות להקליט הודעות שלי גם בעברית וגם באידיש וגם באנגלית ויושמעו לכ"א לפי השפה שבחר?
א"כ איפה אני שם את ההקלטות, כי אני מבין שהכל אמור להיות בשלוחת Message ויש לי רק שלוחה אחת כזו לכל השפות?
@nyh תודה על המידע, נקווה שנגיע לכלל תוצאה -
@אבו אמר בשינוי ערוץ השפה:
האם יש אפשרות להקליט הודעות שלי גם בעברית וגם באידיש וגם באנגלית ויושמעו לכ"א לפי השפה שבחר?
לכל הידוע לי שלא.. זה רק קריינות ברירת מחדל!
-
בתוך תיקיית Messages ניתן להשים תת תיקיה en או de וכו' ולהשים בה את הקלטות המערכת של השפה המבוקשת, ואז כאשר יש הגדרת שפה, בין אם הגדרת בשלוחה language=en ובין על ידי שינוי שפת הערוץ ב api המאזי ישמע את הודעות המערכת הקיימים בתיקיית השפה שלו.
רק שלמיטב זכרוני יש בזה באג שחייב להיות שההודעה המבוקשת תיהיה גם בעברית בתיקיית Messages אחרת זה משמיע "שגיאה" (אולי רק בשלוחת api ולא בשאר הודעות מערכת, לא זוכר. ) -
@חוקר אמר בשינוי ערוץ השפה:
בתוך תיקיית Messages ניתן להשים תת תיקיה en או de וכו' ולהשים בה את הקלטות המערכת של השפה המבוקשת, ואז כאשר יש הגדרת שפה, בין אם הגדרת בשלוחה language=en ובין על ידי שינוי שפת הערוץ ב api המאזי ישמע את הודעות המערכת הקיימים בתיקיית השפה שלו.
תודה תודה ושוב תודה,
יש לזה תיעוד איפשהו בפורום???רק שלמיטב זכרוני יש בזה באג שחייב להיות שההודעה המבוקשת תיהיה גם בעברית בתיקיית Messages אחרת זה משמיע "שגיאה" (אולי רק בשלוחת api ולא בשאר הודעות מערכת, לא זוכר. )
לי זה לא משנה כי יש לי את כל ההודעות המושמעות במערכת בקריינות אישית
ושוב תודה -