שיכפול קובץ דרך הטלפון לכמה שלוחות
-
אני מנסה לפי מה שכתוב כאן להגדיר שעל ידי הקשה על מקש 7 יפתח לי תפריט ניהול קובץ ובו על ידי הקשה על מקש 1 ישוכפל הקובץ לשלוחה מוגדרת, ואח"כ על ידי הקשה על מקש 2 הקובץ ישוכפל לשלוחה נוספת מוגדרת.

בפועל זה הקודים שהכנסתיtype=playfile title=ניהול תפריט ניהול במקש 7 control_play7=admin_options כל אחד יכול לנהל admin_options_open=yes שלוחה קבועה להעתקה כל מקש לשלוחה אחרת playfile_control_play_1_file_move=1ותכלס כשאני לוחץ 7 הוא פותח את תפריט הניהול הרגיל.. ובלחיצה על מקש 3 הוא שואל להיכן לשכפל
אני מחפש אופציה שבלחיצה על מקש אחד הוא ישר ישכפל למקום מסוים, וכל בשאר המקשים
תודה מראש לעוזרים. -
@פישל אמר בשיכפול קובץ דרך הטלפון לכמה שלוחות:
control_play7=admin_options
צריך להיות
control_play7=file_move -
-
@שמחה-זו-הסיסמא בטעות הגדרתי העברה במקום שיפול
שיניתי את הקודים לכך ומשום מה הוא שוב לא מגיב אשמח לעזרה
תודה רבהשיכפול קבצים במקשים control_play7=file_copy control_play8=file_copy control_play9=file_copy כל אחד יכול לנהל admin_options_open=yes לאן יעתיק כל מקש playfile_control_play_7_file_copy=991/2/2 playfile_control_play_8_file_copy=1 playfile_control_play_9_file_copy=1/1 -
@אהרן-שובקס אולי אתה תוכל לעזור לי?
-
פוסט זה נמחק! -
פ פישל סימן נושא זה כשאלה ב
-
@שמחה-זו-הסיסמא רק מעדכן שבאמת זה באג וזה עבר לטיפול שירות הלקוחות אחרי לקיחת לוג
מקוה שיטופל בהקדם.
לאחרונה משום מה יוצא לי להתקל בהרבה באגים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות