חדש! אתר לניהול המערכות הטלפוניות שברשותכם
-
@אברהם-צבי אמר בחדש! אתר לניהול המערכות הטלפוניות שברשותכם:
@Liy אמר בחדש! אתר לניהול המערכות הטלפוניות שברשותכם:
@Liy גם לא !
איזה גרסא כתוב?
2.3
תוכל לשלוח לי בפרטי הקלטת מסך של כל התהליך?
-
@אברהם-צבי זה צריך להיות שתי המערכות באותם חברה?
לא
-
@Liy גם לא !
איזה גרסא כתוב?
2.3
תוכל לשלוח לי בפרטי הקלטת מסך של כל התהליך?
איפה זה פרטי?
ואיך אני עושה הקלטת מסך? -
-
ואיך אני עושה הקלטת מסך?
תשלח מייל ואני אעשה לך שליטה מרחוק
-
@Liy שלחתי!
-
@Liy שיפור קטנטן שמומלץ לדעתי.
כעושים העברת יחידות ממערכת למערכת מתקבל הודעה שהעברה בוצעה, וכל השדות נשארים כפי שמילאו אותם. כך שאם לא שמתי לב האם בוצעה העברה או ששכחתי וכדו' אפשר בטעות להעביר שוב. לכאו' היה צריך להיות שמיד אחרי שמתבצעת העברה, השדות יתאפסו כדי שלא יעבירו פעמיים. -
היי,
בקרוב אשיק גרסה חדשה ומתקדמת עם סנכרון מלא לחשבון אישי!מה דעתכם על פיצ׳ר בהעברת יחידות שיאפשר להעביר את היחידות מכל המערכות למערכת אחת? שימושי?
יש למה לחכות..
-
@Liy מחכים בכליון עינים.......
בקשר לפיצ'ר הזה אם אתה שואל אותי .... אני לא רואה בזה כ"כ צורך.
מה שכן זה שבאפשרות הקיימת של העברת יחידות אולי כדאי שבשדה לאיזה מערכת להעביר תהיה אפשרות לדפדף בין המערכות הקיימות. במקום להקליד אותם. -
@Liy יש דבר שלדעתי מאוד חשוב, והוא שכעת במעבר בין המערכות דרך האתר הלשוניות האחרות לא נסגרות, ולפעמים נוצר מצב שעושים שינוי על מערכת אחרת ומוחקים את כל הנתונים, אם יש אפשרות להגדיר שבמעבר למערכת אחרת, הלשוניות של המערכות האחרות יסגרו זה בהחלט מועיל.
-
@פישל כתב בחדש! אתר לניהול המערכות הטלפוניות שברשותכם:
@Liy יש דבר שלדעתי מאוד חשוב, והוא שכעת במעבר בין המערכות דרך האתר הלשוניות האחרות לא נסגרות, ולפעמים נוצר מצב שעושים שינוי על מערכת אחרת ומוחקים את כל הנתונים, אם יש אפשרות להגדיר שבמעבר למערכת אחרת, הלשוניות של המערכות האחרות יסגרו זה בהחלט מועיל.
לא הבנתי..
-
@Liy אחזור שוב בהסבר שונה
כנכנסים לאתר לניהול מערכת טלפוניות ולוחצים על גלגל ההגדרות, מועברים ללשונית חדשה של דפדפן ישירות למערכת הרצויה, לפעמים קורה שרוצים להעתיק הגדרות ממערכת אחת לשניה, ולוחצים כמה פעמים ועוברים ממערכת למערכת, מה שקורה כעת שכל פעם זה פותח חלונית חדשה, ולפעמים בחוסר שימת לב זה גורם להגדיר ולמחוק הגדרות בלשוניות האחרות שפתוחות
הצעתי היא שיהיה ניתן להגדיר שברגע שלוחצים על מעבר של ניהול הגדרות של שלוחה מסוימת יסגרו כל הלשוניות האחרות של מערכות ניהול טלפון.
מקוה שהובנתי כעת יותר טוב. -
כנכנסים לאתר לניהול מערכת טלפוניות ולוחצים על גלגל ההגדרות, מועברים ללשונית חדשה של דפדפן ישירות למערכת הרצויה, לפעמים קורה שרוצים להעתיק הגדרות ממערכת אחת לשניה, ולוחצים כמה פעמים ועוברים ממערכת למערכת, מה שקורה כעת שכל פעם זה פותח חלונית חדשה, ולפעמים בחוסר שימת לב זה גורם להגדיר ולמחוק הגדרות בלשוניות האחרות שפתוחות
הצעתי היא שיהיה ניתן להגדיר שברגע שלוחצים על מעבר של ניהול הגדרות של שלוחה מסוימת יסגרו כל הלשוניות האחרות של מערכות ניהול טלפון.
מקוה שהובנתי כעת יותר טוב.למיטב ידיעתי אין שום דרך טכנית לעשות זאת.
-
@Liy כתב בחדש! אתר לניהול המערכות הטלפוניות שברשותכם:
מקוה שהובנתי כעת יותר טוב.למיטב ידיעתי אין שום דרך טכנית לעשות זאת.
אם אתה פתחת את הכרטסיות נראה שאפשר
https://stackoverflow.com/questions/29220735/script-to-close-other-tabs-or-browser
למרות שמפה נראה שזה רק אם זה בלוקלהוסט בדומיין שלך ולא כל דבר שאתה פתחת
https://stackoverflow.com/questions/33988683/close-a-different-browser-tab-with-javascriptתודה רבה על הממשק, מחכים לגירסא החדשה.
-
@Liy כמו שכתב @MGM-IVR זה אפשרי אם אתה פותח את הכרטיסיה ע"י
open
דוגמה שפותחת את אתר הניהול (הישן) וסוגרת אותו אחרי 3 שניות
https://codepen.io/madrichim/pen/vYzgNRj?editors=0010 -
למיטב ידיעתי אין שום דרך טכנית לעשות זאת.
בהמשך למה שביקתי ממך בעבר
כעת אני רואה שיש פתרון בדמות התוסף שהובא כאן
השאלה היא האם ניתן לשלב את מה שהתוסף עושה באתר שלך שבעצם כל פתיחת מערכת תפתח אותו בחשבון נפרד.
תודה. -
היי,
בקרוב אשיק גרסה חדשה ומתקדמת עם סנכרון מלא לחשבון אישי!מה דעתכם על פיצ׳ר בהעברת יחידות שיאפשר להעביר את היחידות מכל המערכות למערכת אחת? שימושי?
יש למה לחכות..
מה עם זה?
מאוד מחכים!
בנתיים כל שידרוג הוסיף לנו מאוד! -
@שמואל-ש כתב בחדש! אתר לניהול המערכות הטלפוניות שברשותכם:
היי,
יש למה לחכות..
מה עם זה?
מאוד מחכים!
בנתיים כל שידרוג הוסיף לנו מאוד!בעז״ה, מקווה שעד סוף שבוע הבא, קצת עמוס עכשיו.
-
@Liy נשמח תוסיף אפשרות לשלוח ולקבל sms למערכות שתומכות דרך האתר שלך
תודה רבה -
אני לא מצליח להוסיף מערכות כתוב לי שגיאה בביצוע הפעולה מה עושים?