מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה
-
הבהרה: במערכות השמורות, נשמר מספר המערכת בלבד ללא הסיסמה.
-
ניתן לקבל את הקבצי טקסט יותר מעודכנים (מאז חשוון תשפ"ג) במספר 099626443 מקישים 0 > 7 ואח"כ 0 לשיוך מייל למספר הטלפון (הרשמה לשופינג פון) ואח"כ מתקשרים שוב ומקישים 0>7>1 ומגיע קובץ זיפ למייל. בהצלחה.
-
@מתנסה-php-api תודה, מועיל מאד לכל המשתמשים, הוספתי קישור בפוסט הראשון
אפשר להעלות לכאן את הקבצים? -
@דוד_מלך_ישראל בודאי! המערכת הטלפונית בסה"כ נועדה להקל ולשלוח את זה ישירות למייל
-
@מתנסה-php-api העליתי, צריך לתת קרדיט לעוד מישהו?
-
@דוד_מלך_ישראל באמת מגיע קרדיט ל @121244 שערך חלק מהקבצים והתיקיות וכמובן שהבסיס ממך מהקובץ של חשון
-
@דוד_מלך_ישראל כתב במערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
כמו כן, ניתן להגדיר מערכות שמורות לכניסה מהירה, בלי להקיש בכל התקשרות את מספר המערכת.
איך עשית את זה???????????? השתגעתי לנסות למצוא פיתרון איך לעשו את זה ולא מצאתי ?
-
@121244 המערכת מזהה את המספר המחייג, שולפת מקובץ טקסט במערכת את הנתון הרשום על המספר הזה, ואז מכניסה את המחייג לשרת עם שליחה של הנתון הזה כפרמטר מספר המערכת.
תאורטית אפשר יותר להקל על המשתמש ולאפשר לו לשמור מראש גם את הסיסמה, אבל לא רציתי מטעמי אבטחה שהסיסמה תישמר במערכת (גם קובץ LogApi במערכת נמחק אוטומטית בכל יציאה מהמערכת, כך שלא נשמרים שום נתונים). -
עדכון: היה באג קטן בחזרה לתחילת הניהול אחרי סיום ביצוע פעולה, הענין סודר בס"ד והכל פועל תקין.
-
נוספה אפשרות לשמירת שם המערכת בנוסף למספר, להוספה למערכות שמורות קיימות יש לשמור אותם שוב, השמירה תדרוס את הנתון הקודם.
-
עדכון:
המערכת הועברה לשרת חדש, מתקדם ומהיר באופן משמעותי.
בהצלחה -
-
-
@דוד_מלך_ישראל תודה רבה על הקבצים ממש שימושי לי אני פשוט עושה העתק הדבק במקום להשתגע בפורום אם אפשר להעלות שמה אתה ההגדרות של וירטואל פלוס ועוד משהו האם אפשר לעשות את הקבצים האלה כתמונה אם יש למישהו מזה תועלת (חוץ מי לי) אשמח אם אף אחד לא יכול לעשות את זה ויש בזה תועלת אני אשתדל לעשות את זה כל מי שיש לו מזה תועלת שיתן לייק ואז אני אספור לייקים במקום לעשות מאתיים תגובות
-
@נחמן148148 אפשר להמיר ב https://www.adobe.com/acrobat/online/pdf-to-jpg.html והמון אתרים אחרים
-
@צדיק-תמים אין לי דפדפן
-
@דוד_מלך_ישראל התמקצעתי יותר ויש לי ציוד הרבה יותר טוב אם אתה רוצה חדש תיצור איתי קשר
-
@נר-יצחק תודה רבה.
אני אשמח מאד אם זה ייעשה.
אבל עכשו אין לי זמן לטפל בזה בכלל.
בעז"ה כשזה יהיה אפשרי אני אצור איתך קשר לשמוע אם זה עדיין רלוונטי.
ושוב תודה בשם כולם, על העבר והעתיד... -
@דוד_מלך_ישראל עלה לי רעיון ליצרת קבצי TXT מכל המודולים הקיימים
יש לי מערך של כל הקשורים שבאינדקס קישורים
מה שצריך לעשות זה לולאה שתעבור אחד אחד תסיר ממנו HTML ותיצור קובץ TXT
מצורף המערך בתוך קובץ TXT
pre (1).php -
@ivrפון העליתי כאן בעבר כבר בעבר קוד פייתון שעושה את זה..
-
@אביי-ורבא לא כל כך הבנתי מה הפייתון עושה בכל אופן הענין הוא להגיע לכל האינדקס קישורים בקובצי TXT לשימוש לא מקוון
-
@דוד_מלך_ישראל כתב במערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
בס"ד סודר בהשמעת תוכן הקובץ שישמיע גם תווים מיוחדים כמו =, ירידת שורה ו /.
ככל הידוע לי נקודה נתקע עד לפני כמה חודשים אחרי זה אני לא יודע