מרכזיה חדשה של ימות המשיח
-
ימות המשיח השיקו לאחרונה מרכזיה חדשה לעסקים כרגע יש בה רק מודל תור והשמעת קבצים והקלטות ותפריט אבל עם ממשק מטורף קל ונוח מאוד לתפעול
זה האתר לפתיחת מערכת חדשה
כרגע זה עם המון באגים (כנראה לכן הם לא פרסמו את זה בצורה רישמית) אבל בכל זאות זה גם ככה מעולה
מי שרוצה לעזור להם בלפטור את כל הבאגים שישלח להם למייל של השירות לקוחות פירוט של כל הבאגים שמצאתם הם עובדים על זה עכשיו מאוד חזק כדי להשיק את זה בצורה טובה כדי לקרוץ ליותר לקוחות עסקיים
זה המייל של השירות לקוחות של ימות המשיח: cs@yemot.co.il -
@הרב ואוו ממש משוכללת ברמות, מחכה כבר שיגמר הפיתוח שלה כדי לבדוק אותה בצורה יסודית
אגב זה ממש סקרן אותי
אבל אני לא רואה איך עושים את זה, כנראה שזה עדיין לא עלה לאתר. נחכה... -
@הרב 1. אין אופציה לרכישת יחידות שם
2. כשמתקשרים ואין יחידות הוא מנתק את השיחה והאתר נתקע ללא שום אפשרות לזוז משם.
בינתיים... -
@פישל אמר במרכזיה חדשה של ימות המשיח:
@הרב ואוו ממש משוכללת ברמות, מחכה כבר שיגמר הפיתוח שלה כדי לבדוק אותה בצורה יסודית
אגב זה ממש סקרן אותי
אבל אני לא רואה איך עושים את זה, כנראה שזה עדיין לא עלה לאתר. נחכה...התוסף הזה זה לכאורה tts
הוא עושה קריינות מטקסט -
-
פוסט זה נמחק! -
@MGM-IVR השאלה היא האם זה מה שאנחנו מכירים מניהול המערכת או משהו יותר משודרג...
-
-
@הרב את כל אלו אני מכיר, אבל נחכה ונראה מה הם יחדשו שם.
-
@הרב אמר: קריינות מטקסטים יש גם בממשק הישן.
-
@פישל אותו דבר כמו מה שאת מכיר אין חדש!!
-
@שולי אתה אומר את זה מידיעה?
-
@פישל תבדוק בעצמך, הכול אותו דבר, רק בנו מודל שיוכלו לעשות הכול בקלות, למי שלא מכיר ומבין את האתר של ימות.
-
@שולי יש משהו שאין באתר הישן שזה הגדרה על כל נציג באיזה שעות הוא יענה לי לפחות שיש לי מערכת עם 40 נציגים על אותה שלוחה זה הבדל עצום שאפשר באותה שלוחה להגדיר באיזה שעות כל נציג יענה ובאיזה ימים ולא ע''י שלוחה שתנתב לשלוחות תור לפי השעות
-
@יענקלה-הכוכב לא רואה אפשרות להזין טקסט שיהפוך לקריינות באתר החדש.
-
@פישל איזה אתר חדש אתה מדבר של המרכזיה הישנה או החדשה
-
-
פוסט זה נמחק! -
@הרב
אנחנו מדברים על אותו אתר או שזה אתר אחר? -
@פישל לא כי זה אתר שהם עוד לא הוציאו לאור והם אמרו לי שזה יצא רשמית בשבעות הקרובים