זיהוי דיבור מפשל הרבה-אפילו שהכנסתי קובץ עזר, האם יש מנוע אחר או משהו לשפר בו?
-
-
@MGM-IVR אמר בזיהוי דיבור מפשל הרבה-אפילו שהכנסתי קובץ עזר, האם יש מנוע אחר או משהו לשפר בו?:
תחפש בתיעד של גוגל מה התמחור
כתוב פה
אבל לא הבנתי קודם כל מה זה כתוב בסוף 15 שניות, וגם לא הבנתי מה ההבדל בין העמודה הראשונה לשניה, ומה אני צריך למעשה?
@צדיק-תמים -
@MGM-IVR אמר בזיהוי דיבור מפשל הרבה-אפילו שהכנסתי קובץ עזר, האם יש מנוע אחר או משהו לשפר בו?:
זה תלוי כמה זיהוי דיבור יש לך , זה לכאורה לפי מילים.
לפי יחידות של 15 שניות עם עיגול כלפי מעלה ל15 שניות הקרוב - כלומר 7 שניות יחוייב לפי 15, 21 לפי 30
ראה בקישור ששלחתי -
@צדיק-תמים @MGM-IVR טוב, אני לא הבנתי בדיוק מה קורה פה.
אני צריך את זה לשימוש שוטף, אבל לא נראה לי שאגיע למעל למליון דקות בחודש, אולי לאלף.
תוכלו להגיד לי כמה יעלה לי כל יחידה (אלף/מליון) וכמה נותן כל אחד? -
-
@שולי יידיש אין?
-
@שולי זה יהיה טוב כמו המנוע זיהוי דיבור של גוגל?
-
@telepoint-ivr כמעט כל זיהוי דיבור שקיים היום בשוק משתמש בגוגל, הבעיה פה היא לא בתרגום אלא בהקלטה שנעשית דרך הטלפון שהוא כשר ועוד תוך כדי שיחה
נדמה לי שיש API גם למיקרוסופט אך אני לא בטוח שזה יעזור או יהיה טוב יותר מגוגל
הפתרון הוא להגדיר שפה, להודיע לאנשים שלא ידברו בהברה ליטאית/חסידית ולהגדיר רשימת מילים לעזרה מעבר לכך אין מה לעשות -
@שמואל-ש מה שיש שם זה מה שקיים, תנסה לשאול את שמואל
-
@שולי אמר בזיהוי דיבור מפשל הרבה-אפילו שהכנסתי קובץ עזר, האם יש מנוע אחר או משהו לשפר בו?:
כיום הזיהוי דיבור מזהה כל שפה אם תגדיר אותו ספציפית לעברית זה יהיה יותר טוב
זה לא בדיוק נכון, כי
@eliyahu אמר בהגדרות עבור מנוע זיהוי דיבור:בברירת מחדל המערכת מתייחסת אל ההקלטה כעברית וממירה לטקסט בעברית
...
ככה שהפיתרון שהצעת לא נכון ולכאורה לא יעזור כלום -
@שמואל-ש ברירת מחדל עברית אבל אם תשלב מילים באנגלית המערכת תתמלל אותם בעברית + אנגלית לעומת זאת אם תגדיר את הזיהוי רק על עברית כל מילה בשפה אחרת מבחינת המערכת לא תזוהה מה שמצמצם את האופציות לטעויות זיהוי מבחינת המערכת כי היא מרוכזת על זיהוי וניתוח הקלט בעברית בלבד