מה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?
-
@חוויה-טלפונית כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
@telepoint-ivr
אני משתמש עם הוסטינגר, אבל נראה לי שיש שרתים יעילים יותר
ואני די מרוצה, אם כי יש לו טיפ טיפה איטיות, אני לא יודע אם זה כורח המציאות או שזה משהו בשרת
אולי @שמואל יתן לנו כאן המלצההוסטינגר הוא לא שרת, הוא אחסון אתרים.
הגיוני מאוד שזה איטי, זה מיועד לעד x כניסות בחודש
@telepoint-ivr כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
וגם עוד שרת גרמני
קונטאבו?
אני מחפש שרת שמהיר ברמה של השלוחות הרגילות של ימות המשיח, גם אם התשלום בהתאם.
מה הפעולות שאתה ״מחשבן ״ בשרת כשהשלוחה מגיעה אליך?
-
פוסט זה נמחק! -
לי יש שרת בקונטאבו בכללי דיי נהנה
אבל בכל אופן אני גם מרגיש איטיות בapi אולי זה גם קשור ל @ימות-המשיח
אם יש למישהו המלצה על שרת יותר טוב ומהיר גם אשמח לשמוע (לא אחסון אתרים) -
@MGM-IVR
אני אשמח גם לשמוע את הדעה
אני עושה חישובים ב PHP וגם בקשות לימות ב GET ו ב CURL
ועוד -
@אהרן-שובקס כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
לי יש שרת בקונטאבו בכללי דיי נהנה
אבל בכל אופן אני גם מרגיש איטיות בapi אולי זה גם קשור ל @ימות-המשיח
אם יש למישהו המלצה על שרת יותר טוב ומהיר גם אשמח לשמוע (לא אחסון אתרים)מרגיש איטיות לאחרונה?
בדקת אם זה אצל ימות או אצלך?@חוויה-טלפונית כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
@MGM-IVR
אני אשמח גם לשמוע את הדעה
אני עושה חישובים ב PHP וגם בקשות לימות ב GET ו ב CURL
ועודתדפיס לקובץ את השניה שהתחלת את החישוב, את השניה שסיימת, תוריד את המספר שניות הזה מהזמן תגובה הכולל, ותדע כמה זמן לקח לימות המשיח וכמה מזה זה השרת שלך..
-
@MGM-IVR כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
מה שכן יכול לשפר את המהירות זה שרת מספיק חזק (בשביל הבקשות שלך), ואם הוא יהיה בישראל זה גם יעזור לשפר את המהירות, כי הבקשות משרת לשרת יהיו יותר מהירות
תוכל להמליץ לי על שרת ספציפי
-
מה שכן יכול לשפר את המהירות זה שרת מספיק חזק (בשביל הבקשות שלך), ואם הוא יהיה בישראל זה גם יעזור לשפר את המהירות, כי הבקשות משרת לשרת יהיו יותר מהירות
תוכל להמליץ לי על שרת ספציפי
אני לא מכיר חברות שרתים בישראל, רק יודע שהם ממש יקרות יחסית לעולם.
בקשר לשרת מספיק חזק, תבדוק לבד כמה זיכרון אתה משתמש כיום, בכמה אחסון, וכמה מעבדים, ותקנה לפי זה -
@telepoint-ivr לי יש נסיון טוב עם השירות לקוחות של קמטרה (https://il.kamatera.com)
כמובן שזה שרת ולא אחסון אתרים, מה שאומר שאתה צריך להתקין ולהגדיר לבד PHP, חומת אש וכל דבר אחר -
@צדיק-תמים כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
כמובן שזה שרת
מי שידע לטפל לבד בשרת, דהיינו אם משלם על שרת (לינוקס) נקי ומתקין עליו PHP MYSQL וכדומה לבד, יש לזה מעלות, ולמי שיש אומץ שווה לנסות.
אני משתמש ב AWS באיזור פרנקפורט והמהירות שלו מורגשת כשלוחה בימות המשיח. (מבחינת המרחק לארץ, פעולה של 3 אלפיות שניות לוקחים לי בדפדפן כ 65 אלפיות שניה, שזה אומר שהמרחק מוסיף 60 אלפיות שניה, שזה ממש לא מורגש)
אבל זה תלוי ג"כ אין מתכננים את כתיבת ה PHP לחסוך בבקשות ל MYSQL ועוד.
ב nodejs אפשר להגיע ליותר מהירות מ PHP, אבל בדיוק בשביל זה כדאי להשתמש בשרת שאפשר להתקין עליו גם nodejs לעומת אחסון אתרים כהוסטינגר (גם אני התחלתי לפני כ 8 שנים עם הוסטינגר) -
@חוקר כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
אני משתמש ב AWS באיזור פרנקפורט והמהירות שלו מורגשת כשלוחה בימות המשיח.
גם כשאתה עושה חישובים?
הקריאות לdb מאיטות את הקצב בהכרח. -
@MGM-IVR
זה ברמה גבוהה יותר מקונטאבו? -
גם כשאתה עושה חישובים?
הקריאות לdb מאיטות את הקצב בהכרח.תן לי דוגמא של חישובים שאמורים לערוך תוך כדי שיחה, אבל:
זה תלוי הרבה באיזה שפה כותבים את הקוד
PHP או NODEJS
ב PHP בדר"כ חייבים הרבה קריאות לבסיס נתונים כי כל קריאה צריך לבדוק את כל הנתונים מחדש
בנוד אפשר לחסוך הרבה קריאות לבסיס הנתונים על ידי שמירת הנתון בתהליך עצמו, בלי לבדוק בכל פעולה בשיחה מחדש.
וכן כשמדובר בחישובים, אני לא בדיוק הבנתי איזה סוג, אבל למשל קריאות לבסיס הנתונים לאיחזור מידע מורכב, לפעמים צריך לעשות אינדקסים נכונים בבסיס הנתונים ואז השאלות רצות. מנסיון, לפעמים זה הבעיה. -
גם כשאתה עושה חישובים?
הקריאות לdb מאיטות את הקצב בהכרח.תן לי דוגמא של חישובים שאמורים לערוך תוך כדי שיחה, אבל:
זה תלוי הרבה באיזה שפה כותבים את הקוד
PHP או NODEJS
ב PHP בדר"כ חייבים הרבה קריאות לבסיס נתונים כי כל קריאה צריך לבדוק את כל הנתונים מחדש
בנוד אפשר לחסוך הרבה קריאות לבסיס הנתונים על ידי שמירת הנתון בתהליך עצמו, בלי לבדוק בכל פעולה בשיחה מחדש.
וכן כשמדובר בחישובים, אני לא בדיוק הבנתי איזה סוג, אבל למשל קריאות לבסיס הנתונים לאיחזור מידע מורכב, לפעמים צריך לעשות אינדקסים נכונים בבסיס הנתונים ואז השאלות רצות. מנסיון, לפעמים זה הבעיה.לא דיברתי על דוגמא ספציפית, דיברתי תיאורתית על מהירות התגובה, שהיא לא כמו ימות המשיח, כיוון שיש גם חישובים שבהכרח מאיטים את התגובה.
-
זה נכון במקצת...
צריך קריאה חדשה לכל שיחה חדשה
אבל אחרי שעושים קריאה אחת אפשר לשמור אותה ב session -
@לעזור-לכולם כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
אבל אחרי שעושים קריאה אחת אפשר לשמור אותה ב session
אתה התנסית עם זה?
אני לא הצלחתי להשתמש עםsession
זה נראה שכל פניה של ימות מאותחל כסשן חדש
תראה קוד לדוגמא שיצרתי, המערכת מאחסנת את הזמן הנוכחי בתוך session אם עדיין לא שמור בו נתון ובכל כניסה לשלוחה היא מציגה מחדש את הזמן הנוכחי, מה שאומר שזה לא אותו session<?php if (!isset($_SESSION['a'])) $_SESSION['a'] = time(); echo 'id_list_message=d-' . $_SESSION['a'];
לגבי גוף הדיון,
לדעתי לא אמור להיות שום הבדל ברמת מהירות בין חברות, בסופו של דבר כולם משתמשים עם אותו חומר, ועל כולם מותקן OS של לינוקס (בדרך כלל) וכשאתה שוכר VPS אתה מגדיר מראש כמה מעבד אתה רוצה וכמה זיכרון RAM וכו' אז אין שום סיבה שיהיה הבדל בין חברות
אני אישית משתמש עם 2 שרתים של הוסטינגר (בשונה למה שכתב @חוקר יש להם גם שרת VPS עם ממשק ניהול מצויין, זה לא רק האחסון אתרים חינמי, ואפשר להתקין כמובן מה שרוצים) ואחד של קונטאבו ולא רואה הבדל בכלל בינהם
מה שכן יש את הנושא של 'אמין', או שירות לקוחות, ממשק ניהול נח וכדו' וכמובן מחיר, שזה כמובן דבר שחלוק בין החברותלגבי איטיות בשימוש במודול API
ברמת העיקרון אם תדפיס שורת קוד אחת, זה אמור להחליק בזמן מזערי ולא מורגש, התקשורת של ימות עם השרת היא יחסית מהירה, כי את הפניה מבצע השרת של ימות שהוא שרת חזק
האיטיות יכולה להיגרם מחמת חוסר משאבים בצד השרת שלך, זה יכול להיות מעבד חלש או זיכרון ראם, וזה גם יכול להיות כתיבת קוד לא נכונה, או דאטה בייס לא מאונדקס כמו שכבר כתבו. הכי נכון זה לדבג את הקוד ולראות היכן מתרחשת האיטיות (אפשר באמצעות הדפסת הזמן בכל קטע קוד) ולראות כיצד ניתן לשפר
במקרה שמבצעים פניה ל API של ימות מתוך הקוד, בזה ישנה באמת איטיות שמורגשת, אבל זה ודאי לא קשור למאשבים של השרת, כי לא מדובר פה באיזה פעולת חישוב מסובכת, אלא יותר ביכולת שלו לפתור DSN של שרת אחר -
@amp-Software-0
אני אכתוב כאן ברשותך קטע קוד שכן עובד<?php //הid של הסשן session_id($_GET['ApiCallId']); session_start(); //אם נכנס לשלוחה 1 יכניס תוכן למשתנה סשן if($_GET['ApiExtension'] == 1){ $_SESSION['message'] == 'נכנסת לשלוחה 1'; echo "id_list_message=t-יצרת כעת סשן חדש"; exit; } //אם נכנס לשלוחה 2 ישמיע את הסשן if($_GET['ApiExtension'] == 2){ echo "id_list_message=t-" , $_SESSION['message']; }
זה כנראה יפתור גם את הבעיה שלך כאן
https://f2.freeivr.co.il/topic/8781/מחיקת-פרמטר-שנשלח-ב-read/27 -
@amp-Software-0
אשמח אם תעדכן אם זה עובד לך -
@לעזור-לכולם
אתה צודק, זה עובד מצויין.
וזה אכן פותר גם את הבעיה ההיא (חבל שבאת רק היום..) -
אגב לבעיה שם מצאתי פיתרון נוסף
דוגמא<?php $rotation = $_REQUEST['rotation']; if($rotation == null){$rotation = 0;} //הגדרת מספר הפעמים שנשאלה השאלה כשבחר לשנות את ההקשה כל משתנה שאתה מבקש תבקש ככה $variable = _REQUEST["variable$rotation"] $rotation = $rotation +1; echo "read=f-rotation=rotation,,1,1,1,No,,,,,,Ok,$rotation"; //הגדרת המעגל מחדש לא להעלות לשלוחה קובץ בשם rotation ?>
קרדיט @יוסל-ה
רק לא לשכוח להעלות לשלוחה קובץ M1080 שקט
-
@חוויה-טלפונית
אני גם משתמש עם השיטה הזו, אבל רק בלית ברירה
כי זה מכריח שניה של שקט
וגם אם המשתמש מקיש משהו זה קולט אותו