לא נפתר פתיחת קבוצת וואצפ פון
-
@אחד-מאנש-0
נכון אבל מניסיון של 4 שנים הם אף פעם לא חסמו ויש לי המון קווים שלהם אולי 1 אם אני זוכר נכון נחסם - כי באמת באמת לא השתמשתי איתו
לעומת זאת כל המספרים שפתחתי חינם לא נשאר לי כלום
(סליחה שלקח לי זמן עד שעניתי לך ) -
@קובי-י לא צריך דרך ה11 שקל אני פתחתי ללא זה וזה ובד לי וזה בסדר גמור
-
@קובי-י כתב בפתיחת קבוצת וואצפ פון:
אולי 1 אם אני זוכר נכון נחסם - כי באמת באמת לא השתמשתי איתו
לא נחסם, אלא נסגר לטובת לקוח אחר. כלומר ימות רואים שאתה לא משתמש בזה, אז נותנים את המערכת ללקוח אחר
-
@בוס
נכון אתה צודק זה לא נחסם סליחה לא הדגשתי נכון -
@יעקב-מילר-0
אז למעשה אתה אומר שאפשר ואפי' מומלץ לפתוח קו דרך קו קיים בחינם?
מצד שני חבל אם אתה מתחיל לעבוד ובונה מערכת תכנים רצינית או משהו כזה ובסוף משום מה זה נחסם
אני חושב שאולי מומלץ ועדיף למי שקצת משקיע בקו שלו מערכת הזמנות וכדו' בשביל שלא יילך לו העבודה שווה לשלם 11 ש"ח
מצד שני מסתבר שגם אם הקו נחסם בכל מקרה באתר יש את כל ההגדרות לההעתקה אבל זה מסובך ומעצבן להעביר את כל התיקיות בדיוק אותו דבר
כך לפי דעתי וכך נראה לי
לא ככה? -
בשביל שלא יילך לו העבודה שווה לשלם 11 ש"ח
@אחד-מאנש-0 כתב בפתיחת קבוצת וואצפ פון:
שים לב שגם כשפותחים מערכת בתשלום
ימות המשיח מציינים שאין התחייבות על המשך היות המספרים פתוחים ולא יינתן החזר כספי על מספר שייחסם -
אם הקו נחסם בכל מקרה באתר יש את כל ההגדרות לההעתקה אבל זה מסובך ומעצבן להעביר את כל התיקיות בדיוק אותו דבר
אתה מתכוון לומר שאם נחסם לך מספר אז אתה מעביר את הכל למערכת חדשה???
לא צריך להעביר את המערכת, פשוט משייכים מספר נוסף. -
@קובי-י לא יודע תעשה מה שבא לך אני את זה עשיתי לפני כשנה ועד עכשיו זה הולך לי זה עובד הכל טוב ויפה אני לא יודע מה אני צריך לשלם 11 ש"ח זה סתם דרך לעשות כסף והכל הולך בלי זה גם כן הכל טוב ויפה!!!!!!!!!!!!!
-
@יעקב-מילר-0 @בוס @אחד-מאנש-0 @קבוצה @גולד-תקשורת1
וואי תודה רבה שאתם מעדכנים אותי
לא אחזתי את זה אולי
תודה רבה עצומה -
@יעקב-מילר-0 @בוס @אחד-מאנש-0 @קבוצה @גולד-תקשורת1
וואי תודה רבה שאתם מעדכנים אותי
לא אחזתי את זה אולי
תודה רבה עצומהאתה ניסית לעשות את זה לפתוח קו ללא ה-11 ש"ח וזה פתוח לכם??
-
@יעקב-מילר-0 היום פתחתי קו זה שהיה פתוח, אבל זה לא ראיה יכול להיות קו שיהיה חסום ויכול להיות קו שיהיה פתוח, אגב אם אני לא טועה המספרים החינמיים מתחילים ב 079 ואלו שעולים 11 ש"ח מתחילים ב 077.
-
@פישל כתב בפתיחת קבוצת וואצפ פון:
@יעקב-מילר-0 היום פתחתי קו זה שהיה פתוח, אבל זה לא ראיה יכול להיות קו שיהיה חסום ויכול להיות קו שיהיה פתוח, אגב אם אני לא טועה המספרים החינמיים מתחילים ב 079 ואלו שעולים 11 ש"ח מתחילים ב 077.
ליום אחד זה לא ראיה רק אני פתחתי לפני כשנה וזה עדיין פתוח לי אגב פתחתי עוד כמה קוים כאלה לחבורות וזה אתה יודע וזה כן נחסם להרבה מהקבוצה אבל רק חלק והמנהל הקבוצה לא נחסם לו אף פעם אבל גם חלק מהקבוצה לא נחסם להם!
-
@יעקב-מילר-0 את האמת שאני מדבר על קו תוכן ולא וואצפ פון ואצלי תמיד מה שהיה פתוח נשאר.
-
@פישל כתב בפתיחת קבוצת וואצפ פון:
@יעקב-מילר-0 את האמת שאני מדבר על קו תוכן ולא וואצפ פון ואצלי תמיד מה שהיה פתוח נשאר.
אתה מתכון לאיי די אר?
-
@יעקב-מילר-0 @פישל
בקיצור אז אני רואה שכן נחסם -
-
@אחד-מאנש-0 כתב בפתיחת קבוצת וואצפ פון:
@יעקב-מילר-0 כתב בפתיחת קבוצת וואצפ פון:
אתה מתכון לאיי די אר?
איי וי אר (ivr)
כן רק בקול כשר זה נקרא ככה
IDR