האם ניתן להעלות טקסט ישירות לשלוחה בלי שידרוס את התוכן הקיים?
-
האם ניתן להעלות טקסט ישירות לשלוחה עם זה
UploadTextFile
, בלי שידרוס את התוכן הישן?אני יודע שניתן לקבל את תוכן הקובץ דרך
GetTextFile
ולהעלות את זה ביחד עם התוכן החדש. (זה אומר שאני מוריד את התוכן ומעלה שוב).
אך השאלה היא אם אין משהו פשוט יותר?
וגם אם אני כן משתמש בGetTextFile
(זה אומר שאני מוריד את התוכן ומעלה שוב) האם כששני אנשים יפעילו את זה בבת אחת אני יכול להפסיד נתונים של אחד מהם? -
ניסיתי להוריד את הקובץ הקיים ולהעלות שוב
כשאני נכנס בו זמנית משני פלאפונים זה מתנגש, זה מעדכן רק אחד מהםיש כזה דבר להעלות טקסט לקובץ בלי לדרוס את התוכן הקיים?
-
@איש-ימיני אמר בהאם ניתן להעלות טקסט ישירות לשלוחה בלי שידרוס את התוכן הקיים?:
ניסיתי להוריד את הקובץ הקיים ולהעלות שוב
כשאני נכנס בו זמנית משני פלאפונים זה מתנגש, זה מעדכן רק אחד מהםיש כזה דבר להעלות טקסט לקובץ בלי לדרוס את התוכן הקיים?
לא נראה לי אבל עם בדובר בקובץ שמתעדכן רק על בסיס api היתי ממליץ לך שכל עדכון יעדכן קובץ פנימי בשרת שלך ואחר כך ימשוך את הקובץ וישלח לימות ואז לא תסבול מזה ששתי אנשים מעדכנים בו זמנית כי השינויים בפועל הם על השרת שלך
-
@ערוץ-הסקרים
יש לך משהו מוכן לדבר כזה? -
@איש-ימיני אם זה עדיין רלוונטי, תראה כאן
-
@ממפ אמר בהאם ניתן להעלות טקסט ישירות לשלוחה בלי שידרוס את התוכן הקיים?:
@איש-ימיני אם זה עדיין רלוונטי, תראה כאן
לא נראה לי שמומלץ להשתמש באופן תדיר ב
UpdateExtension
לוקח לזה זמן להתעדכן ואם שתי אנשים מעדכנים בו זמנית מה יקרה? (לא ניסיתי) -
@ערוץ-הסקרים בכלל לא בטוח שבאמת לוקח לזה הרבה זמן, כי אני עשיתי עם זה שינוי, ולא ראו, פתחתי את המערכת מחדש בדפדפן אחר ושם כן ראו.
-
ההבדל הוא כזה:
כשעורכים את הקובץ (באתר או בכל דרך אחרת) מה שבפועל קורה שהקובץ הישן נמחק ובמקומו נוצר קובץ חדש. (זה בעצם הפקודהUploadTextFile
)
העניין הוא שלפעמים לא רוצים לערוך את כל הקובץ אלא רק ערך אחד בתוך הקובץ ובדיוק בשביל זה יש את הפקודהUpdateExtension
.
מה שקורה בכזה מקרה שהשינוי לא נכתב בקובץ אלא ישירות במערכת עצמה (אחרי זמן קצר המערכת מעדכנת גם את הקובץ) וכך יוצא שהמערכת פועלת לא לפי מה שכתוב בקובץ (כי היא מזהה שמדובר בקובץ ישן ויש שינוי פנימי במערכת).