מה יהיה הסוף לקווי הנייעס ולצינתוקיהם בכל מספר ימים
-
ציטוט מהתקנון סעיף 5
התכנים בקו
א. הואיל וימות המשיח אינה מעדכנת את התכנים בקו ואינה עוקבת אחריהם, מוסכם כי
מפעיל הקו הוא האחראי המוחלט והבלעדי לכך שהתכנים במערכת יעמדו בהוראות כל
דין, והלכות התורה ולרבות אך לא רק, בכל הנוגע לזכויות יוצרים, הגנת הפרטיות ולשון
הרע. הוראות סעיף זה יחולו גם אם מפעיל הקו קיבל סיוע טכני מנציגי ימות המשיח
בעדכון הקו והעלאת התכנים.סעיף 2
ו. מפעיל הקו לא יהיה רשאי להוציא שיחות טלפון ממספר השירות או לשגר ממנו הודעות.
ככל שירצה – הוא יוכל להתקשר בהסכם נפרד עם חברת תקשורת אשר ממומשקת עם
התוכנה של ימות המשיח.ותמיהני האם שידורי טלויזיה הם לא נגד הלכות התורה ? מאחר שכל הרבנים התנגדו לזה ללא יוצא מן הכלל!
ומה עם שאלת זכויות היוצרים ואישור ממפעילי הערוצים ותחנות הרדיו למיניהם לשדר את תכניהם בשידור חי או חוזר?
ומה עם הטרדה למנויי הקומה הכשרה בכל כמה ימים (בפרט בעונות החמות אצלם כמו עכשיו) צינתוק מאיזה קו נייעס (ואם לתרומות החרשתי אבל מה עם חינוך הילדים) כמובן ללא שנרשמתי אני או עשרות מחבריי שלא יודעים איך מתפטרים מזה והאמת שגם אני לא יודע דרך חוץ מלעשות הסרה בכל מספר מה שצורך הרבה סבלנות ולא תמיד עוזר
נכון אפשר לגשת לתביעה משפטית ולקבל סכום כלשהו אבל למי יש זמן לזה ?
וכי אין ל'ימות המשיח' אפשרות לטפל בהם ?! ושאף אחד לא יגיד לי שהם לא יודעים במה מדובר כי כולנו כבר שכחנו מה זה תמימות ויעידו על זה כלל (או רוב) משתמשי הטלפון הכשר (שבעקבות הנ"ל כבר פחות ...)
מקווה לתגובה הגיונית ומתקבלת על הדעת וכמובן גם לשמוע את הדעות השונות (אם יש בכלל...)בנושא
בברכה משתמש המתוסכל מהמצב הבלתי פוסק -
@מתנסה-php-api
חלק מהדברים אתה צודק וחלק לא.- בזמן האחרון ישנה בימות המשיח אכיפה על קווים שמשדרים ערוצי רדיו / טלוויזיה בשידור חי, וקו כזה נסגר לאלתר.
- לא כל קווי הנייעס והחדשות נמצאים בחברת ימות המשיח.
- אין אפשרות לסנן תוכן כ"כ גדול של קבצים, וכי נראה לך שההנהלה משועממים לבדוק את זה? זה סעיף בחוזה שמנהל הקו אחראי על התכנים והשלכותיהם.
- תמיד אתה יכול לפנות אל החברה ולבקש מידע. במקרה של תוכן לא ראוי הם סוגרים את הקו מיד או מתריאים בפני בעל המערכת שימחק את התוכן האסור.
- צינטוקים זה כבר פרשה אחרת, זה באמת דבר מטריד, אבל לכל אחד יש גישה אליו (בד"כ בתשלום),
תמיד תוכל להסיר את עצמך מלקבל שיחות / צינטוקים מכל המערכות בימות המשיח ע"י שליחת מייל לשירות הלקוחות.
מקווה שהסברתי טוב את כל העניין...
בהצלחה בהמשך!!..
-
@מתנסה-php-api אדגיש, שתשובתי היא תשובה טכנית בלבד, ולא תשובה שמייצגת את ימות המשיח או מי מטעמה.
אני מנסה להבין מה הבעיה שלך בפועל,
על השידורים החיים יש ניטור, וחד משמעית - כמו שכתוב באופן מאד ברור באתר - שידורים שנוגדים את רוח ההלכה והחוק - גורמים לסגירת המערכת.
וגם במקרים שלא, או שלא שמו לב, או שהתפספס, יש דרכים לפנות לימות המשיח עם תלונה על קו כזה, וזה מטופל באופן נקודתי, כי חד משמעית כמו שאתה מציג, זה חלק מהתקנון.
לגבי מה שאתה מתלונן על צינתוקים, אני באמת מנסה להבין על מי התלונה,
ימות המשיח בכלל לא מוציאה את השיחות, וזה גם כתוב בתקנון במה שכתבת, וזה גם כתוב מפורש באתר ניהול:עכשיו בלי קשר, אני מנסה להבין איך מרכזיה כפלטפורמה אמורה לחסום את להתמודד עם מה שאתה מתלונן עליו,
כלומר, התלונה שלך אולי נכונה לבעלי הקווים, אבל אין פיתרון אמיתי שספק הפלטפורמה יכול לעשות, מה הוא יתקשר לאנשים לפני שהלקוחות שלו מפעילים קמפיין כדי לבדוק איתם אם הם רוצים את השיחה?
מהצד הטכני ימות המשיח מאפשרת ללקוחות לחסום קבלת שיחות ממערכות באופן אוטומטי ומיידי, זה לדעתי המקסימום שניתן לעשות בנידון, בהתחשב בזה שימות המשיח לא מוציאה את השיחות או יכולה באמת לנתר את זה, זה באחריות הלקוחות.
-
@שמואל בא ניקח לדוגמא את האלו שלא מפסיקים לצנתק בענייני החיסונים לדוגמא, האם זה לא אותו אדם שמצנתק כל יום ממספר אחר, אין אפשרות לחסום את פותח הקווים. והשאלה היותר קשה האם הוא אכן משלם על הצינתוקים או שהוא משיג את זה בחינם בדרך כל שהיא [שהרי לא מסתבר שהוא משלם כ"כ הרבה כסף, לאנשים שבאמת הוא לא משכנע אותם אלא רק מטריד אותם]. הרי ברור שאם הוא היה מסית נגד ימות המשיח בצורה כזאת או אחרת, הם היו יודעים לטפל בו לכאורה.
הציבור מצפה שימות המשיח יקבע כללים, בענין קווי נייעס בצורה מוגדרת, וכן לגבי הצינתוקים. בצורה ברורה וחדה, ושיהיה כתובת להתלונן. [יכול להיות שיש את זה כבר, וא"כ כדאי לפרסם זאת בצורה ברורה].
שמואל, אולי תזכה לעזור לציבור גדול ולהעביר את הדברים למקומות הנכונים. -
לא חושב שכ"כ מסובך
לדוגמא אפשר לחייב מילוי טופס התחייבות שיצטרך אישור מיוחד כשמפעילים צינתוק ליותר מ x מאות מספרים כך דבר ראשון מונעים את האופציה לצנתק לחצי מיליון הקומה הכשרה
כמובן שללא מעקב וניטור יעשו צינתוק לכל מאה בנפרד אבל אם יצטרכו כל פעם למלאות טופס ולקבל אישור זה כבר לא יהיה
ולגבי זה שימות לא מוציאים את הקמפיינים נו באמת אנחנו לא תמימים וכמו שכתב @ הפקות בע"מ שאם זה היה קמפיין נגד ימות המשיח זה לא היה קורה
בברכה עוד מתוסכל... -
@שמואל @פיסטוק-פרווה @מתנסה-php-api
ולגבי שידורים אמנם חלקם ביטלו ומביאים רק שידור חוזר (לא פחות בעייתי) אבל חלקם קיימים עדיין (לא יודע אם מותר ו/או יעיל להשאיר כאן שמות ומספרים
לגבי התוכן ימות יודעים לסגור קוי ועידות (...)אפילו שהם לא אחראים על התוכן והכל על המנהל ומשום מה פה כל היכולות נעלמים ונשכחים
בברכה עוד מתוסכל... -
@מתמחיםפון כתב במה יהיה הסוף לקווי הנייעס ולצינתוקיהם בכל מספר ימים:
לגבי התוכן ימות יודעים לסגור קוי ועידות
כי מדווחים,
אין דרך לדעת את זה בלי דיווח.
איך אתה חושב שיש דרך לנטר מליוני קבצים? או עשרות אלפי שידורים חיים?
יש דרכים מאד ברורות לפנות לימות המשיח, הפורום בוודאי לא המקום לזה, וגם, כמו שאמרתי מההתחלה, הטענות שלכם קצת מנותקות מהמציאות שיורדים לצורת הביצוע הטכנית שלהם, עם כל הכבוד. -
@שמואל
אולי תוסיפו שבכל מערכת יהיה אפשרות דיווח על ידי לחיצה על משהו מסויים.נגיד כוכבית 8 כוכבית, יגרום לדיווח אוטומטי על המערכת [היא כמובן לא תחסם עד לבדיקה, אבל זה יצור אוטומטי בקשה לבדיקה.]
[אני מבין שייתכן ומישהו יש לו משהו אחר במקשים שציינתי, אבל אולי ניתן בכל אופן למצוא דרך לסדר זאת]
כי להתקשר לימות או לשלוח מייל זה קצת קשה, ומאידך המכשלה רבה מאוד, וכל אחד מבין שאם בקניון שלו חנות תיפתח בשבת הוא יהיה גם קצת אחראי על זה, אם במסעדה שלו השף יאכיל בשר בחלב זה דבר שעליו לטפל בו, וגם אם בשרת שלך מישהו מטמא את אוזני ומוחות בני ישראל בהאזנה לערוצי הטלויזיה השונים [ולא בהסתר, צינתק אליי קו שנקרא "חדשות טי וי" טלויזיה רישמית, וכהנה רבים], אז אתה חייב לטפל בו
[ואולי, וצריך לשאול רב כמובן, - למרות שאני מהמפסידים ממהלך כזה - אם לא ניתן לנטר ולעצור את זה, פשוט אסור להחזיק שרת כזה ].בברכה
ובתודה גדולה לימות המשיח על כל הטוב שהם עושים למעננו
-
@שמואל לדעתי לגבי הצינתוקים יש שני דברים שאפשר לעשות שיעזור מאוד לאנשים
מה שיש היום הוא אפשרות לחסימה טוטאלית של צינתוקים וזה גם לצינתוקים שכן נרשמתי אליהם ואותם אני כן רוצה לעשות, אז נראה לי שיש כמה דרכים להתמודד עם הבעיה באופן שעדיין נוכל להנות מהטוב שבכם:- אולי אפשר לעשות שיוכלו לחסום מלקבל צינתוקים מרשימת תפוצה שלא אישרו שם קבלת צינתוקים אבל צינתוקים חינמיים שכן נרשמו אליהם עדיין יוכלו לקבל מהם צינתוקים, ואולי גם שיוכלו לעשות רשימה לבנה שכן יוכלו לצנתק אפילו ללא הרשמה
2.אולי לעשות שבהוצאת קמפיין שגדולה מ X מספרים שהקמפיין יסונן אוטומטית ממספרים ממאגר אל תתקשר אלי בלי שום יכולת לצנתק אליהם
3.בהוצאת קמפיין שגדולה מ X מספרים יצטרכו לחתום על טופס התחייבות מסויימת ושיירשם באנשהוא רשימה של הקמפיינים הגדולים שהוצאו שיוכלו לעבור בקרה בקלות
אני מבין שכל אלו הם דברים הצורכים פיתוח ועבודה אבל נראה לי שכמו שכתבו פה שזה קצת חובה לשמור על השרתים שלכם שלא יטרידו/ירעילו אנשים, ונראה לי שזה גם קצת פיתרון לשידורי הרדיו וכו', כי אם הבעיה הוא זכויות יוצרים אז שבעל הרדיו יתבע את בעל הקו, ואם הבעיה היא מבחינת הילדים וכו'-אז אם לא יהיו צינתוקים לא יגיעו לקווים שלא מרצון
- אולי אפשר לעשות שיוכלו לחסום מלקבל צינתוקים מרשימת תפוצה שלא אישרו שם קבלת צינתוקים אבל צינתוקים חינמיים שכן נרשמו אליהם עדיין יוכלו לקבל מהם צינתוקים, ואולי גם שיוכלו לעשות רשימה לבנה שכן יוכלו לצנתק אפילו ללא הרשמה
-
לאחרונה שיפור משמעותי מישהו יודע למה?
-
@אה הבריונים של וועדת הרבנים עושים צרות צרורות בכמה מישורים...
-
@גמ-ח-קריינות אם בזה ייגמר הצינתוקים המאסיביים , כל הכבוד להם על כך.
-
@MGM-IVR ברור!
כמה ירדו בעשר רמות רוחניות ב"זכות" הקווים האלו
על המצפון של מי? -
@מנסה @שמואל
או שיהיה איזה מספר טלפון עם מענה קולי אוטומטי (הכוונה שלא יהיה מענה אנושי עם זמן המתנה וכו) שיהיה מפורסם, שבמספר ההוא יהיה ניתן להקיש את מספר המערכת עם התכנים הבעייתיים, ו/או גם להשאיר הודעה קצרה על מהות הבעיה, ובצורה הזאת לדווח לימות בצורה קלה.
(מה ש@מנסה כתב היה יכול להיות יותר קל ונגיש, אבל לא נשמע שזה משהו שיכול להיות). -
אני מקווה ש @שמואל או @ימות-המשיח עושים משהו בכלל לזה וכל השרשור פה הוא לא לחינם
-
@6422615 ברור שאפשר.
תתקשר לימות, ובתפריט הראשי יש שלוחה שבה אפשר להשאיר פרטים על מערכת עם מנהלים חסרי אחריות.
ואפשר גם בפורטל התוכן, יש באחת השלוחות שלוחה של טוהר התקשורת, כגון זו. -
פוסט זה נמחק! -
כרגע הוסיפו את מקש 0 ללא הסברים האם זה פעיל או לא בכל אופן בעיית הצינתוקים לאחרונה החמירה אחרי רגיעה קטנה
מקווה שזה יסתיים ונפסיק לקבל הטרדות
(רק אתמול קיבלתי איזה 7-8 צינתוקים מקו שהתקשרתי סה"כ פעם או 2 לדעת במה מדובר ו(לכאורה) הוסיפו אותי לרשימ"ת בצורה שקטה ומקש 9 היה כנראה הסרה מרשימה אחרת או קומבינה כלשהיא)