המלצה על תא קולי
-
-
@מתנסה-php-api כתב בהמלצה על תא קולי:
@1800 התפרסם גם איפשהו בפורום תא קולי כללי שמספרו 0583257777 ואפשר גם להכין לבד על בסיס הנ"ל
המעלה ב 058 שהבאתי שיש רשימת שיחות אחרונות בשלוחה 9 9 אבל גם את זה אפשר לעשות ידנית ע"י הקלטה שקטה קצרה לשלוחה צדדית ששם מושמעים הפרטים לפני ההודעהאבל גם ב
@1800 כתב בהמלצה על תא קולי:
0796077217
ניתן לשמוע את פרטי ההודעה ע"י הקשת 1 באמצע שמיעת ההודעה
-
פוסט זה נמחק! -
@1800 שימושי כשאין קליטה ולא השאירו הודעה רק הגיעו לתא קולי וניתקו
-
@1800 לדעתי הדבר הכי טוב ב0583257777 זה שבשלוחה 2 ניתן לשמוע מי חייג אליך ממספר חסוי, כך שאם אתה מקבל שיחה ממספר חסוי אתה דוחה אותו ואז הוא עובר לת.ק. ואז אתה מחייג ומקיש 2 ושומע מה המספר...
-
@אבו
גם@1800 כתב בהמלצה על תא קולי:
0796077217
אפשר לשמוע בפרטי ההודעה את מספר הטלפון אפילו חסוי !!! ואם זה לא עובד צריך להגדיר במערכת שיזהה חסוי
-
@1800 כתב בהמלצה על תא קולי:
@אבו
גם@1800 כתב בהמלצה על תא קולי:
0796077217
אפשר לשמוע בפרטי ההודעה את מספר הטלפון
ואם הוא לא השאיר הודעה אלא ניתק מיד?
אפילו חסוי !!! ואם זה לא עובד צריך להגדיר במערכת שיזהה חסוי
איך מגדירים?
אין אפשרות... -
בא נחלק את המעלות של כל מערכת בפני עצמה
0796077217 0583257777 אבטחה המערכת שלכם ואין לאף אחד גישה (אם החלפתם סיסמא) הם מבטיחים שאינם נכנסים ובדקים מידע, אבל יש להם גישה גם אם אתם סומכים עליהם. הגדרה מהירה - (כמה שלבים) + (ממש ברגע) זיהוי חסוי X (ברוב המערכות) V (לכולם, וגם אם לא השאירו הודעה...) שימוש פשוט V V הפנית שיחה מחברות שלא נותנות הפניה לנייחים X V אם יש עוד תעדכנו...
-
@אבו כתב בהמלצה על תא קולי:
זיהוי חסוי
X (ברוב המערכות)
V (לכולם, וגם אם לא השאירו הודעה...)יש לצין שצריך שמספר המערכת תתחיל בקידומת 07960 כדי שתזהה חסוים (מנסיון)
-
אפילו חסוי !!! ואם זה לא עובד צריך להגדיר במערכת שיזהה חסוי
סליחה בדקתי ואכן אין אפשרת להגדירו אבל אפשר לנסות לפתוח מערכת אחרת (אחרי שבוע ((או מטלפון אחר )))בקידומת של 07960
-
@1800
התקשרתי לשירות הלוקחות והם אמרו לי שאין יותר קידומת 07960
אבל אני בדקתי וראתי שגם קידומת 07479 גם מזהה חסוי -
-
@אבו
לא נכון זה תלוי בשרתים -
(כך ימות כתבו פעם)
לא הגיוני, הם רשמית לא תומכים בכלל בזיהוי חסוי
https://f2.freeivr.co.il/topic/8979/זיהוי-מספר-חסוי -
@צדיק-תמים
תכלס זה המציאות קידומת 07479 מזהה חסוי -
מערכות פריווט מזהות חסוי וחוץ מזה עצם ההפניה מבטלת את החסוי {אפשר לנסות על הפניה למספר ניד של חבר}
-
-
@מתנסה-php-api כתב בהמלצה על תא קולי:
חוץ מזה עצם ההפניה מבטלת את החסוי {אפשר לנסות על הפניה למספר ניד של חבר}
לא עובד...
-
@אאד לי עבד יכול להיות שתלוי בחברות וכדומה (ניסיתי לפני המון זמן כך שאין לי פרטים)