לא נפתר קריסות כל הזמן בימות המשיח בעיקר מחברת הוט מובייל יש למישהו פתרון
-
@שולי @העץ-של-עטין
אבל ככה בלי לעדכן? אני לא מאמין...
הייתה אמורה להיות פרסומת, ולמה התקלות בעיקר בהוט מובייל?
אולי קשור איכשהו לרפורמות וכו'?
אין לי גרם של מושג איך ומה אבל אולי... -
@מים-אחרונים יש מצב שהם לא מודעים לחומרת העניין
כי הקריסות הפעם זה לא טוטאלי זה פשוט מקרטע כמו בקורונה אז אנשים אולי חושבים שהבעיה אצלם כי אין קליטה ומנסים שוב ושוב ובסוף מצליח
לכן אין מסה של תלונות לחברה צריך פשוט לפנות -
מי שחווה קשיים בחיוג לקו שיגיב חיוג לקו
מי שחוה קשיים באתר ניהול שיגיב אתר ניהול
מי שחווה קשיים ב API שיגיב APIככה נקבל כיוון
-
-
@שולי אתר הנהול עשרות פעמים לאחרונה שאני לא מצליח להתחבר וזה כותב כיאלו המספר סיסמה לא נכונים
-
-
@שולי חיוג לקו.
כבר כמה ימים לוקח לי 5 דקות לתפוס כל קו -
@שולי
גם אני חווה בעיות של חיוג לקו, וגם אני מהוט מובייל. -
@העץ-של-עטין אחד מהמערכות שלנו כמה התלוננו שאינם מצליחים להתקשר (לא חסום רק אינו פעיל) וגילינו לאחר בדיקה מה המכנה המשותף. והתוצאה יש להם הוט
למעשה דרך מס' שני של המערכת כן יכולים להתקשר
נשמח לפיתרון -
-
-
@יעקב-ב
אז למה סימנת כנפתר ?????? -
-
חיוג לקו
-
@מים-אחרונים חיוג לקו בעיקר משעות הערב ועד 00:50 בלילה
-
פוסט זה נמחק! -
אני בהוט באמת.
זה כמעט רק בשעות הערב... -
@מזדה כתב בקריסות כל הזמן בימות המשיח בעיקר מחברת הוט מובייל יש למישהו פתרון:
אני בהוט באמת.
זה כמעט רק בשעות הערב...נכון כל יום בשעות הערב זה קורס
@ימות-המשיח מה יהיה?? מתי זה יפתר כבר???? -
@העץ-של-עטין כתב בקריסות כל הזמן בימות המשיח בעיקר מחברת הוט מובייל יש למישהו פתרון
נכון כל יום בשעות הערב זה קורס
@ימות-המשיח מה יהיה?? מתי זה יפתר כבר????מי אמר לכם שזה קשור לימות המשיח? אם זה קורה רק בהוט מובייל זה אומר שהבעיה היא מופנית לחברת 'הוט' ולא ל'ימות'...
תחשבו בהיגיון אין אינטרס לימות המשיח שלא יוכלו לקוחות של חברת ''הוט מובייל'' לחייג למערכות שלהם! -
@יוסף-ח גם אם אתה צודק ולא בטוח היחידים שיש להם את האפשרות לפתור זאת זה ימות המשיח
-
@העץ-של-עטין כתב בקריסות כל הזמן בימות המשיח בעיקר מחברת הוט מובייל יש למישהו פתרון:
היחידים שיש להם את האפשרות לפתור זאת זה ימות המשיח
על סמך מה קבעת את זה?
-
@יוסף-ח כתב בקריסות כל הזמן בימות המשיח בעיקר מחברת הוט מובייל יש למישהו פתרון:
@העץ-של-עטין כתב בקריסות כל הזמן בימות המשיח בעיקר מחברת הוט מובייל יש למישהו פתרון:
היחידים שיש להם את האפשרות לפתור זאת זה ימות המשיח
על סמך מה קבעת את זה?
מציאות
-
מציאות
אני שואל: מאיפה קבעת שהמציאות היא שימות המשיח יכולים לסדר את העומס של המחייבים מחברת הוט מובייל? מי אמר לך שזה לא בעיה של הוט מובייל?
-
@יוסף-ח אני לא ילאה אותך אבל זה בעיה בימות המשיח קריסה בשרת מצד הוט מובייל זה מחייג כנראה משהו במתגים כידוע ליודעי חן
-
@יוסף-ח א. אצלינו גם יש את הבעיה הנ"ל, וגם בהוט, ולא רק בשעות הערב, זה אומר המספר לא פעיל, ולכאו' לא קשור לעומס, ולכאו' ימות יכולים לפתור את זה.