איך מחייבים באמצעות טוקן
-
שלום לכולם!
בניתי קוד שמתחבר למערכת סליקת אשראי בנדרים פלוס
אני מחייבת את הלקוחות שלי פר חודש כמו במנוי שניתן לבטל בכל עת (לא הו״ק)
יש לי את הApiValid בשביל שיווצרו טוקנים והוספתי אותו לקוד.
השאלה שלי היא מה עכשיו, כשיש לי קובץ טוקנים, איך החיובים הקבועים מתבצעים?
תודה מראש -
@נעה
השאלה לא מובנת.
הטוקנים של ימות מיועדים למשתמש הטלפוני להיות מוכר לחיובים עתידיים.
ככל הנראה למנהלי המערכות אין מה לעשות עם הטוקן הזה.
(אני לא כותב מידיעה, אלא מהשערה) -
@זרח תודה על התשובה
אני לא מספיק מבינה בזה. אם אני רוצה לחייב מנוי חודשי שאינו הוראת קבע יש אפשרות כזו ? או שלא קשור לימות? -
@נעה
כן. זה מופיע במפורש בפורום:
https://f2.freeivr.co.il/topic/6190/התחברות-למנוע-סליקה-כללי-credit_card?=1725798935575#%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%AA%D7%A7%D7%91%D7%A2 -
@נעה
הנה הציטוט המתאים:
הוראת קבע
כרגע הוראת קבע פעיל רק דרך סליקה של חברת 'נדרים פלוס', וכן חברת פלאקארד, וחברת קשר קהילות.[הערה חשובה: זה שלקוח מקבל אישור על הוראת קבע, זה רק אומר שחברת הסליקה (נדרים פלוס, פלאקארד, קהילות) בדקו כמה פרמטרים כלליים לגבי תקינות המספר, ומאשרים את קבלת הוראת הקבע. אין בדיקת התאמה אמיתית של חיוב הכרטיס מבחינת חסימה או שיוך לבעל הכרטיס, וכן כמובן אין אפילו הבטחה שהעיסקה תעבור בפועל בפעם הראשונה במועד החיוב הראשון. כמובן שאין הבטחה שהכרטיס לא יחסם בהמשך (בשונה מעסקת תשלומים שהאישור מגיע מחברת האשראי, כאן האישור מגיע מ'חברת הסליקה' על כך שהם קיבלו ושומרים את הפרטים, ותו לא).
ניתן להגדיר במקום חיוב חד פעמי, חיוב קבוע / חיוב על סכום מסוים כפול מספר חודשים. יש להגדיר:
credit_card_payment_type=keva
-
@נעה
יש לזה בעצם שתי אפשרויות
הראשונה היא לתת למשתמש לחייב את הכרטיס שוב, באמצעות שהוא יחייג לשלוחה ויבחר בכרטיס השמור
אפשרות שניה היא לפנות ל API של נדרים לבד ולחייב אבל זה כמובן רק אם יש לך אישור מהלקוח לעשות את זה ואם אתה יודע להשתמש עם API