הגיעו מספרים פתוחים לחיוג מהקומה הכשרה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@ארי חושבים על הלקוח ועל היכולת לחייג למערכות שלהם...
-
@שולי אמר בהגיעו מספרים פתוחים לחיוג מהקומה הכשרה:
@ארי חושבים על הלקוח ועל היכולת לחייג למערכות שלהם...
האמן לי מספר הדקות שהם יקבלו מהמספרים האלה שואף לאחוז אחד מקרה הטוב. ובשביל זה הם יכולים להמשיך להמליץ לנייד מחברות אחרות בתשלום של כ20 שקלים.
רק בגלל שהם חושבים על הלקוחות הם עושים את זה.
כי יש אנשים שיש להם עשרות מערכות והחברות לא נותנות להם לקנות שוב מספרים כי הם יודעים שהם מנידים {ואז קצת מורכב לקנות דרך חברים וכו} -
@אברהם-אבנר אמר בהגיעו מספרים פתוחים לחיוג מהקומה הכשרה:
כי יש אנשים שיש להם עשרות מערכות והחברות לא נותנות להם לקנות שוב מספרים כי הם יודעים שהם מנידים {ואז קצת מורכב לקנות דרך חברים וכו}
אני נידתי מבזק סך הכל 3 מספרים והם כבר לא נותנים לי לפתוח מספרים אצלם (כמובן שאף פעם לא אמרתי להם שאני הולך לנייד לימות...)
אז תודה רבה רבה ל @ימות-המשיח על הקווים האלה קניתי כבר הרבה מהם... -
@יהונתן-כץ איזה קטע אני ניידתי מספר אחד ושביקשתי מהם אחרי כמה ימים הוכחת קניה למייל אם שלחו אבל בצרוף למייל אם שאלו מה זה הדבר הזה שלאחרונה כל כך הרבה אנשים מניידים מספרים וזה סתם אם שאלו את זה בתור שאלה תמימה אז אנינו להם (כתוב בהוראות ניוד של ימות שאם שואלים אפשר לענות לשם מה מניידים) אז גם אנחנו אנינו להם בתור תמימים שלחרדים יש כזה מושג פלפון כשר "שמיועד כביכול אך ורק לשיחות ויש סינון לכל בן אדם שלמספרים מסוימים אי אפשר להתקשר (קווים של ימות) ואנחנו רוצים להשתמש אם המספרים האלה כי הם אם הרבה יותר אפשרוית אז אנחנו מניידים שלא יכלו לחסום חי חי חי
-
@בונבון אז הסיכוי שיחסם לך הרבה יותר גבוה....
-
@יהונתן-כץ א. ממש לא מה הקשר
ב. אין להם זכות בכלל לחסום כי זה מספר נייח שמפנה למערכות של ימות -
@בונבון אמר בהגיעו מספרים פתוחים לחיוג מהקומה הכשרה:
א. ממש לא מה הקשר
כבר דיברו על זה שבזק סוג של ''משתפים פעולה'' עם וועדת הרבנים והם נותנים טווח של מספרים ווועדת הרבנים חוסמת את הטווח הזה ולכן אמרו שכדאי לנסות לבקש מספר דומה לאיזה קופ''ח או בית ספר וכדו' כדי שלא יחסמו את הטווח מספרים הזה... לכן לא כדאי להגיד שזה הולך לניוד...
@בונבון אמר בהגיעו מספרים פתוחים לחיוג מהקומה הכשרה:
אין להם זכות בכלל לחסום כי זה מספר נייח שמפנה למערכות של ימות
אם זה יחסם ותתקשר לבזק הם יגידו לך שזה כבר לא קשור אליהם אלא לימות המשיח כי ניידת את זה...
-
@יהונתן-כץ אבל זה לא יחסם כי אין לועדה זכות לעשות את זה
-
@בונבון להרבה דברים אין להם זכות... והם עושים...
-
@יהונתן-כץ כן אבל פה מדובר במקרא אחר
-
@בונבון איזה מקרה?...
-
@יהונתן-כץ כי אני ניידתי מבזק ולא לקחתי מספר מימות שאז אם גם לא יודעים שזה של ימות
וזה מחזיק לביינתים חצי שנה -
@בונבון נכון... זה יכול להחזיק גם 80 שנה וזה יכול להחסם גם אחרי חצי שנה ואפילו פחות...